Gülen cemaatinin 6 milyon üyesi var!!!

Teetch söylediklerin Hablemitoğlu cinayetini cemaate yüklemek için yeterli bi açıklama değil.Cemaat denildiği gibi kendi aleyhinde çalışan insanları infaz ediyor olsaydı Hablemitoğlundan daha radikal isimler mevcut piyasada önce onları infaz ederdi ama hiçbirine bişey olduğu yok,yani böle bi cinayet usulü cemaat mantığında yok....
despotluk falan demişsin yazının bi yerinde ama tamamen çarpıtmışsın, öldürecek olsalardı kitap hazırlanırken daha piyasaya çıkmadan yaparlardı bunu dedim yani o varsayımın doğru olmadığını gösterdim orda.

elfevaid;
1-Saidi-nursi'deFethulah Gülen'de emperyalizmin kuklaları ve aynı zamanda içimize sokulan bir truva atıdır.Fetullah Gülen zaten hiç bir zaman açıktan açıga devleti karşısına almamış,hocası Saidi-nursinin çıragı olarak sinsi sinsi hareket etmişlerdir.Bunların kanıtlarınıda aramaya gerek yoktur araştıran herkes görmekte ve bunların kanıtları ortalıkta dolaşmaktadır her ne kadar bu ihanet çetesinin bu delilleri devamlı karartma çabaları ve tarihi çarpıtma ve degiştirme çabalarına ragmen hala bulunabilir.Türkiye'de tek derin devlet oluşumu Fethullah oluşumudur.Fethullah Gülen ne zaman devletle karşı karşıya kalsa,devlet taraftarı pozlarına girmiştir öyleki Erbakan'ı daha önce destekler görünürken 28 şubat sürecinde Erbakan'ı satıp devlet taraftarı pozlarına girmiştir.O bir çıkarcı din sömürücüsüdür.O hep çıkarlarını düşünmüştür.Yarında zorda kaldıgında etrafındaki herkesi harcıyacaktır.
2-Bana sakın çarpıtma deme,çarpıtmanın uzmanı Fethullah çetesidir.Demekki onu savunabildigine göre sende bir çarpıtma uzmanı sayılırsın.Fethullah çetesinin bir çok şaibesi vardır.Ugur Mumcu gibi,Bahriye Üçok gibi,Ahmet Taner Kışlalı gibi,Turan Dursun gibi,Necip Hablemitoglu gibi tanınmış Cumhuriyet şehitlerinin dışında bilinmeyen bir çok faili mechul cinayetler vardır.
3-Bana okullardan falan bahsetme,bir tescilli Cumhuriyet düşmanı o Cumhuriyet'in bekası için okullar açmaz.Bir Cumhuriyetçi bir insan bile açamaz çünkü amaç farklıdır.İngiltere bu okulların arkasındadır.ABD arkasındadır.Onlar arkasında olmasa zaten sırf Türkiye'nin ve İslamın propagandası için o okulları açtırtmazlar.Sizler belki bilerek yada bilmeyere buna inanabilirsiniz ama bizler salak degiliz.
4-Necip Hablemitogluna gelince o zaman bir zahmet onun eserlerini bir okuyuver.Adam eserlerinde bile öldürülecegini biliyor ve Fethullahçılardan tehditler aldıgını bazı eserlerinde ve yazılarında bahsediyor.Alman dernegi diyorsun.Alman dernegi kiralık katil tuttu diyelim öldüren katil neden şahadet etsin?

Bakın ben size bişey diğim : Fethullah ( fetoş )'a diyorsunuz ki büyük bir zaat yok alim yok cart-curt bişeyler saçmalıyorsunuz işte :) madem bu fetoş çok iyi Müslüman ne diye adını duyurmak istiyor ? niye sadece İslamiyeti yaymak için değilde isim yapmak için uğraşıyor ? neden gidipte papayla görüşüyor ve bütün Müslümanları birleştirmek istiyor ? :D ya arkadşalar böyle şeyleri boşverin herkes Dinini İÇİNDE yaşasın...öyle fethullahmış said miş ne haltsa bunlardan adam olmaz !! bunlar KUKLA !! bunların TÜRKİYE'ye bi yararları yok hatta ZARARLARI var !! neden derseni TÜRKİYE'yi din üzerinden yönetmek istiyorlar...bunlar şeriatçı ipnelerdir.. ve son noktayı koyuyorum :

Fuck fetoş ( fethullah gülen ) and said-i kurdi

Geri