gözümün önünde adam vurdular!!!

bilirim bi ceset gormenın ne demek olduunu yaKından.. uzun bı sure ınsan etkısınden kurtulamıyo.. hele sevdiin biri olunca dahada zor... Allah rahmet eylesin vardır bisey belkide bilemeyiz..

geçmiş olsun dostum
biz guya esmerin dediği gibi lafa gelince buyuk sehir megakent istanbulda yasıyoruz.Ama suda bir gercek kimse kimseye durup dururken bulasmaz ama bundan 1-2 hafta once yine samsunda 1 kız için 2 gencecik yasta ölen kardeslerimiz war toprakları bol olsun allah yakınlarına sabır versin

ne diyelim kotu bir olay ...

ama bunların en buyuk sebebi
1-Tv dizileri
2-Medya arkadaslarımızın dediği gibi

cunku bu tur diziler insana , daha doğrusu hayattan hiçbir beklentisi olamayan kişiler kolay para kazanmanın yolunu buldukları zaman bunlar oluyor işte cunku tv bunları sağolsun oyle guzel gosteriyorki sanki hersey cok kolaymıs gibi

ben vazgectim tr ye gelmiycem:p
burasi daha guvenli :)

Sadece samsunda değil Ülkemin heryerinde oluyor bunlar, toplum olarak çok asabiyiz, bu böyle gitmez...

geçmiş olsun kardeşim çok fena bir olay allah vermesin kimsenin başına :mad: ne isterler anlamam başkalarının canından. sorsan en boktan bir mesele için kıymıştır o cana....

kardeşim korkunc bi olaya tanık olmussun doğrudur atlatmak kolay değil çalıstıım hastanede böleleri geliyolar gercekten insan o haliyle bile etkileniyor ..

insanLik dischi bi oLay!! artik TR de bu oLayLar fazLa takiLmio normaL bischeymisch gibi aLgiLio miLLet .. fiLmLere cok özenti var .. Bazi kendini insan sanneden schahisLar beLine siLah takip bi adam vurmakLa kendini birschey sanior.. ben boLe bi oLaya hic tanik oLmadim oLmakta istemem.. ALLAH kimsenin baschina vermesin!

INSAN HAYATI BU KADAR UCUZ CANILER ICIN !!!

Muhtemelen kan davasıdır. Adam doğudan büyük şehre hem kan davasından hem de geçim derdinden kaçmıştır, onu kendine düşman bilen zavallı ise ölen insanla birlikte onun ailesinin de hayatını karatmıştır. Yazık eğitimsizlik. Bu insanlara dinimizde bir insanı öldürmenin bütün insanlığı öldürmekle aynı olduğunu anlatılmalıydı.

мεяvεм' Alıntı:
samsun fena karıştı ben terk edeceğim samsunu gündüz vakti adam öldülüyor bide ben geç çıkıyorum hakkınızı şimdiden helal edin belki benide alırlar listelerine peki ölmüşmü adam son durum ne
ambulansa binerken yaşıodu heralde iyileşir bilmiyorum :(

FiLoZoFiN' Alıntı:
insanLik dischi bi oLay!! artik TR de bu oLayLar fazLa takiLmio normaL bischeymisch gibi aLgiLio miLLet .. fiLmLere cok özenti var .. Bazi kendini insan sanneden schahisLar beLine siLah takip bi adam vurmakLa kendini birschey sanior.. ben boLe bi oLaya hic tanik oLmadim oLmakta istemem.. ALLAH kimsenin baschina vermesin!

INSAN HAYATI BU KADAR UCUZ CANILER ICIN !!!

Özentilerden bahsetmişsin çok güzel..
Tavsiyem sende özentiyi bırakta yazı tarzını bir gözden geçir.
Şiveler dilimizi güzelleştiren unsurlardandır ama anladığım kadarıyla bu şive değil şakşakcılık!

Güzel Türkçemizi yozlaştırma!

Geri