Görev Yöneticisi Devre Dışı + Kayıt defteri...Lütfen acil yardım !!!

Dostum Yedeklerını Harici Bır Dıske Al Sonra Hepsini Sil.. Benım Karsıma Cok Cıkıyor Bu Tip Sorunlar Al yedeklerını sonra BiçimLendır Eger Virüs C'ye Bulasmıssa Kaspersky Kur Temizlesın

Dostum Yedeklerını Harici Bır Dıske Al Sonra Hepsini Sil.. Benım Karsıma Cok Cıkıyor Bu Tip Sorunlar Al yedeklerını sonra BiçimLendır Eger Virüs C'ye Bulasmıssa Kaspersky Kur Temizlesın

Bence de yedeği al... Virüs dahil.
Sonra formatı at. Yedekleri çıkar. Virüs dahil.

Kardeş senim karşına bu tip sorunların çok çıkması bu yüzden oluyor olabilir mi?

teşekgür ederim banada yardımcı oldunuz

Her kafadan bir ses çıkmış halende çıkıyor...
Bende bişiler yazayım...Her ne bulaşırsa bulaşsın XP/Vista/Window 7 dahil olmak üzere sistem görevlerini iptal eden yada kapatan virüs ve trojanleri en iyi silen tek program var oda combofix...
O SEBEPLE combofix kullanmadan yada denemeden pc nizi asla formatlamayın...

Arkadaşım aynı virüs banada bulaştı bir komut dosyasıyla gorew yonetıcısını acıyorum ama daha sonra tekrar kendini yeniliyor.Bende çok uraştım hiç kafa yormaya gerek yok formatı bas gitsin ; )

harddisk çıkar yak bir ateşte erimesini zevkle izle sonra gite 40 50 liraya Yeni Hdd al Kullan :D

Onun değil senin dediğin olsun

Kaspersky veya nod32 kurtarma cd'lerini başka bir bilgisayardan oluştur. Daha sonra bu cd ile bilgisayarını başlat. Sistem cd üzerinden taratıp virüsü silebilirsin. Sanırım formatı tam olarak yapmadın. Sana tavsiyem cd ile temizlemeye çalış işe yaramaz ise de format at. Fakat diski yavaş ve tam olarak ( C, D, ... ) formatla. İnşallah düzelir.

BU arkadaşların en iyi çözümü cd den çalışan antivirüsler.
f-secure firmasının ki de en iyisi bide irens boot cd elinde dursun karşında hiç bir zararlı yazılım duramaz.
(biri seni mahvetmek için biosuna yerleştirmedikçe kodu :) )

dostum kessin oloarak yaptığım bişi var umarım sende olumlu sonuç alınır şimdi çalıştıra gel gpedit.msc yaz sonra açılan pencerenin solunda yönetim şablonları die bir yer var tıkla ona en alta sistem var çift tıkla sonra '' kayıt defterine düzenleme araçlarına erişimi engelle '' tıkla orada etkinin işaretli olması gerek sende öle sanırım onun yukarısında yapılandırılmadıyı tıkla sonra uygula tamam de regedit çalışlacaktır

sıra geldi

ctrl+alt+del komutuna
şimdi geri gel az önceki pencereye üsten üçüncü sırada ctrl alt del seçenekleri var oraya gir en üste ' görev yöneticisi devre kaldır ' ı tıkla onunda etkin olarak işaretlenmiş olması gerek onuda yapılandırılmadı olarak değiştir sonra uygula tamam sonra çık çalışacaktır inşallah....

alıntı falan değil tamamen kendi araştırmam xp yi çok karıştırırımda :)) umarım faydalı olur kardeşim işlemleri doğru yap olacaktır:thumbup::thumbup::thumbup:

aynı sorun şu anda bende var ve ne combofix yardım ediyor nede gpedit.msc de etkin görünüyorlar..yine en mantıklısı cd den temizlemek..çünkü antivirüs ve benzeri hiçbişeyin yüklenmesine izin vermiyor. şimdi tek sorun temizliği yapabileceğim bir cd bulmak.

bende bu tur sorun wardı arkadasların dedıklerını yapmama ragmen sonuc olumusz zaten bu kadar zahmetle ugrasacagına bı format ceksen daha zahmetsız olur

ÖnceLikLe makinaya temiz bi format atacaksın virüs d böLümünüde bulaşmıştır büyük ihtimal d böLüüyLe hiç bir irtibata girmeden direk netten combofix edin onu çalıştır d ve c bölümündeki bütün virüsleri temizlersin görev yöneticinide sağlam bi şekilde kullanırsın aynısı benimde başıma geldi bu işLemLe temizLedim

tek çaren config masa üstünde çalıştırma bendede oldu şimdi düzeldi.

Geri