Gülen Hareketi Ortadan Kaldırılamaz

Ctrl'sine cartına curtuna takılma arkadaşım.Bu yazılanlar gökten inmedi ya?Birileri ortaya çıkardı değil mi?Belge değil mi bunlar?Belge diye bir şey duydun mu daha önce?

ayrıca o nursuz ihtiyar dediğin adam gibi ol da türkiye yi dünyada tanımayan ülkemize sömürülmeklik gözle bakan yada bu ülkeden nefret eden toplumların gençlerini bu ülkeyi sevdirmekle uğraş

Peki.Sonra da kendi yalanlarıma kendim kanıp, kendimi peygamber ilan edip, peşimden gelen onca cahili bi kenara atıp Amerika'daki amcalarımın yanına da sığınayım mı?

Ctrl'sine cartına curtuna takılma arkadaşım.Bu yazılanlar gökten inmedi ya?Birileri ortaya çıkardı değil mi?Belge değil mi bunlar?Belge diye bir şey duydun mu daha önce?

Belge duyulmaz gözle görülür yada mahkemede hakkında kesin karara varılır.Genel kabul görür.. bir mahkeme kararı ilam yoluyla nasıl herkese duyuruluyorsa bu insan senin benim için değil herkes için suçlu olur..Ayrıca bunlar gelge filan da değil.. komplo teorileriyle süslenmiş püslenmiş masalvari olaylar...

Peki.Sonra da kendi yalanlarıma kendim kanıp, kendimi peygamber ilan edip, peşimden gelen onca cahili bi kenara atıp Amerika'daki amcalarımın yanına da sığınayım mı?

Dinden azcık bilgisi olan bir insan kendini peygamber ilan edemez.. varmı konuşması yayınlada bende göreyim kendini peygamber ilan ederken..

ayrıca tekrar ALLAH RAZI OLSUN neden mi...
Onların üniversite okuyan öğrencilere yönelik evleri var.. tabi bu evlerde fakir memleketinden 1 kuruş para gelmeyen öğrenciler de kalıyor.. buna şahit oldum.. onlar için yardım kabul eden bi tanıdığım var.. bu insanda öyle fakir bişey yada böyle şeylere ihtiyaç duyacak bir insan değil.. Adam koskoca arçelik bayisi ipragaz temsilciliği ipek yataş gibi dükkanlarını bırakıyor o öğrencilerin ihtiyaçları için seferber oluyor.. eğer sende üniversite okuduysan ve 1 ay parasız kaldıysan parasız kalmak nedir bilirsin.. allaha şükür bir gün parasızlık çekmedim.. ama cebinde parasız aç susuz üniverisiteye gelen okumaya çalışan çok kişi tanıdım..
öyle öğrencilere böyle imkanlar sunduğu için Allah böyle insanları o fakirlerin başından eksik etmesin

ne ayagı bu :D ya şu zihniyette istesende oLamazsın zaten arkadaşım bi şey içine giriLmeden öğreniLmez bunu kafanıza sokun madem o ayakLarda işin yok ya o ayakLarLA iLgiLi biLgin varıdr antipati duyarsın yada hic bişey biLmzsin boş boş saLLarsın seninki sonuncusuna uygun sanırım :melek: ... biz iLLa geL gir demiyoruz yada durup durup biz kaç kişiyiz diyip milleti meydanlara topLayıp kaç kişi oLdugumuzu saymıyoruz :D ama şu gerçeği seve seve kabuLLeniceksiniz ÇIĞ gibi büyüyoruz her saat her dakika hatta her saniye ! NokTa !

Fazla büyümeyin balon gibi patlarsınız

Fetullah da Akp de Son Günlerini Yaşıyor Yakında Bunlarıda Asarlar :goz:

sana sadece INSALLAH demek istiyorum.

Turkiye`yi satani yok edeceksin ki tekrar boyleleri piyasaya cikmasin turemesin.

TURK ORDUSUNA SONUNA KADAR GUVENIYORUM

:sopa::sopa::sopa:

sana sadece INSALLAH demek istiyorum.

Turkiye`yi satani yok edeceksin ki tekrar boyleleri piyasaya cikmasin turemesin.

TURK ORDUSUNA SONUNA KADAR GUVENIYORUM

:sopa::sopa::sopa:

Paşalarınıza yazık günah değil mi?

Onlar zaten hastalıktan helak olmuş zatlar düşene birde biz mi vurucaz?

:sopa:

söylediklerini ispatlayabilirmisin?ispatlayamazsan (ki ispatlayamazsın)iftiranın ne kadar büyük bir suç olduğunu ayrıca şahıstan helallik alman gerektiğini biliyorsundur umarım.o kadar büyük laf yumurtlamışsın ki dikkat et altında ezilirsin.

