Gülermisin Ağlarmısın???

erostur

New member
Reaction score
0
Bana yalan söyliyeceksen önce gözlerinle anlaş..
Adamın biri intihar etmeye kara vermiş hemde acı cekerek ölmek istiyormuş.Bi falezin tepesine çıkmış üstüne ayagını taşa bağlamış üstüne benzin dökmüş,biraz zehir içmiş eline tabanca ve kibrit almış.Adamın kadafındaki planı önce zehiri içiçek sonra kendini yakıcak sonra ayagına bagladıgı taşla beraber denize atlarken kendini vurucak ve bakın adam nasıl ölmüş.Önce zehiri içmiş ve ardından kendini yakmış tam aşagı atlarken kendini vurmaya calısırken yanlışlıkla ipi vurmuş denize düşünce batmaktan kurtuldu ipi vurdugu için.Okyanusun buz gibi soguk suyu hem ateşi söndürdü hemde şok etkisi yaratarak adamı9n içtiği zehiri kusmasını sağladı.Adam kendi planlanını hiç bi şekilde uygulayamadı yani ÖLMEDİ.

Peki adam nasıl öldü?

Akıntılı okyanus suyunun falezin dibinde yarattıgı gelgit sonucu kayalıklara carparak kemikleri kırılarak öldü ve adam gelgit dolatyısı ile kayalıkların ust tarafında bulundu?

YORUM SİZİN?

kendi planladıgı gibi olmamış ama sonucta acı çekerek ölmüş. istedigi olmus bence :D

Adam bu sona sewınmsıtr ztn kendısı ıstemıormuydu acı cekmeyı:D

bencede çok beter olmuş planladığı gibi olsaydı denize dahaa düşmeden ölecekti. ve denizin dibinde kimse onu bulamayıp üzülmeyecekti ama planları tutmamış ve hakkettiği gibi bi ölüm yaşamıs belki bu durum intihar sayılmaz oda cehenneme gitmekten kurtululur :) aahahaha

sadece planladığı gibi ölmemiş istediği gibi ölmüş neyse ALLAH rahmet eylesin mekanını cennet etsi:durdurun

ben diim 10 sende 20 kere werildi =))

Evet..BEn bunu daha önce de okumuştum =)

adam yanlış yoldan gitmiş ama doğru sonuca ulaşmış

Saol paylasim icin saf adam bi intihar etmeyi bile becerememis ehuehu :D

en kötü ölüm boğularak ölmektir ama adam boğularak ölmemiş

çoooooooooooooooooooookkkkk okuduk bunu çok. birçok versiyonuda mevcut. yinede paylaşım için sağol.

Geri