Gül’ü eleştiren yandı

neden ''ya doğruysa diye yaklaşmıyorsun?''
veya değiştirerek sorayım;''ordu, ergenekon gibi konularda çıkan her türlü zırvaya anında inanıp da, böyle birşeye de anında palavradır diyebiliyorsun?''

tamam palavraysa sorun yok...ama ya doğruysa?

Doğruysa ne olur biliyor musun?klasik bir laf vardır; ''kişiler gidici, makamlar bakiidir..''diye...eğer doğruysa ve bu bahsedilen birime müdahele edilmez ve yarın bürgün senin de fikirlerini beğenmediğin birileri o makamlara gelir veeee sen de onu eleştiren yorumlarda bulunursan ve şu an palavra dediğin birim o zaman da faaliyette olursa......

Neyse....böyle futbol takımı tutar gibi parti tutan, bağnazca tutumlarda bulunan(olumsuzlukları türetmek mümkün....) bir topluma bu etapta ne deseeeenn....boş

BİAT KÜLTÜRÜ....

ya arkadaşın dediği doğruysa sen neden kabul etmiyorsun chp yi eleştirdiğin bir tanecik post varmı?

BİAT KÜLTÜRÜ....

bu arıtman ne acayip bir yaratıktır?

CHP Size Napmış Ki Bu KAdar CHP'nin Palavraları Diyorsunuz...

Daha Dün'e KAdar Çakma Solcular bugün Başımıza Kalkmış AKP Vatan Sever CHP Vatan Hain'i Gösteriyorlar...Buna Sizin Gibi Clon'u Kim Olmadığı Kendi Yazamayıp Clon'una Yazdıran Çocuklar İnanır..:lol::lol:

Abdullah Gül'e Yaptığım Yorumları Okusunlar... Evimde Belli Yurdumda Belli... :closedeyes::closedeyes:

yillardir palavrasini goremiyorsan sana nedeyim at gozlugu takman lagzim ozaman gormen icin

Bu nasıl bir biat kültürü kü 22 yıldır tek seçim kazanamayan ve dünyada başka bir örneğide olmayan

bu başarısızlığa rağmen hala Baykal a o kotukta ve hala ona biat edenler var.

Madem biat kültüründen söz ediyorsunuz dönün kendinize bakın önce. Bundan ala biat kültürü mü olur.

Bu biatın bir örneği afrikanın ilkel kabilelerinde birde orta doğuda despot baas tibi rejimlerde görülür.

gerçi afrika da bile bukadar başarısız bir lideri bukadar yıl başta tutmazlar.Ama CHP de tutuyorlar.

CHP deki BİATKÜLTÜRÜ AFRİKA KABİLELERİNDE BİLE YOK.

Heil Hitler....

Papaz Martin Niemöller

nazi almanyası nda yaşamış protestan papazdır kendisi. (1892-1984) Hitler i kurtarıcı olarak gören bir papaz. 1933 seçimleriyle iktidara gelen naziler arı ırktan olmayan niemoller i kiliseden atmak ister. buna rağmen gercegi görmekte güçlük çeken papaz martin niemoller bu karara karşı çıktığı zaman hapse atılır. daha sonra da toplama kampına götürülür. burada katledilmekten son anda kurtarılır.

yaşadığı olaylar sonucunda gerçeği ancak görebilen martin niemöller in günlügünden ünlü bir alıntısı ise bizlerin de iyice düşünmesi gereken şiiri şöyledir:

"Önce sosyalistleri topladılar, sesimi çıkarmadım;

Çünkü ben sosyalist değildim.

Sonra sendikacıları topladılar, sesimi çıkarmadım;

Çünkü sendikacı değildim.

Sonra Yahudileri topladılar, sesimi çıkarmadım;

Çünkü Yahudi değildim.

Sonra beni almaya geldiler;

Benim için sesini çıkaracak kimse kalmamıştı."

NEDERSİNİZ Bİ DÜŞÜNÜN

Adı geçen yorum Abdullah Gül'e Ermeni çocuğu soyu ermeniye dayanıyor denilen yorumdur ki Abdullah gülün normal vatandaşında açabileceği Adli dava ile Arıtmanın haksız oldğnu ispatlamış ve 1tl tazminata bağlamıştır.Birinin Ermeni oldğnu söylemenin eleştiri olmadığını her akıl sahibi anlayabilir..
Ayrıca bahsi geçen kişi Türkiyenin Cumhurbaşkanı ve eleştiri değil de hakaret elbette yasaklanmalıdır. Nihayetinde az da olsa araştıran okuyan Cumhurbaşkanının T.C'ni temsil ettiğini bilir..

Bu nasıl bir biat kültürü kü 22 yıldır tek seçim kazanamayan ve dünyada başka bir örneğide olmayan

bu başarısızlığa rağmen hala Baykal a o kotukta ve hala ona biat edenler var.

Madem biat kültüründen söz ediyorsunuz dönün kendinize bakın önce. Bundan ala biat kültürü mü olur.

