Gül’den türban sürprizi: Kararım net değil

dark_aziz

New member
Reaction score
0
Cumhurbaşkanı’nı ziyaret eden Türkiye Barolar Birliği Başkanı Özok, Anayasa’daki türban düzenlemesine ilişkin hukuki kaygılarını ilettiklerini, Gül’ün de “Bakacağız, inceleyeceğiz, henüz net bir kararım yok” dediğini açıkladı.
ANKARA - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Özdemir Özok ve beraberindeki heyeti kabulü sırasında, türbanla ilgili Anayasa değişikliği konusunda henüz kesin karar vermediğini açıkladı. Başkan Özok, görüşmeden sonra gazetecilerin soruları üzerine, üniversitelerde türban serbestisine ilişkin Anayasa’da yapılan değişikliğe ilişkin görüşlerini Cumhurbaşkanı’na ilettiklerini ve “duyarlılık göstermesini” istediklerini söyledi. Özok, “Bu konuda 5-6 sayfalık kendi kaygılarımızı, endişelerimizi, bu konuda hukuki yönden değerlendirmelerimizi içeren bir dilekçe bıraktık” dedi. :saskin

kaynak:ntvmsnbc.com

ntvmsnbc.com

Sayın Gül Orta oyunu oynuyor...

Fakat bu bizi güldürmüyor? Yoksa Erdoğanın Milli görüş gömleğini sözde çıkarttığı gibi gül de akp gömleğini mi çıkarmış...

Bak SEn ;)

3 yaşında cocuğa söyle bunu Hadi canım Sende Der...

Bunlar Ne Kadar Uyanık Gerçekten şaşırıyorum Herşeyi Ele Geçirdiler şeriat Yakındır

siyasetin cilvesi işte ne yaparsın...

Yok daha neler! Bunların hepsi aynı halt, olumsuz laf yapıyor. Önüne geldiğinde tavrı sözleri gibi olmayacak, adım gibi eminim bundan..

Adam gibi çık "onayladım" de bre .......................... az delikanlı olun!

Bu ülkenin Cumhurbaşkanı'na söylenecek daha farklı cümlelerin olmalı Vavrulu, gerçi sana yakıştırıyorum birçok kişi gibi o başka mesele...

vatan millet sakarya

Geri