Günün esprili sözü

Adamın birisi sevgilisini buzdolabına koymuş, neden? -Araları bozulmasın diye. :):)

Burası leş gibi cacık kokuyo, üstüne yoğurt mu döktün... :lol: :lol: :lol: :lol:

Uzun süredir giydiğiniz eşofman altı artık belinizden kayıyorsa hemen kilo verdim diye sevinmeyin, lastiği gevşemiştir.. :lol: :lol: :lol:

faz nötr al götür

"Bir futbolcu İngiltere'ye gitmek istiyorsa, elbette ki gider. Fakat bilmeliler ki; orada kötü yaşıyorlar, kötü yemekler yiyorlar ve kadınları kıçlarını yıkamıyor"
Aurelio de Laurentiis - Napoli Başkanı

Anne anahtarı atsana flash belleği gönder de atayım oğlum :durdurun

Geçen düğüne gittim, nikah memuru; itirazı olan var mı? dedi. ben de, benim itim razı değil dedim. ailecek düğünden kovulduk. :):)

Yarasa yararlı bir hayvandır. Yararlı bir hayvan olmasaydı yaramasa derlerdi.:):)

Ulan ay'a taşınayım dedim orası da tutulmuş. En iyisi buralardan bir ev bakiyim ben. :)

Düğünde sorarlar hanım kızım kız tarafımısınız?Erkek tarafımı? CEVAP; biz taraf tutmuyoruz teyze yemeğe geldik iyi olan kazansın :)

Tanrıdan bir çiçek istedim, o bana bir bahçe verdi. Tanrıdan bir ağaç istedim, o bana bir orman verdi. Tanrıdan bir salak istedim senin numaranı verdi:)

Anasına bakıp kızını alacak olsam, deniz anasına bakıp deniz kızını alırım. Çünkü hepimizin de bildiği gibi "Beyin bedava"

Bi' adam varmış. Bi' adam daha varmış. Bi' tane daha varmış. Şaka yaptım Şaka! Ne arar bu devirde bu kadar adam! :smile: :smile:

Benim bir arkadaş vardı paraya para demezdi çünkü 'R'leri söyleyemezdi :hhmencool::tongue_smilie:

Karısını öldürüp yeni yaptırdığı evin temeline gömen adamdan şok itiraf : "Evi benim üzerime yap dedi":))))

Benzini alcan shell'den Aklı alcan kelden : )

fillerden kurulan orkestıraya ne denir

Filarmoni.

(yılların espirisi)

OSMAN-I AHALIDE TERFIY-I TEMAYUZ ILIM IRFAN ILE OLMAZ.. YA OLACAK KUVVETLI ILTIMAS YA OLACAK MADENI HAZ.. YA DA OLACAK DELIKLE TEMAS.. :laugh:

Geri