Gülen Abdullah Gül'e fark attı

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
20112009162118.jpg

ABD'li üniversitenin yaptığı araştırmada 'Dünyanın En Güçlü 500 Müslümanı'nı belirledi....

Listede Fethullah Gülen 13. sırada alırken Cumhurbaşkanı Gül 28. sırada yer buldu.. Erdoğan ise 5. sırada yer aldı. ABD'nin uluslararası üne sahip Georgetown Üniversitesi ve Ürdün merkezli 'Stratejik Çalışma Merkezi, "Dünyanın En Güçlü 500 Müslümanı" listesini yayınladı.

500'DE TÜRKİYE'DEN 20 İSİM VAR

Kanaldhaber.com.tr'nin özel haberine göre "En Güçlü Müslümanlar" listesinde 3'ü ilk 50'de, 17'si ise ilk 500'de olmak üzere Türkiye'den toplam 20 isim var.

ERDOĞAN KRALLARI GERİDE BIRAKTI

Georgetown Üniversitesi'nin 'kendi ülkelerindeki güçleri; çevre ülkeler üzerindeki etkileri ve 2009 yılında dünyada yaşanan gelişmelere katkılarını' göz önünde bulundurarak hazırladığı sıralamada Suudi Arabistan Kralı Abdullah birinci olurken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan "Dünyanın En Güçlü 500 Müslümanı" listesine pekçok kral ve emiri geride bırakarak 5. sıradan girdi.

GÜLEN GÜL'ÜN ÇOK ÖNÜNDE

Türkiye'den, Müslüman dünyasının en güçlü 50 kiş...

Devami...

Gülen Allah için mazlum bir insan pek yaramaz bir yarafını yakalamış değilim samannyolu izleyerek büyüdük.Birde bunu karalayanlar var kanıt ver diyorum işte şu dedi diyor başkası al sana video diyor bakıyorum bişi yok.Ya ben yanlış görüyorum ya onlarda bir yanlışlık var.Tabi herkes sevsin demiyorum o aman ben sevmem hemen altında birşey ararım...
Neyse bulandırmadan selametle

fetoşu günahım kadar sevmem fetoşçuları da sevmem

bu anketi zannedersem FG TERÖR ÖRGÜTÜNE bağlı üniversiteler yapmış.ABD destekli FG TERÖR ÖRGÜTÜNÜN el atmadığı yer yok.

Geri