Kardeşim sana neyi kanıtlamamı istiyorsun

İslam'ı Allah'ın göderdiğini mi?
İslam'ı, Allah'ın; zaten en güzel şekilde gönderdiğini mi?
Kimsenin Allah'tan daha çok bilemeyeceğini mi?
Fetullahın Ilımlı İslam demediğini mi?
İslamı değiştirmeye çalışmanın kendini haşa Allah sanmak olmadığını mı?
Bunun diğer isminin şirk olduğunu mu?
Allah'ı herşeyi güç yettiren olduğunu mu?

Kanıtlamamı istiyorsun ben bunların altından kalkarım sana kanıtlamak Fetullaha deil bunlara sırtımı dayarsam herşeyin altından kalkarım cehenneme gitmememem için Fetullahın beni affetmesine ihtiyacım yok.

Fethullah'a yakınlığıyla bilinen bir işadamı 1995 yılında gazeteye gelmiş, şunları anlatmıştı:
''Washington'da bulunan Barış Etütleri Enstitüsü adlı kuruluş destekliyordu Kuzey Irak, Azerbaycan, Kırgızistan, Özbekistan'da açılan okulları. Parayı da onlar veriyordu. Ayrıca Henri Barkey ve Graham Fuller' le de ilişkileri çok sıkıydı Fethullahçıların...''
.

dünyadaki bu organizasyona bağlı hiçbir eğitim vs kurumlarının içinde Anadolu insanın parasının dışında bir kuruş para yoktur.ne iran ne s arabistan ne abd ne de rusya vs .aksini ispat edemezsiniz.değirmenin suyu Yüce Anadolu insanının gönlü ve sermayesidir.ayrıca yozlaşan dünya artık gerçekleri görmeye başladı.bu hareketin atlılarına sıkı sıkya sarılıyorlar hatta yalvarıyorlar.çünkü herkes gelecek neslinin sağlam ahlaklı ve karakterli olmasını istiyor.bir biz uyanamadık vesselam

adamın söyledikleri var daha ne desin sizin kanıtınız varmı yok olamazda sözde sağlık nedenleri yüzünden amerikada kalan adam bize ne kanıt gösterebilir ki? bu hareketin altında değil yozlaşan dünya üstünde bunu bir anlasanız sadece amerikanın ve hatta siyonistlerin maşası olan bir fethullah güleni bu kadar savunmassınız

Kardeşim sana neyi kanıtlamamı istiyorsun

İslam'ı Allah'ın göderdiğini mi?
İslam'ı, Allah'ın; zaten en güzel şekilde gönderdiğini mi?
Kimsenin Allah'tan daha çok bilemeyeceğini mi?
Fetullahın Ilımlı İslam demediğini mi?
İslamı değiştirmeye çalışmanın kendini haşa Allah sanmak olmadığını mı?
Bunun diğer isminin şirk olduğunu mu?
Allah'ı herşeyi güç yettiren olduğunu mu?

Kanıtlamamı istiyorsun ben bunların altından kalkarım sana kanıtlamak Fetullaha deil bunlara sırtımı dayarsam herşeyin altından kalkarım cehenneme gitmememem için Fetullahın beni affetmesine ihtiyacım yok.

İsLamı değiştirmek mi?

ILımLı isLam ne demek biLiyormusun arkadasım!!
Bazı tarikatLar gibi feLan asırıyı kacmadan!
MiLLete ALLahın kitabın warLığını anLatıyor.
MiLLeti sıkmadın kimseye zındık kafir demeden anLatmaya caLısıyor.
Ne war bunda rahatsız oLucak anLamıyorum. . .

Ya siz neyi tartısıyorsunuz.Bilen biliyor nasılsa.Bende yurtdısında bu TÜRK okullarında birinde okuyorum.Buradada 700 kusur millette oldugu gıbı BAYRAGIMIZ dalgalanıyor.Buradada Türkce bilen,Türk kültürünü bilen buranın insanları var.Su an yanımda 5 tane buranın ınsanı arkadasım var Türkçe'si bizler kadar iyi,ATATÜRK'Ü ve yaptıklarını bizler kadar iyi biliyorlar.Bazı arkadaslar Ataturk karsıtı oldugunu yazmıs,hadi sen ögret bakalım 700 farklı mıllette Ataturk'u.As bakalım hadi bizim kadar sende Ataturk'cuysen Ataturk resımlerını İstiklal marsını.Ögret mademki o kadar vatan mıllet dıyorsun İstiklal Marşını herhangi bir millete 2 kıta degıl 10 kıtasını ezbere.Ben bu elın memleketınde bu Bayragımızı dalgalandırıyorum.Ben burda buranın ınsanıyla TÜRKÇE konusuyorum.Vatan mıllet Ataturk diyoruz bizde haydı rahatsız etmemelı bunlar senı.
Ergenekonla vatanı elimizden götürüyorlardı onlara sitemin nerde hani?İnsanımıza bugun doğu bölgelerınde ogretmenlık yaptıramıyoruzkı senın camur attıgın insanlar sorgu sual olmadan bayragı elıne almıs dunyanın 4 bır tarafına dagılmıs.
Sen 700 mıllte degıl ıstedıgın bırtek sadece 1 yabancıya İstiklal Marsı ve Ataturku öğretebil kaldıkı Türkce ogret demıyorum,tamam senın bildigin yoldan gelmeyen SEREFSIZ olsun.

