Güle Güle Şampiyon Sabırlı

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
Sabirg270909.JPG

Güle Güle
Şampiyon SABIRLI

Sabird270909.JPG

Türk yarışçılık tarihine damga vuran safkanlardan biri olan Sabırlı da jubile yaparak yarış hayatını noktaladı.

Sabirf270909.JPG

Sabirh270909.jpg

27 Eylül Pazar günü düzenlenen törende TJK Başkanı Behçet Homurlu, TJK Genel Sekreteri Bahadır Gödek, TJK Muhasip Üyesi Cüneyt Çalıcıoğlu, TJK Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ender Aydıner, at sahibi Serkan San ve antrenör Cemal Kurt ile yarışseverler bu anlamlı günde hazır bulundular.

Sabire270909.JPG

Sabırlı’nın nice başarılara imza attığı piste alkışlarla çıkması onun gönüllerde ne denli sevildiğinin göstergesiydi.

Sabirb270909.jpg

Veliefendi Hipodromu Winner Circle’da düzenlenen törende at sahibi Serkan San safkanın antrenörü Cemal Kurt’a, San Ekürisi adına bugüne kadar verdiği emeklerden dolayı teşekkürlerini sunarak, plaketi verdi.

Sabirc270909.jpg

TJK Başkanı Homurlu ise Türk atçılığına böyle başarılı bir safkanla hizmet eden San Ekürisi adına Serkan San’a teşekkür plaketini verdi.

Sabira270909.jpg

TJK TV ve Tay TV’de Sabırlı ile ilgili soruya doğru cevap vererek safkanın nallarının olduğu şiltleri kazanan talihlilere hediyelerinin verilmesinden sonra jübile töreni sona erdi.

Kaynak

bende seyretmiştim yeğen sayesinde.
iyi koşuyordu.

Öldü sandım güle güle derken =) İyi koşardı az kopta gel oğlum dedirtmedi :D

Geri