gözümün önünde adam vurdular!!!

The Squealer

Special Effects expert
Reaction score
0
arkadaşlar bugün 3 sularında samsun sahilde gezerken belediyeye bağlı işçiler toprağa demir direk dikiyordu bunda anormal bişey yok ondan sonra nerden geldiğini göremediğim bir adam 20-25 yaşlarında işçilerden birine 6 el ateş etti ve kaçtı gözümün önünde adam kaçtı gitti ambulans çağırdım herkez baına toplandı adamın ardın dan polis çağırdım tek görgü tanığı ben ve çalışan işçilerden bir kaşıydı sanırım polise haber verdim sağolsunlar yarım saat sonra geldiler ambulans adamı sedyeye bindirir ken üstündeki tulumu yırttılar ben hayatım da böyle birşey görmedim adamaın karnı delik deşikti arakadaşlar hiçbr filme diziye benzemiyor ardından polise olayı anlattım ifademi aldılar 6 adet mermi kovanı buldular tepeşirle çizip resmii çektiler ardından herşey normalmiş gibi dewam etti bugün yaşadıklarım kafama kazındı hayatım boyunca unutmuyacağım
ARKADAŞLAR NE OLUYR BİZLERE!!!

Bilirim O Anı Nosteam Çok Kötü Oluyor İnsan Benimde Yanımda Arkadaşımı Vurmuşlardı

Aynı Seyi Bende bir Gece Klübünde Yaşamıştım Yanımda Oturan Cocugu Basından Vurmuslardı.. Yazık A.q

Umarım Bu Olayı Unutursun

samsun fena karıştı ben terk edeceğim samsunu gündüz vakti adam öldülüyor bide ben geç çıkıyorum hakkınızı şimdiden helal edin belki benide alırlar listelerine peki ölmüşmü adam son durum ne

: ( Öncelikle çok geçmiş olsun..

Bu tür olaylar son zamanlarda Yurdumuzun hemen hemen her yerinde her an yaşayabileceğimiz olaylar. Bunun sebepleri de bence medya : ( eli silahlı adamlarla dolu dizilerden millet iyi bir halt sanıyor. ) ekonomik kriz : insanlarımız ekmek alacak parayı zor buluyor. Bazıları her şeyi güllük gülistanlık göstersede.. Ve de toplum yapımımızın çökmeye başlaması bireyselliğe dömneye başlamamız..

Zaten toplumlarda iki türlü yıkım olurmuş.. Eğer içten olursa birbirini vuranlar kendi adaletini kendisi sağlamaya çalışanlar , trafikte küfür edenler , saçma sebeplerle kavga edenler , tecavüzler , uyuşturucu kullanımlarının artmas , kesenler biçenler vs vs saymakla bitmez. .. Birde dıştan olurmuş dıştan olunca da ülkede her şey düzenler değişirmiş. ( fransız ihtilali gibi. )

Şu an ne yazıkki Ülkemizde içten bir patlama yaşıyor.. : (((

Benimde gözümün önünde 3 yaşındaki çocuk havalarda uçuştu yaw!!
daha dün gibi hatırlıom çocuk havada 5 takla atmıştır!!!Çok hızlı geliodu araba!!
Çocuk sakat kaldı o yaşında yaw!!yazık deil mi onlara!!!

Dosrum büyük geçmiş olsun sana.
yıllar önce aynı şeyi ben de çay ocağında çalıştığım zamanlarda yaşamıştım gözümünde önünde vurmuşlardı adamı, çayı içmek nasip olmamıştı. 4 kurşun sıkmışlardı aylarca üzerimden atamamıştım korkuyu, 16 yaşında falandım heralde.
tekrar geçömiş olsun

ne oluyo len samsunda bu
ikinci vakka töbe ben silah
alınımını başlatıom uheuheh
korkmaya başladım

gözünün önünde adam vurmaları milletin gözünün önünde seni vurmalarından daha iyidir :)

gördüğün gibi insan pamuk ipliğine bağlı

sıra bana mı geldi :eek:

мεяvεм' Alıntı:
sıra bana mı geldi :eek:

çok meraklısın galiba... Dünya kupasında olsaydı milli takım , sana kazandığımız bir maçta balkona filan çık o zaman kısa yoldan öğrenirdin derdim..

birincisi meryem değillll mervem

ikincisi kuyrukta değilim samsundayım

üçüncü neden oılmasın

BU olaylar sadece samsun da yaşanmıo..biz büyük şehir istanbuLda yaşıyıoruz.ya bizler napaLım... kimse kimseye durduk yere dokunmas arkadaşlar :goz:

ama tabi böle garibanlara oLan oLuyo :(

Allah yakınlarına sabır versin

Yazık üzüldüm ancak biz söylediğimizde kötü oluyoruz...

http://biribizidurdursun.com/showthread.php?t=83491&page=5&highlight=samsun

LEMANYAKS' Alıntı:
CaTaFaLQuE' Alıntı:
Evet gelmeyin 6 senedir burdayız yazı yazmı kışı kışmı bilinmez yağmur yağar san ki tüm sular üzerinize gelir 100 metre çiftlik caddesinde gezip durrsunuz sonra tek kalıptan çıkmış danghalaklar sürüsü siz geçerken sanki başka bi yaratık görmüşler gibi bakar durur olmazsa laf atar dayak yemöemek sizin elinize kalmış ha bu arada BEN BUNLARI SIRF SİZ GELMEYESİNİZ DİYE YAZIYOM dmi desan.
anlamadığım
sana neden yaratık gibi bakıyorlar
demekki
sende tuhaflık var,
durduk yere neden dayak atarlar,
hangi cağda yaşıyoruz,
mervem ne güzel bize samsun'un fotoğraflarını sunmuş
ben samsunu merak ettim,
ilk firsatta gideceğim,
mervem beni gezdirirsin değil mi

pehh resimlerle ne alakası varr şimdi ilişkiye bakarmısın

Geri