GözLerin Görmüyor Sana İş Vermişiz..!! { Yeter be yeter.. }

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
2uqexrn.jpg

“Gözlerin görmüyor sana iş vermişiz"
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Batman’daki incelemeleri sırasında Bölge Devlet Hastanesi’nde engelli Nurullah Mehmetoğlu’nun, "Asgari ücretle çalışıyoruz. Koşullarımızın düzeltilmesini istiyoruz" demesine sinirlenerek, "Gözlerin görmediği halde sana iş vermişiz. Daha ne yapalım" diye çıkıştı..

Videoyu izLemek için >>> http://video.milliyet.com.tr/“Gozlerin-gormuyor-sana-is-vermisiz_1_50382.htm

MiLLiyet

Dip Not : oLanLarı görüyorsunuz değiL mi ?? hadi bunuda savunun..​

o engeLLi değiL
bence o bir provokatör :)

o ne güzel cevap veriyor bu kadar mı pişkinlik olur arkadaş hayret ve de hayret ötesi..resmen aşağılıyor..

sana iş vermişiz başka bişeye karışma bumudur yönetim anlayışı ???

allah yardımcısı olsun diyorum diğer taraftanda bakana hak veriyorum bu ülkede binlerce insan asgari ücretle çalışıyo yani ne vericeklerdi 2 milyar maaş mı

Allahtan korkun be adam mercedes , yat kat villa istemiyor..Borçlarım var ödeyemiyorum bir yardım edine getiriyor bunu göremeyecek kadar kör değil milletimiz sanırım.Evet asgari ücret alıyor 600 küsur lira ama anlatmak istediği 3-5 daha fazla olsun diyor.Bu adam için 10 lira daha fazla alması çok büyük bir nimettir.Belki senin için bir sigara parası ve bir önemi yok ama onun için 10 ekmek parası ve büyük bir para...

allah yardımcısı olsun diyorum diğer taraftanda bakana hak veriyorum bu ülkede binlerce insan asgari ücretle çalışıyo yani ne vericeklerdi 2 milyar maaş mı
Gözlerin görmediği halde sana iş vermişiz.gözleri görmeyen birinin konuşmaya hakkı yokmu yani ne verirlerse eyvallahmı diyecek? özürlü olduğunu yüzüne vurarak bir bakanın bu şekilde konuşması ne kadar doğru?

ona bakılırsa bazıları da hükümeti doğru dürüst bi adam sanıp başa getirdi,adam olmadığı halde.

Bakanın yaptığı yam bir terbiyesizlik gerçi hatasını anlayıp özür diledi ama yaptığı ayıp yetti de arttı bile

Özür diledi he ?

Halkta çalışıyo adamda yorgun olup ters bişey söylese hayatı kayardı onu geçtim.
İlk mi oluyo halka karşı yapılan saygısızlık.
Ananı da al git lan derkende yorgundu dimi başbakan ?

Geri