Bu biatın bir örneği afrikanın ilkel kabilelerinde birde orta doğuda despot baas tibi rejimlerde görülür.

gerçi afrika da bile bukadar başarısız bir lideri bukadar yıl başta tutmazlar.Ama CHP de tutuyorlar.

CHP deki BİATKÜLTÜRÜ AFRİKA KABİLELERİNDE BİLE YOK.

:thumbup::thumbup::thumbup:
Kimlerin BİAT KÜLTÜRÜ saplantısın da olduğunu çok güzel a,anlatmışsın. resmen kapaklık

Öyle birşey olsa sen ve sana tşeekkür edenler burda post kasamazdı ne teröristliği kaldı ne gericiliği
şimdi sana şurda bi laf sölesem anında şikayet başlığına damlamayı biliyosun ama sana gelincedemi eleştri yok o zaman? sendemi diktatörsün?
şahsa özel kişisel yorumlar bu forumdada gerçek hayattada cezalandırılır ...

genede şşu an yazabildiğine göre boş konuşuyosunuz...

Bana bir laf söyleyemezsin, eleştirme hakkınıda hiç es geçmiyorsun zaten.

Ve ben seni, beni eleştirdiğin için sıcacık evinden alıp, kara soğuk taşların arasına hapse göndermem :001_smile:

Olaylar arasındaki ilşkileri kuramıyorsunuz geliyorsunuz buraada konuşuyorsunuz.

Bizim zihniyeti bozuklar eleştiremez sadece küfreder onun için iyi olmuş haddini bilmeli herkes.

Bizim zihniyeti bozuklar eleştiremez sadece küfreder onun için iyi olmuş haddini bilmeli herkes.

13 yaşında bir çocuk Allah cezanızı verecek derse ne düşünürsün?

bu sorum herkese,sulandırmadan cevap verin,lütfen.

13 yaşında bir çocuk Allah cezanızı verecek derse ne düşünürsün?

bu sorum herkese,sulandırmadan cevap verin,lütfen.

Onu hakaret olarak alamayız çünkü 8 yaşındaki çocuklar çıkıp ekrana valisine kalıbına tükürem deyip sonra özür dilemeye makamına gidiyor..Bu yüzden çocukları karıştırıpta konunun içeriğini saptırmayın.

Onu hakaret olarak alamayız çünkü 8 yaşındaki çocuklar çıkıp ekrana valisine kalıbına tükürem deyip sonra özür dilemeye makamına gidiyor..Bu yüzden çocukları karıştırıpta konunun içeriğini saptırmayın.
Aydınlı çocuk!
Bugün Aydın Çocuk Mahkemesi’nde ülkemizin yüzünü hiç de ağartmayacak bir davanın görüşülmesine başlanacak. Seçim otobüsündeki Başbakan Tayyip Erdoğan’a “Allah cezanızı verecek” diye bağıran 13 yaşındaki M.S.Ö’nün, “devlet büyüklerine hakaret” suçundan bir yıla kadar hapsi isteniyor... M.S.Ö’nün avukatı Kemal Aytaç konuşuyor:
- 25 yıllık avukatım, ne Türkiye’de ne dünyada böyle bir dava ne gördüm ne duydum. Bu davayla ilgili beni arayan Fransız, Alman, İngiliz, vs. gazeteciler de görmemiş, duymamışlar ki, şaşkınlıkla hep, böyle bir şey nasıl olabilir, diye soruyorlar.
- Nasıl bir savunma yapacaksınız?
- “Allah cezanızı verecek” hakaret değildir, bir bedduadır. İşi Allah’a havale etmektir. Dolayısıyla Allah’a inancı olanlar bu sözü hakaret kabul ederlerse kendileriyle çelişkiye düşerler. İbrahim Tatlıses, hemen her televizyon programında bu lafı söylüyor. Kimsenin de aklına hakaret davası açmak gelmiyor. Asıl önemlisi, bu sözün hakaret olmadığına ilişkin Yargıtay’ın vermiş olduğu çeşitli kararlar var.
- Siz M.S.Ö ile sık sık görüşüyorsunuzdur, o bütün bu olup bitenlere ne diyor?
- M.S.Ö son derece soğukkanlı. Nitekim, korumaların ifadelerinde var... Olay günü yaka- paça seçim otobüsüne götürülüp Tayyip Erdoğan’ın karşısına çıkarıldığında bile geri adım atmamış. Sözünü inkâr etmemiş...
Sanılır ki o yüzden de Başbakan bu çocuğun ensesini sıkıp morarttı... Hızını alamadı... 13 yaşındaki çocuk şimdi de yargıyla tehdit ediliyor... Bir yandan da bu siyasetçiler her gün televizyonlarda birbirlerine, hain, şerefsiz, alçak, vs. deyip duruyor...

Melih Aşık

Melih Aşık - Aydınlı çocuk! - Milliyet.com.tr

cezalarını bulacaklar bi gün
ama önce teröristin ayağına gönderdikleri türk yargısından
sonrasını bilmem

Hakareti eleştiri zannedenlere CHP desteği ...

Bu CHP de hep "mağdur"un yanında yahu ! Vallahi bravo !

Geri