Güiza : La Liga'yı İstiyorum!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
İspanya'nın, Güney Afrika'yı 3-2 yendiği Konfederasyon Kupası maçında 2 gol birden atan Fenerbahçeli Daniel Güiza, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamayla kafalarda soru işareti yarattı. Güiza, İspanyol basınına La Liga'ya dönmek istediğini söyledi.

7BD9499327-BDD8-4FC0-B2D9-F.widec.jpg

Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, İspanya'ya dönmek istediğini açıkladı.

Dani Güiza, Güney Afrika ile oynanan Konfederasyon Kupası maç sonrasında İspanyol basınının sorularını yanıtladı. Guiza, İspanyol haber ajansı E.F.E ve As Gazetesi’ne verdiği demeçte, "Milli takımdaki formamı korumak için İspanya'ya dönmek istiyorum" dedi.

Guiza, Valencia'nın forvet aradığını öne sürerek, siyah-beyazlı takımda forma giyen Marchena'nın bu konuda kendisine yardımcı olabileceğini söyledi. İspanyol golcü,"Marchena ile konuşacağım. Umarım bana Valencia'da forma giymem için yardımcı olur" diye konuştu.

Valencia Kulübü’nün David Villa'yı satmayacağını açıklamasına rağmen İspanyol futbolcu ile Real Madrid, Manchester United veya Barcelona gibi takımların ilgilendiği iddiaları her gün İspanyol basınında yer alıyor. Villa'nın satılması halinde Valencia'nın yeni bir golcü almasına ise kesin gözle bakılıyor

Öte yandan İspanyol basını Zenit ve Manchester City'nin yanı sıra Atletico Madrid'in de golcü futbolcu ile ilgilendiğini idda etti. Marca Gazetesi, İspanyol takımının 10 milyon Euro bonservis bedeli önerdiğini, ancak Fenerbahçe'nin 15 milyon Euro istediğini öne sürdü.

NTV Spor

hemen git koçum..2 gol attın kalktı bi yerlerin yeniden..bi kere ahlaksız bir adamsın..sigara içki içiyorsun karı kız ayakların çok var..eski karından olan çocuk için başka futbolcuları arayıp bunun babası sen misin ben miyim diye soran adamın Fenerbahçede işi ne?ne golcüsün ne futbolcu bana göre...Arkadaş Fenerde forvet oynacak adam topu alacak dripling yapacak çalımlayacak golü atacak...bizim aldıgımız butun golcüler ceza sahası oyuncusu...bitti artık bu adamların devri..nereye gidersen git yakışmıyorsun fenere

Güiza'dan F.Bahçe'yi kızdıracak açıklama!
Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, ''Türkiye'de devam etme niyetinde değilim. La Liga'ya dönmek istiyorum. Valencia daha hoşuma giden bir kulüp'' açıklamasında bulundu.

İspanya'nın güneyinde ailesinin yaşadığı Jerez kentinde tatil yapan Güiza, Valencia bölgesinin spor gazetelerinden Superdeporte'de yeralan açıklamalarında Fenerbahçe'yi bırakmak istediğini net bir şekilde dile getirdi.

''Kariyerinde hiç büyük takımda oynamadığını, Valencia'da oynamaktan mutluluk duyacağını'' belirten Güiza, ''Eğer zamanı gelirse, bir anlaşmaya varmak için konuşuruz. Ama ben çok fazla sorun yaratmayacağım'' dedi. ''Eğer Valencia benimle ilgilenirse ben gözüm kapalı giderim'' diyen Güiza, Valencia'da oynayan ve ''benim için bir baba'' diye tanımladığı Marchena'nın kendisi gibi Endülüslü olduğunu ve onun sözlerini dinlediğini ifade etti.

Bu arada Türk liginin ''karışık'' sahalarının da ''Güney Afrika'daki gibi sulanmamış ve kuru'' olduğunu ileri süren İspanyol futbolcu, ''İspanya gibisi yok'' şeklinde konuştu. Güiza, Fenerbahçe'de uyum sorunu çekmesine rağmen ilk sezonunda 15 gol atmasının kötü olmadığını kaydetti.

Öte yandan Superdeporte gazetesinde Valencia'nın yeni forvet oyuncusu kim olsun şeklinde taraftarlar arasında yapılan ankette Negredo'dan sonra taraftarların ikinci tercihinin Güiza olduğu görüldü.

kaynak :sporx

30.06.2009

En yüksek kim veriyor gelsinler satarız :D

git ya.kendini birsey zannediyor.ben baskan olsam hemen ararim derim varmi boyle birsey eger varsa o zaman bul bir kulup alsinlar 20 milyon euro gelsinler,eger yoksa cik televizyona boyle birsey yok de derim.bir sene oynadi 11 gol atti.oynat semihi bak kac gol atiyor.bir sene bizi yedin bitirdin 2 gol attin havadan gecilmiyor.her gazetede guiza var.sanki dunya kupasini kazandirdin takimina.

Bu laf Fener'i çıldırtır: Kariyerimde hiç büyük takımda oynamadım(Güiza)

Fenerbahçe'yi bırakmak istediğini açıklayan İspanyol futbolcusu Daniel Güiza'nın hayalindeki kulüp Valencia

ŞENHAN BOLELLİ

MADRİD - Fenerbahçe’nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, "Türkiye’de devam etme niyetinde değilim. La Liga’ya dönmek istiyorum. Valencia daha hoşuma giden bir kulüp" açıklamasında bulundu.

İspanya’nın güneyinde ailesinin yaşadığı Jerez kentinde tatil yapan Güiza, Valencia bölgesinin spor gazetelerinden Superdeporte’de yeralan açıklamalarında Fenerbahçe’yi bırakmak istediğini net bir şekilde dile getirdi.

"Kariyerinde hiç büyük takımda oynamadığını, Valencia’da oynamaktan mutluluk duyacağını" belirten Güiza, "Eğer zamanı gelirse, bir anlaşmaya varmak için konuşuruz. Ama ben çok fazla sorun yaratmayacağım" dedi. "Eğer Valencia benimle ilgilenirse ben gözüm kapalı giderim" diyen Güiza, Valencia’da oynayan ve "benim için bir baba" diye tanımladığı Marchena’nın kendisi gibi Endülüslü olduğunu ve onun sözlerini dinlediğini ifade etti. Bu arada Türk liginin "karışık" sahalarının da "Güney Afrika’daki gibi sulanmamış ve kuru" olduğunu ileri süren İspanyol futbolcu, "İspanya gibisi yok" şeklinde konuştu. Güiza, Fenerbahçe’de uyum sorunu çekmesine rağmen ilk sezonunda 15 gol atmasının kötü olmadığını kaydetti.

Öte yandan Superdeporte gazetesinde Valencia’nın yeni forvet oyuncusu kim olsun şeklinde taraftarlar arasında yapılan ankette Negredo’dan sonra taraftarların ikinci tercihinin Güiza olduğu görüldü.(aa)

http://www.radikal.com.tr/Radikal.a...rticleID=942968&Date=30.06.2009&CategoryID=84

Guiza Sivasspor`a Geliyormus öyLe duydum :D

Ehehuehueıeh... :D:D:D

Fener de seni çok istiyordu... :p

Hiç büyük kulüpte oynamadım !

ağır bişey söylemiş ve ayıp etmiş gerçekten.

Geri