Göztepe Playofflarda...

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0

TFF 2. Lig 2. Grup'ta son sınavını veren Göztepe, unutulmaz bir zafere imza attı! TFF 2. Lig 2. Grup'ta oynanan 20. ve son hafta mücadelesinde İzmir'in efsane takımlarından Göztepe, Tepecik Bld. deplasmanına konuk oldu ve karşılaşmayı 4-3'lük skorla kazandı.
11 takımın yer aldığı ve ilk iki sırayı alan takımların Yükselme Grubu'na katılmaya hak kazandığı grupta, Göztepe'nin 2 puanla üzerinde bulunan Turgutluspor, sahasında 9 kişilik Akhisar Bld.Gençlik'e 2-0 mağlup olunca, sarı kırmızılı takım ikinci sıraya gelerek, Yükselme Grubu'na kalmaya hak kazandı.

Bu sonuçların ardından Akhisar Bld. Gençlik grubu 43 puanla lider bitirdi. Göztepe ise 34 puanla ikinci sırada yer aldı.

İki takım Yükselme Grubu'na katılırken, 33 puanda kalan ve son hafta mucizevi şekilde yerini kaybeden Turgutluspor ise Klasman Grubu'nda mücadele edecek.

Haftanın toplu sonuçları şöyle:

Alanyaspor 2 - 0 Sarıyer
Denizli Bld. 1 - 2 Eyüp
Fethiyespor 0 - 4 Konya Şekerspor
Tepecik Bld. 3 - 4 Göztepe
Turgutluspor 0 - 2 Akhisar Bld.Genç.

çok iyi oLdu,ikinci yarı giderim artık bi kaç maçına Göztepe'nin.. =)
nüfus kağıdımızda doğum yerinde boşuna Göztepe yazmıyor değiL mi..

Cok heyecanli, nekadar cok izmirli takim olursa 2. ligde okadarda iyi olur ve 1. lige gitme sanslari daha büyük olur. insallah seneyede artik süper ligde !

Mükemmelsin Göztepe..... Çile dolu bir yarının ardından Yükselme Grubuna çıkma başarısı gösterdin.... Tebrikler....

"Her yıl bir üst lige, el ele Süper Lig'e"

Dün en az 4 yaş yaşlandığımı hissettim maç esnasında. Bir Akhisar maçına, bir Göztepe'mizin maçına ömrümden ömür gitti. Bir ara dilim damağım tutuldu telefonda konuşamaz oldum.. Evin içinde koşturmaktan ter içinde kaldım gol olunca.. Kalp krizi riskini fazlasıyla yaşadım. Ama Göztepe'liler olarak bu tip durumlara ziyadesile alışığız. Süper lige çıktık son maçta, amatöre düştük son maçta, 3.Lig de şampiyon olduk son maçta. Bizim takımın en büyük özelliği taraftarını kanıttırması. :) Ama Göztepe'li olmak budur.

Şimdi bir sorum var kimilerine: Biz amatöre düştüğümüzde lokmamızı yiyenler, Bank Asya'da neyimizi yiyecek :)

Deniz belki hatırlamaya bilirsinde. Biz süper ligden amatöre düştük, küllerimizden doğduk geri geliyoruz siz hala buralardasınız. Ama biz sizinle fazla uğraşmayacağız. Sadece seneye bank asyada bir sezon takılıp yukarıya devam edeceğiz. Daha Avrupa'da görülecek hesaplarımız var..

Hee bu arada bu buçukların 2 trilyon lira federasyona borçlarımı varmış. Transfer yasağıda cabası.. E normal o halde Süper lig sizin neyinize :D :D :D

Geri