Göreve Talibim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerleee' Alıntı:
slm daha yeni bir üye olmama ragmen yapacagıma inanıyorum bende bu goreve talibim herkes duysun......
cash'in durumu şimdiye kadar iyi gidiyordu ama sen gibi bir rakip karşısına çıkınca işi çok zorlaştı.ne diyebilirim iyi olan kazansın:p

hahahaha walla fenerlee kararlı gözüküor....Cash paşa işin çooooooooooook zor :D

MAJESTE' Alıntı:
İnsanların görüşüne saygı duy sonra sen kaç kez artı veriosun kızıl???görüşünü söle çekil kenara kanka manka dinlemem uçarım sana :mad:
Neyseh Bende görüşümü belirtiyelim sevdiğim bir bölüm eğer ihtiyaç varsa neden olmasın +1 benden kolay gelsin
BU NE SİNİR YAAA +1903 NE OLACAK CANIM ALTINA BİR MOD YAZILACAK O KADAR BAK BENDEDE YAZIYO HEMDE SÜPERİNDEN:::)

mesaj sayısı aldığı teşekkür sayısı o bölüme yaptıı paylaşımlar mod olmayı hakkettiğini gösterior...

cash kardes fazla takılmadıgım bı yer ama
senın ustesınden gelecegıne emınım
hackhell ıcın hayırlısı olsun
saygılar

cash sen hala mod olamadın mı zuhahahah :D

tüm yöneticilerden cevap gelene kadar takılcan öyle :)

FLeTCh®' Alıntı:
cash sen hala mod olamadın mı zuhahahah :D

tüm yöneticilerden cevap gelene kadar takılcan öyle :)
acelemiz yok olm beklioz :)

eger O bolume ıHtıyac varsa senden guclu aday yoq..umarım isteğin yere gelırsın +1

cash benden de +1
zaten forumdaki en tecrübeli üyelerdensin, bance kesinlikle hakediyorsun.
inşallah istediğin olur

ben bilmem ark. ama +1 de benden umarım görevi alabilirsen hayırlı olsun derim :D

Cash dostum alla alla :D bu konuna her halde 3. cü +1 im :D ama kendine güven olursun :D ben arkandayım bu arada yeterki sende iste + larla doldurayım D:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri