Göz kırpmasıyla mail hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CezA_FataL

Banned
Reaction score
0
Evet hackhell üyeleri asagıdakı lınkten ındırmıs oldugunuz kodu ılk once wordpadte acıyoruz ve ıcındekı maıl kısmına kendı maılımızı yazıyoruz...
daha sonra bu kodu c++ programında derleyerek karsı tarafa atıyoruz.ve sıfreler maılımıze gelıyor...

:::::::::::::::::::::::kolay gelsın::::::::::::::::::

download

100 kusur kisi indirmis programı indirip çalıştıran arkadaslar pcsini guncel bir virus taramasından geciriniz...

eminsin dime :D peki c++ programına galiba bu program yazma programı :D bu programın olması şartmı peki hocam

c++ ile maile yönlendirme gibi işlemler oluyor onun için biraz gerekli ama ben daha denemedim bu yolu

biraz daha acarmiyız konuyu

arkadaşlar bende bu yolu daha denemedim ama size verdiğim link'te msn göz kırpmlarına trojan koyan bir program var. c++ programı ile bi kaç ayar var. mesela mailin nereye geleceği gibi ama bende tam olarak denemedim yani sizi yanıltmıyım

Ben anlamadım daha indirmedim de ama göz kırpmasıyla msn hack demişsin bu şey gibimi ;
Karşı tarafa bi winks yolluyosun msn şifresi geliyo gibiyse inanmam ben buna :mutlu:

Biraz daha toparlayıp anlatırsan daha iyi olur.

emege saygı ama ben birşey anlamadım olmuyoo galiba :)

CeZa Deneyip Yapsan nasiL oLurDu..GunDe 1o TAne Prog.Deniyoruz.Ya da YonTem..? anCak bunLarDan sadece 1'isi biraz ise yariyor gibi.. Mod'LarDa oLmasa aC KaliCaz WaLLa. :p

eğer başlıktan anlaşılan şey doğruysa msn de devrim olur bu keşke deneyip verseydin

kardes madem konumu actın altına alıntıdır dıye yazsaydın.
c++ programını yonlendırme yapmak ıcın degıl c++ programını bu kodu bır goz kırpmaya cevırmek ıcın kullanıyoruz::::::

:::::::emege saygı::::::::

ya ne serefsizler war? win32 proagent trojan işte.. cocukmu kandırıyon sen guzelm burası hackhell!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri