Günün esprili sözü

‎"Lütfen birilerinin hayatına girerken yaktığınız ışığı çıkarken söndürmeyi unutmayın." : ))

Hindi...
Hinmedi...
Hih Hih Hii :)

Erkeklere 'odun, öküz, romantizmden anlamaz' diyorlarya falan da; ben nedense hiç kadın şair tanımıyorum.. :))

eyyyy hava basan kadın ...

Makyajına ve yüzündeki boyalarına güvenme.Yollar da güzeldir ama altından kanalizasyon geçer.:):)

Durex (Dünyaca ünlü prezervatif markası) Babalar Günü'nde tam sayfa ve bir "Kutlama" ilanı vermiş gazetelere.. "Rakiplerimizin ürünlerini kullanan herkesin Babalar Günü kutlu olsun."

durex_fathersday.jpeg

harbiden akıllıca yapılmış...

"Tanrı, kadınlara geçmişi ve geleceği, erkeklere ise yaşadığı günü armağan etti, kadınlar geniş bir zamana yayıldıkları için huzursuz, erkekler daracık bir zamana sıkıştıkları için anlayışsız olurlar"...(şeyh ahmet altan(r.a)

Hayatımızdaki En Hain Şey, Zamandır... Gitti mi, Dönmek Bilmiyor Mendebur : ))

Destekli sütyen de ne arkadaşım? Biz donumuzun içine patlıcan sokup geziyormuyuz? Meğer hersey yalanmış. Yazıklar olsun :(

Eşim benzerim yok benim dedi gel eşim ol benzerini yaparız dedim utandı :))

‎"Gelen, gideni aratır" dediler. Hala bekliyorum arıyacak diye, acaba kontörü mü yok....

Eskidenmiş o dağı delip su getirmeler...Mutfaktan su getireni bulursan yakala evlen.EVLAT. :)))

Duş Musluğu Gibisin Sevgili; Bi Türlü Ayarlayamıyorum Seni.. Ya Yakıyorsun, Ya Buz Gibi Kendinden Soğutuyorsun :)

- Kredi Kartim calindi.
+ Hemen Polise haber ver !
- Yoo Lüzum yok
+ Neden abi yaa ?
- Adam Karimdan daha az harciyo.:)

bi kadına 365 gün seni düşünüyorum desen geri kalan 6 saati sorar :)

‎-Oğlum bu ne ?
+Inek boku baba.
-Bu ne peki ?
+At boku.
-Bu ?
+Orangutan boku.
-Aferin lan her boku biliyon. :):):)

seytan diyor ki ders calis ama...ben iyi bir cocugum seytana uymam!!!!

Soru : Bir adam OMO'yla yıkanmış ve maymuna dönüşmüş neden?
Cevap: Çünkü OMO'yla yıkanan herşey ilk günkü gibi olur.

Geri