algoritmaA
New member
Bir Allahın sevgili kuluda çıksında Fethullah Gülen'in üstelik devamlı müslümanlar için göz yaşı döken "Gülen"in ıraktaki müslüman kardeşlerimiz iftar sofrasından kaldırılırken, çoluk çocuğu öldürülür tecavüze uğrar hapishaneler de işkence görürken bu Müslümanlar hakkında tek bir kelime söylemekten imtina ettiğini; bu konuda hiç konuşmadığını, yetmemiş gibi bu zulmü yapanların ülkesinde hemde islama karşı haçlı seferi ilan ettğini kendi ağzından ikrar etmiş başkana sahip ülkesinde ikamet ettiğini bana açıklasın
ozaman ben sana şu açıklamayı yapım..savaş çıktığı zaman yurt dışına gicek bir abimiz vardı bu cemiyetin içindeydi ve savaş çıkınca gidip gitmemek arasında kararsız kalınıldı ancak yapılan istihare sonucunda gidilmesine karar verildi..yanı savaş var diye ordaki insanlar yalnız bırakılmadı..işte devamlı topa tuttuğunuz f.gülen ve cemiyetinde boyle insanlar var oyuzden bilip bilmeden konuşmayın derim ben..bunun yanında yanlış yapanlarda olduğunun farkında olduğumu soylemek isterim çünkü biliyorum birilri yine çıkıp birkaç kotu ornek verip bunlar boyledir demekten vazgeçmicek..