*****Gülmek, Kopmak Garantili +18

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0
Neymiş O ?..

Araştırmacı "Geri kalmış bölgelerde seksüel alışkanlıklar" adlı tezi için gecekondu bölgesinde bilgi toplarken 12 çocuklu bir kadına rastlamış ve başlamış sormaya..
"Lütfen yanlış anlamayın ama seks'te korunma teknikleri hakkında bir bilginiz var mı?"
"Ne soruyorsun ki sen?" diye şaşırarak sormuş kadın...
"Tamam.." demiş araştırmacı, "Daha basit sorayım.. Kocanız seks sırasında prezervatif kullanır mı?..
"Yok öyle şeyler bizde ağam...!" demiş kadın, "Bizimkisi sadece aletini kullanır...!" :durdurun

Aa..Bu Benim Değilki?..

Yaşı hayli ilerlemiş bir gurup arkadaş her hafta bir araya gelip golf oynuyorlarmış.. Ancak, aralarından birinin gözü son derece bozukmuş.. Golf topunu bile görmekte zorluk çekiyormuş.. Arkadaşları o sabah bir sürpriz yapmışlar.. En büyük numaralı, herşeyi kocaman gösteren teleskop gibi bir gözlük getirip, zorla takmışlar.
Bizimki o gün, gurubun en iyi oyuncusu olmuş.. Oyun sonrası kulüpte biralar içilirken, "Harika oynuyorsun!" demiş arkadaşları..
"Aşağı bakıyorum, golf topu basket topu gibi görünüyor.. Iskalamak imkansız!" demiş adam ve şerefe içtiği biraların etkisi ile tuvalete gidip biraz sonra pantolonunun önü sırılsıklam dönmüş yerine..
"Ne oldu?" diye sormuş arkadaşları..
"Sormayın..!" demiş adam, "Çıkardım baktım kocaman birşey.. Bu benimki değil diye soktum geri yerine..!" :durdurun

Kullanılmamışki..

Karısından yeni boşanmış adam katıldığı bir partide eski karısını ve onun hemen evlendiği yeni kocasını görünce çok kıskanmış,sinirlenmiş,birkaç kadehte içtikten sonra tatsızlık çıkartmak amacıyla yanlarına gidip adamın karşısına geçmiş," Nasl oluyor bakalım ikinci el mal?.." diye sormuş.."İkinci elle hiç alakası yok..!" demiş adam," İlk 5 santimden sonrası yepyeni..Hiç kullanılmamış..!"
:durdurun

BEĞENDİYSENİZ YORUM VE TEŞEKKÜRLERİNİZİ BEKLERİZ

Emeğine sağlık.

haha yaşlı adam çok güzel eline sağlıkk...

sonuncuya koptum güzeldi tşekekkürler

teşekkürler emeğine sağlık hepsi komik ama anlatış şekli daha iyi olabilirdi

sonuncu cok iyi:)

gerçekten güzel fıkralar ama sonuncuda koptum valla bak hala gülüyom hahaha

Geri