Sen bunları anca cahil kesime ve şuncacık sabilere anlatırsın istiklal marşını farklı ülkelerde dalgalandırıyormuş madem sevdalısı ülkenin, dönsün ? arkadaşım bırakın bu işleri azcık düşünün niye dönemiyor diye ben istiklal marşını öğrettiğiniz yabancılarıda foruma yönlendirmeni istiyorum arkadaşımın gittiği anafen miymiş neymiş fethullah gülen dershanesiymiş atatürk resimleri yokmuş sınıflarda şikayet üzerine koymuşlar burası türkiye cumhuriyeti arkadaşım bizim yalancı peygamberlere ihtiyacımız yok okulları nasıl açtığına dair bilgi fethullahcı bir işadamının ağzından birebir yolladım daha ne yapıyım gözünüzü açmak için bilemiyorum

Yaw sizde Fetullah Gülen takıntı olmus.Bu okulları acan bızım kendı ınsanımız.Gonullu ınsanlar.Daha fazla tartısmayacagım herkes bıldıgı gıbı devam etsın.Tamam Turkıye'ye donsun dıyorsun daha 1 hafta once ergenekoncu bır avukatın camur atma belgelerı ele gecerıldı.Saf ınsanlardan bahsetmıssın bu okullara yardım eden Turkıye nın en buyuk ısadamlarıda var onlardamı cahıl.

o işadamları nasıl işadamı oluyor acaba okul ayağına giriyorsanız önce çağdaş eğitim vakfını karalama kampanyasına girmeyecektin diyecektik eğitime önem veriyorlar ama bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Her yapılan iyiliğin altından bir çapanoğlu çıkıyor
Deniz feneride ne yoksullara iyilik yapıyordu sözde maşallah iyi malı götürmüşler
Bunların al birini vur ötekine
Fettullah Gülen babasından kalan miraslamı yapıyor bu işleri
Milletten al 100 harca 10 nu hayır işlerine 90 nını ne yaptığını nasılsa kimse sormuyor

Genel Uyarı !

Arkadaşlar lütfen karşımızdaki kişinin her kim olursa olsun fikirlerine saygı duyarak belli

bir seviye çerçevesinde tartışalım sizleri bu konuda uyarmak istiyorum iyi forumlar dilerim.

gülenın bır kılıseye mılyon dolarlık yardımda bulundugunu okumustum gulen hoca nın dınler arası dıyaloguna karsıyım bence tek dın islam bundan baska dınlerle dıyaloga gecmek hos bır davranıs degıl yanlısım varmı sızce bu benım dusuncem

gülenın bır kılıseye mılyon dolarlık yardımda bulundugunu okumustum gulen hoca nın dınler arası dıyaloguna karsıyım bence tek dın islam bundan baska dınlerle dıyaloga gecmek hos bır davranıs degıl yanlısım varmı sızce bu benım dusuncem

Neden?Diğer dinleri de Allah göndermedi mi?

Bizim dinimizde hoşgörü esastır.Ama sen daha bunu kavrayamadıysan sana ne desek boş.

Fetullah da Akp de Son Günlerini Yaşıyor Yakında Bunlarıda Asarlar :goz:

akp feto bir yana da yalan o iş gülüm asmalar falan kaçıncı yy.dayız statükocu zihniyet...

Her yapılan iyiliğin altından bir çapanoğlu çıkıyor
Deniz feneride ne yoksullara iyilik yapıyordu sözde maşallah iyi malı götürmüşler
Bunların al birini vur ötekine
Fettullah Gülen babasından kalan miraslamı yapıyor bu işleri
Milletten al 100 harca 10 nu hayır işlerine 90 nını ne yaptığını nasılsa kimse sormuyor

işte yine gereksiz bir yyyyyyyyyıldraaaaaaaaay yorumuuuu
deniz fenerinde kanıt var mı ?
dava var mı?
almanyayla Türkiyedeki deniz feneri bir mi?

sonuçççç
balondun söndün geçin bunları kardeşim

Neden?Diğer dinleri de Allah göndermedi mi?

Bizim dinimizde hoşgörü esastır.Ama sen daha bunu kavrayamadıysan sana ne desek boş.

ALLAH evet tüm dinleri o gönderdi ancak dinler bozuldu bizim dinlerin aslına zaten lafımız yok
ama tek hak din İSLAM'dır başka da bir seçenek yok...

sen de hala bunu bilmiyrsan ve misyoner ağzıyla onlar da din değil mi diyorsan bu da senin cahilliğin ...

Geri