Gül ve YÖK Başkanı

Parayla satın alındı oylar Devlet hazinesini kendi partilerinin menfaatleri için kullandılar Akp parayla Hemde hazine parasıyla halkın oyunu satın aldı
Tıpkı 3 Kasımda olduğu gibi O zamanda hazine Akp nin elindeydi o zamanda Parayla seçildiler..!!

Komik olansa 3 kasımda akp tek başına iktidara gelirken Hazine ecevitin elindeydi %2 gibi bi oy almışlardı yanlışım yoksa..!!
Demekki bu ülke halkı oyunu paraya satacak kadar düşmedi hiçbir dönem ..!!

Bir diğer trajikomik nokta şişli belediyesinde yardım dağıtılmış ne güzel Bütün belediyelere örnek olması temennisiyle devamınıda bekleriz

Yapan Mustafa sarıgül dahi olsa ki Şişli belediye başkanı aynı zamanda Chp genel başkan adayıdır Olayı akp oy satın alıyora getirmek Büyük bi çaba ve geniş bi hayalgücü gerektiriyor olsa gerek..(=

demekki yüzde 46 lık kısım akpden menfaat sağlamış.

demekki yüzde 46'lık kısmı akp kandırmış...

Demekki , Türkiye'nin yüzde 46'lık kısmını aptal ki, iki makarnaya iki ton kömüre oy veriyorlar....

söylemlerinizden bu sonuç ortaya çıkıyor maalesef...

Bu ülke hangi hükümet tarafından iyi yöneltidiğini ikinici defada sandıkta gösterdi....

Bu ülke sandıktan kimin çıkacğaını, kimin ezileceğini ikinci defada gösterdi...

Ülkeyi hortumlayanlar, bir gecede doların fırlamasını hatırlayanlar ikinci defada bazı partileri sandığa gömdü hemde öyle gömdü kü iktidar olma şansınıda hepten yitirdi.....

Öz eleştiri yapmak her zaman çin güzel birşeydir. Bugün muhalefet olan kısım, neden iktidar olamadı diye kendisine bir sorması lazım....

Türkiye'yi ele geçirdi bunlar. Üniversitelere türbanlı girerse ne yaparız biz ? YÖK'ü de ele geçirdiler. Vallahi dünyanın sonu, irticacı bunlar irticacı.

sizin istediğiniz bu değil mi nereye şimdi :) ama şunu açıkça belirtebilirim;bu ülke bi süre sonra bütün irticacılardan,tarikatcılardan,atatürk düşmanlarından,fetullahçılardan arınır.

arınsın be dostum... sonuncu(su)da bu olacaksa ...olsunda bizde kurtulsak :) bari

Arkadaşların mantığı anladım düz ve beklenen.

Onlara göre dtp ye oy verenler pkk lı akp ye verenler vatandaş.

Evet parayla oy satın alındı. Bu çok bariz ortada parasını da kimse cebinden değil halkın üzene konulan vergilerle ödendi.

işinize geLmeyince LAfı döndürüp doLAştırıp bAşkA yerLere çekmeyi iyi biLiosunuz tıpkı A.K.Partisi bAşkAnı gibi.üLke kArış kArış yAbAncıLArA peşkeş çekiLiyor(hAttA nesLi tükenmekte boz AyıLAr biLe Av merAkLısı yAbAncıLArA),yArgı siyAsALLAştı kuvvet AyrıLığı iLkesi diye bişey kALmAdı,devLetin her kAdemesinde hızLA kAdroLAşmA ivme kAzAnArAk devAm ediyor,sizinde kArnınız tok sırtınız pek oLduğu için A.K.Partisi yALAmALığı yApıyosunuz brAvo size böyLe devAm edin.......
zAmAnındA M.K.ATATÜRK bu üLkeyi tez zAmAndA kurtArmAk,devLet içi hAreketLerin koLAyLığını ve hızLıLığını sAğLAmAk için yAsAmA yürütme ve yArgı kuvvetLerinin kendisinde topLAnmAsını istediğinde sizin gibi zAmAnın örümcek kAfALı insAnLArı bunA kArşı çıkmıştı AmA ATATÜRK'ün diktAtörLük peşinde koşmAdığını,herşeyi miLLeti için yAptığını AnLAdıkLArındA zAfer çoktAn kAzAnıLmıştı.şimdi ise Aynı şeyi A.K.Partisi yApıyor,yArgı dAhiL devLeti devLet yApAn bütün kuvvetLeri kendi ekseni etrAfındA topLuyor(güyA miLLeti temsiL ediyor),AmA bunu yApArken ATATÜRK gibi miLLetin refAhını değiL kendi cebini düşünüyor.işte sizin iLAh oLArAk gördüğünüz ve yALAmALığını yAptığınız tAyyip iLe yüce önder ATATÜRK ArAsındA en büyük fArk bu.
sizde o örümcek kAfALıLAr gibi zAmAnı geLip bunLArı AnLAdığınızdA biz yine zAferimizi çoktAn kAzAnmış oLAcAğız...!

yök başkanı olarak Deniz Baykalı atasalardı eminim ona da bişeyler bulurlardı. :D

tam ben yazacaktım senin yorumunu görünce gülme krizine girdim ne derlerdi dur tahmin edeyim
- sonunda deniz baykalıda oyuna getirdiler ;
- deniz baykalda akp nin maşasıymış ama bunca yıl renk vermemiş ;
- akp yeni oyunlar peşinde deniz baykalı yök başkanı yaparak sözde laik olduğunu ispatlamaya çalışıyo
- bunlar chp yi yıpratma politikası
:D :D :D

Geri