Gülen’den Baykal’a: Üzgünüm, sizi seviyoruz

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
W

WoLF

Guest
Deniz Baykal’ın CHP Genel Başkanlığı'ndan istifa ederken “ABD'den gelen mesaja inanıyorum” sözleriyle olayla ilgisinin bulunmadığını vurguladığı Fethullah Gülen’in “Çok üzgünüm. Sizi seviyor, sayıyoruz” dediği öğrenildi.

İSTANBUL - CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, dün istifasını açıkladığı basın toplantısında “ABD'den Pensillvanya'dan aldığım üzüntü ve destek mesajlarının samimiyetine inandığımı da belirtmek isterim” demişti.

Görüntülerle ilgili iktidarı suçlayan Deniz Baykal’ın bu sözleri, Gülen Cemaati’ni akladığı yorumlarına neden olmuştu.

Baykal’la telefonla görüşen Fethullah Gülen'in, olayla ilgisinin bulunmadığını söylediği öğrenildi.

Gülen’in, Baykal’a “Çok üzgünüm. Biz sizi seviyoruz, sayıyoruz” dediği belirtildi.

KaynaK

İSTANBUL - CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, dün istifasını açıkladığı basın toplantısında “ABD'den Pensillvanya'dan aldığım üzüntü ve destek mesajlarının samimiyetine inandığımı da belirtmek isterim” demişti

senin gibi birinin atatürkün kurduğu partinin başında olması bir utançtı bu konuşmanla iyice pişman olduM sana verdiğim oya

arkadaşlar konuyu yanlış yere açmış olabilirim.medya,gündem yada son dakika haberlerine de açılsa olabilirmiş.

İSTANBUL - CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, dün istifasını açıkladığı basın toplantısında “ABD'den Pensillvanya'dan aldığım üzüntü ve destek mesajlarının samimiyetine inandığımı da belirtmek isterim” demişti

senin gibi birinin atatürkün kurduğu partinin başında olması bir utançtı bu konuşmanla iyice pişman olduM sana verdiğim oya

Bence burada KİNAYE yaptı. İnanmadığını belirtti.....

bazı arkadaşlar bu cemaatlerden nasıl bir kötülük görmüşte bu kadar düşman anlayabiliyor değilim.gülen cemaatinden bende pek haz etmem tamam ama saldırmanında mantığı yok

Bir işe de şu adamcağızın adı karışmasın yaa, Baykal iyi bir insandı, sonuçta başından kötü bir olay geçti ve kim olsa aynı şeyi yapardı. Burada bir samimiyet söz konusu, Baykal da bunu dile getirdi. Başka yere çekmenin manası yok. Baykal iyi bir liderdi ancak etrafındaki kurmayları onu bu hale getirdi.

o pensilvanyadaki potansiyel amerikalı bu ülkenin bağrında bir ateş yaktı ve o ateş onunda kontrolünden çıkarak bütün ülkeyi yangın yerine çevirdi. bu kötülüğün hesabı bu davanın hesabı kalmamlı mahşere.

Fetullah Gülen'in adını dahi tam olarak bilmeyenlerin çıkıpta her olayı bir çevirme gayreti içersine girmelerini anlamıyorum.
Bende bayılmıyorum bu adama ama içinizdeki potansiyeli bu adam aracılığıyla dışa vurmaya çalışmayın.
Dindar insanlarla yada dinle bir sorununuz varsa bunu bu ikili arasında halletmeye çalışın.
Çıkıp bu adama laf ederek ''iddia ediyorum çoğu kim olduğunu bilmiyor'' orgazm olmaya çalışmayın !

Geri