Göztepe Mi Karşıyaka Mı..??

Göztepe Mi Karşıyaka Mı ??

• Göztepe

Kullanılan: 23 63.9%
  • Karşıyaka

Kullanılan: 13 36.1%

• Kullanılan toplam oy
    36
Bursa ile kardeşlik var karşıyaka ile dostluk var oda yıllardan beri Bursayla kardeşliğimiz şehidimize dayanır

Bursanında göztepe ile dostlluğu var bizim de göztepe ile mazimizi biraz futboldan anlayan bilir genelde basın iyi hareketlerimizi göstermz kavga olur ankaragüçlüler gene olay çıkarttı yazarlar ama güzel görüntülerimizi göstermezler

eee anadolu devi kolay değil üç büzük takımdan başka sevmeyen varmı

Anadolu Devi :D :D Şikeli Anadolu Devi :D :D Melih Gökçek Kaç Para verdi'de Aldınız vasseli :D :D

Siz Ankaragüçlüleri Cidden Anlamak Güç Kardeşimiz Can Ciğerimiz Bursa Diyorsun Düşman'ına Dostumuz Diyorsunuz Nasıl İş Bu Anlamış Değilim..:)

Anadolu Devi :D :D Şikeli Anadolu Devi :D :D Melih Gökçek Kaç Para verdi'de Aldınız vasseli :D :D

Siz Ankaragüçlüleri Cidden Anlamak Güç Kardeşimiz Can Ciğerimiz Bursa Diyorsun Düşman'ına Dostumuz Diyorsunuz Nasıl İş Bu Anlamış Değilim..:)

Lütfen dostlarımıza müdahale yok :goz:

25q99hy.jpg

a1o7bc.jpg

:durdurun:durdurun:durdurun​

göztepeyle bursada dost kardeş yazdıklarımı tam oku göztepeyle olan husümeti de herkes bilir
http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2001/09/16/29243.asp
http://www.tribuntv.com/goztepespor-ayazaga-macinda-olay-cikti-haber65.html

bakarsan görürsün

sen desteksiz transfer yapabiliyon mu
basketbolda bile ülker kapandı gitti istabul takımlarına yalandı basketçileri dağıttı bunlara
unakıtan eskişehire verdği desteği herkes bilir
kayseriyi araştır istanbul takımlarını aratır en basit örneği galataya gelen jardel kimin parasıyla geldi araştırırsan öğrenirsin.

göztepeyle bursada dost kardeş yazdıklarımı tam oku göztepeyle olan husümeti de herkes bilir
http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2001/09/16/29243.asp
http://www.tribuntv.com/goztepespor-ayazaga-macinda-olay-cikti-haber65.html

bakarsan görürsün

sen desteksiz transfer yapabiliyon mu
basketbolda bile ülker kapandı gitti istabul takımlarına yalandı basketçileri dağıttı bunlara
unakıtan eskişehire verdği desteği herkes bilir
kayseriyi araştır istanbul takımlarını aratır en basit örneği galataya gelen jardel kimin parasıyla geldi araştırırsan öğrenirsin.

Ben Ne Diyorum Sen Ne Diyorsun Arkadaşım..=)) Diyorum Ki.. Sizinkisi Nasıl Bir İş.. Dostunun Düşmanıyla Dostsun nasıl Oluyor Bu iş ???

Yoldan Geçen Masumları Sadece Birşey Yapabilirsiniz..=)) Gerisini Bilen Biliyor..=))

Desteksiz Takım Mı Diyorsun.. Destek Denmez Sponsor'dur O Saydıkların.. Ha Unakıtan'ın Olayı Tamamen Siyaset Ülker' Zaten AKP'nin Bunları Siyasi Ranttır Sponsorlukla Ne Alakası Var :goz:

Ayrıca Jardel Olayı Cem Uzan'ın Hasta Galatasaraylılığındandır.. O Zamanlar Siyaset'in S'inde Bile Değildi :goz:

Lazish Dinleyip Uzatmayacam Bi Daha Ki Post'a Cevap Vermeyeceğim..:goz:

Bursa-Ankara iyi
Bursa-Göztepe iyi
Bursa-Karşıyaka Kötü..

Ankara-Bursa iyi
Ankara-Karşıyaka iyi
Ankara-Göztepe kötü

Ortada böyle bir olay var doğrudur...:durdurun

Ben Ne Diyorum Sen Ne Diyorsun Arkadaşım..=)) Diyorum Ki.. Sizinkisi Nasıl Bir İş.. Dostunun Düşmanıyla Dostsun nasıl Oluyor Bu iş ???

