İspanya'nın Fenerbahçe'de forma giyen santrforu Daniel Guiza, ilk 11'in değişilmez ismi David Villa'nın sakatlığını fırsat bilerek Del Bosque'nin 11'inde yer almayı ve ülkesi adına son 2 Dünya Kupası eleme maçında gol atmayı umduğunu söyledi.:durdurun:durdurun
Sakatlığının iyileştiğini belirten Güiza AS'a yaptığı açıklamada, "Dizimde ufak ağrılarım var ama eğer Del Bosque beni isterse herşeyimi ortaya koyacağım" ifadelerini kullandı.
"Maça başlayacak mıyım bilmiyorum. Villa burada değil, dolayısıyla ilk 11'de yer alabilirim. Ancak bir konuyu açıklığa kavuşturmak istiyorum ki sahada olduğum her dakika gol atmaya çalışıyorum" şeklinde konuşan golcü oyuncu "Son birkaç maçtır golle buluşamıyorum, o zaman bu durumu düzeltmek için milli takımda gol atmamdan daha iyi bir yol olabilir mi?" şeklinde konuştu.
7 numaranın boşta olmasına rağmen, kendisinin tercih ettiği 17 numarayla sahaya çıkacağını söyleyen 29 yaşındaki golcü, milli takımımızı da ilgilendiren hayati Bosna maçından önce cumartesi günü oynayacakları Ermenistan maçında 6. milli golüne ulaşmayı hedeflediğini söyledi.
Son golünü 30 Ağustos'ta Manisaspor mücadelesinde kaydeden Güiza'nın o tarihten bu yana Fenerbahçe adına gol kaydedemedi.
Güiza'nın atamadığı oklarını ne yaptığını merak edenler (!) :durdurun:durdurun