€rd@ls10
Altın Üye
- Reaction score
- 0
Dua Etmene Gerek yok..!
Papaz akşam şehirde dolaşırken yanlışlıkla şehrin kırmızı fenerli bölümüne sapmış.. Caddeyi dönüp ara sokağa girince elektrik direğine yaslanmış daracık kırmızı mini şortlu, saçları beline kadar uzun nefis bir fahişeyi görünce önce bir duraksamış, sonra kızın yanına giderek "Tüm gecelerimi senin icin duaya harcıyorum yavrum!" demiş.. "Duaya gerek yok peder!" demiş kız "Ben her gece buradayım.. Ne zaman istersen benimle olabilirsin!"
Münasebetsiz Meraklı
Adamın biri kilisede günah çıkartma hücresine girip
"Affedilmeye geldim Peder.." demiş,
"Günah işledim..!"
"Ne yaptın bakayım oğlum?" diye sormuş Papaz..
"Dün gece sahilde dolaşırken kumsalın bittiği yerde kayalıkların arasındaki mağarayı keşfetmek istedim.. Bazen oradan insanların seks yaptıklarını andırır sesler geliyordu.. El fenerini açınca iki erkeğin seks yaptıklarını gördüm.."
"Aman Tanrım..!" demiş Peder, "O elinde fener dolaşan münasebetsiz sen miydin?"
Balayı Gecesi..
Yeni evliler balayına giderken damat kuşetli trende yer bulabilmiş.. 4 kişilik vagonda üst ranzalara karşılıklı uzanmışlar. İkisinin de altında iki yolcu yatmakta.. Vakit gece yarısını geçince alttaki yolcuların uyuduğunu düşünen damat
"Pissstttt!" demiş karısına "Aşkım, koynuma gelir misin?.."
"Nasıl geleyim ki?.." diye sormuş kız, "Buradan inip senin kuşete çıkarken aşağıdakileri uyandırırım sonra.."
"Merak etme bir tanem.. Üzerinde yürüyebileceğin köprü burada hazır.."
diye fısıldamış damat, bu defa..
Alt yataktaki adam yarı uykulu sesle homurdanmış..
"Hadi, o köprüden geçti, anladık.. Kızcağız yatağına nasıl dönecek?.."
BEĞENDİYSENİZ......
Papaz akşam şehirde dolaşırken yanlışlıkla şehrin kırmızı fenerli bölümüne sapmış.. Caddeyi dönüp ara sokağa girince elektrik direğine yaslanmış daracık kırmızı mini şortlu, saçları beline kadar uzun nefis bir fahişeyi görünce önce bir duraksamış, sonra kızın yanına giderek "Tüm gecelerimi senin icin duaya harcıyorum yavrum!" demiş.. "Duaya gerek yok peder!" demiş kız "Ben her gece buradayım.. Ne zaman istersen benimle olabilirsin!"
Münasebetsiz Meraklı
Adamın biri kilisede günah çıkartma hücresine girip
"Affedilmeye geldim Peder.." demiş,
"Günah işledim..!"
"Ne yaptın bakayım oğlum?" diye sormuş Papaz..
"Dün gece sahilde dolaşırken kumsalın bittiği yerde kayalıkların arasındaki mağarayı keşfetmek istedim.. Bazen oradan insanların seks yaptıklarını andırır sesler geliyordu.. El fenerini açınca iki erkeğin seks yaptıklarını gördüm.."
"Aman Tanrım..!" demiş Peder, "O elinde fener dolaşan münasebetsiz sen miydin?"
Balayı Gecesi..
Yeni evliler balayına giderken damat kuşetli trende yer bulabilmiş.. 4 kişilik vagonda üst ranzalara karşılıklı uzanmışlar. İkisinin de altında iki yolcu yatmakta.. Vakit gece yarısını geçince alttaki yolcuların uyuduğunu düşünen damat
"Pissstttt!" demiş karısına "Aşkım, koynuma gelir misin?.."
"Nasıl geleyim ki?.." diye sormuş kız, "Buradan inip senin kuşete çıkarken aşağıdakileri uyandırırım sonra.."
"Merak etme bir tanem.. Üzerinde yürüyebileceğin köprü burada hazır.."
diye fısıldamış damat, bu defa..
Alt yataktaki adam yarı uykulu sesle homurdanmış..
"Hadi, o köprüden geçti, anladık.. Kızcağız yatağına nasıl dönecek?.."
BEĞENDİYSENİZ......