Gümüşdağ serbest bırakıldı!

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

TFF Başkanvekili Göksel Gümüşdağ İstanbul Adliyesi'nde ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Şike soruşturması kapsamında dün gözaltına alınan Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekilii Göksel Gümüşdağ adliyeye sevkedildi. Gümüşdağ savcılık sorgunun ardından serbest bırakıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri dün TFF'nin İstinye binasındaki Göksel Gümüşdağ'ın ofisinde arama yapmıştı. Yapılan aramada emniyet güçleri, Gümüşdağ'ın odasındaki bazı belgeleri inceleyerek, bilgisayardaki dijital verilerin kopyasını aldı.

Şüpheli sıfatıyla gözaltına alınan Gümüşdağ dün Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra, Vatan Caddesi'ndeki, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Geceyi Emniyet Müdürlüğü'nde geçiren Göksel Gümüşdağ sorgusunun ardından bugün Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi ve savcıya ifade verdi. Gümüşdağ sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Kaynak

Şike soruşturmasında dün İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde ifade veren Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, İstanbul Adliyesi’ndeki sorgusunun ardından serbest bırakıldı ve ilk açıklamasını yaptı.

Gümüşdağ, İstanbul Adliyesi'nden ayrılırken açıklamalarda bulundu. Gümüşdağ, yaptığı açıklamada, "Dün İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve savcılığımızın isteği üzerine, döneminde başkanlığını yaptığım İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile Beşiktaş arasında oynanan Türkiye Kupası final maçı ile ilgili bilgime başvurdular. Bu konuyla ilgili içeride olan arkadaşlar var bildiğiniz gibi. Bunun dışında dönemin federasyon başkanı ve kulüpler birliği vakfı başkanı ile yaptığım telefon konuşmaları ile ilgili bilgime başvuruldu. Ben de bu konularla ilgili bilgi verdim. Bunları çok açık ve net bir şekilde bildirdim. Bütün konularla ilgili olarak şunu özellikle bildirdim: İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak adli cezaya gerek kalmadan da Türk futbolundan çekilmeye hazır olduğumun kayıtlara geçmesini istedim" dedi.

Futbolda 'şike soruşturması' kapsamında devam eden dava ile ilgili yeni gelişmeler, Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasında dün sabah saatlerinde yapılan aramayla başlamıştı.

TFF Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ'ın odasında bir kaç saatlik aramanın ardından polis, Türkiye Futbol Federasyonu'nun merkezinden ayrılmıştı.

Soruşturma kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, önce Haseki hastanesinde sağlık kontrolünden geçmiş, daha sonra da kendi özel aracıyla geldiği hastaneden sağlık raporunu alıp, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gelmişti.

Emniyetteki sorgusu gece geç saatlerde tamamlanan Gümüşdağ, savcıya ifade vermek üzere öğle saatlerinde İstanbul Adliyesi’ne getirildi. Buradaki sorgusunun ardından Gümüşdağ serbest bırakıldı.

Geri