Yoldan Geçen Masumları Sadece Birşey Yapabilirsiniz..=)) Gerisini Bilen Biliyor..=))

Desteksiz Takım Mı Diyorsun.. Destek Denmez Sponsor'dur O Saydıkların.. Ha Unakıtan'ın Olayı Tamamen Siyaset Ülker' Zaten AKP'nin Bunları Siyasi Ranttır Sponsorlukla Ne Alakası Var :goz:

Ayrıca Jardel Olayı Cem Uzan'ın Hasta Galatasaraylılığındandır.. O Zamanlar Siyaset'in S'inde Bile Değildi :goz:

Lazish Dinleyip Uzatmayacam Bi Daha Ki Post'a Cevap Vermeyeceğim..:goz:

sanane kardeşim işte kafan karışmasın :dilCocuk:

cem uzan bu ülkeye gazete ve tv ile girmiştir siyaset te işi olmayan adam gazete veya tv almaz az akıllı olmak yeterli bunu düşünmek için melih gökçek de hasta ankaragüçlüdür o yüzden almıştır olamaz mı
neyse bende uzatmayım o zaman

Tek Desibel Rekoru var. O da Karşıyaka' nın

Her izlediğimizde tüylerimiz diken diken oluyor. 1000 lerce kişinin kendinden geçtiği, tüm gücü ile bağırdığı anları bir daha izleyin.

Ne davul sesi kalıyor ne de spikerin sesi. Mikrofunun sesi kısıldığı halde çıkıyor bu ses.

Kaf Kaf Gol Gol Gol

arkadaşLar konu ikiLi tartışmaya dönmesin Lütfen..
ben geçen sene Karşıyaka-Rize maçına gittim yağmur doLayısıyLa tüm KarşıyakaLı taraftarLar ve bir RizeLi oLarak ben(maaLesef) Atatürk KapaLı'daydık.. Rize'ye ve RizeLiLere küfür ediLmese taraftar yağmura rağmen iyiydi.. =) Göz-göz maçına hiç gitmedim ama 3.Ligde biLe destekLeniyorsa o takımın taraftarını tebrik etmek gerekir,ayrıca mazide başarı açısından benim biLidğim Göz-göz epey bir önde..

arkadaşLar konu ikiLi tartışmaya dönmesin Lütfen..
ben geçen sene Karşıyaka-Rize maçına gittim yağmur doLayısıyLa tüm KarşıyakaLı taraftarLar ve bir RizeLi oLarak ben(maaLesef) Atatürk KapaLı'daydık.. Rize'ye ve RizeLiLere küfür ediLmese taraftar yağmura rağmen iyiydi.. =) Göz-göz maçına hiç gitmedim ama 3.Ligde biLe destekLeniyorsa o takımın taraftarını tebrik etmek gerekir,ayrıca mazide başarı açısından benim biLidğim Göz-göz epey bir önde..

Evet tartışma asla gölge düşürmesin arkadaşlar.

Sadece tanınma ve taraftar olayında Göztepe, Göztepe dışında pek bilinmez. Ama KSK şanı, şöhreti almış gidiyor.. :goz:

Sevdim Seni Harßiden Hergün Sanki Yeniden Sensiz Geçen GünLeri Saymadım Hiç Ömürden Gögüs Gererken Bile Keyif Aldım Derdinden Ne Varsa Senden GeLen EywaLLah Dedim GÖZTEPE'mmm...!!!!

Taßikide GÖZTEPE!!

Alayınızaaaaa iiiissssyyyyyaaannn üüüleeeennnnnnnn.......

Bismillahirrahmanirrahim GÖZTEPE Amin...

Karşıyakanın kaç binlerce taraftarından bahsediyosunuz ya :D:D güldürmeyin adamı :D:D Karşıyaka - Altay maçı :D Biri Güya büyük altay :D diğeride buçukluklar Tam bile değil... TSYD maçı :D:D bu çok övünen iki klübün biletli seyirci sayısı 3500 küsür.. yanlış değil.. üçbinbeşyüz küsür... :D:D

Biz cezalı maça seyircisiz maça 4000 kişi gittik :D çatılardan direklerden izledik :D

Tepecik belediye maçında 15.000 biletli seyirciyle gittik.

Arvrupanın a sını okumayı bilmezken kimse biz avrupada destan üstüne destan yazdık..

Biz www.goztepehentbolyasayacak.com ile hentbol klübümüzü yaşattık.. Amatöre düştük yılmadık.. Taraftar olarak takımımızı yanlız bırakmadık...

Güldürmeyin adamı...

Geri