görev almak ile ilgili (kimsinsen)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kımsınsen

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar ben sadece düsüncemi isteğimi yazdım eğer yetersizsem beklerim ama sizlerinde bu konuyu kapatın gibisinden yazıları yaçzmanız çok yanlış eğer doğru birsey yazmamıssam moderatör arkadaşlar uyarısını yaparlar ben burda kötü birsey yapmıyorum sadece bu ailede görev almak istedim çok birsey istemedim benimde aileyi bir katkım olsun istedim ama gördüğüm kadarıyla bundan önce açtığım forumda arkadaşlar aşağalamak için eliden geleni yapmışlar moderatör arkadaşlara ve diğer arkadaşlara tesekkür ederim saygılarla iyi seyirler...

:( :( :(

iyi tamm mod olcan ama nereye olcan :)

paylaşım yapınca yeteri kada rkatkın olur.illa moderatör sıfatı altında paylaşım yapmak zorunda değilsin...

Ben Sadece Aİlee Katkida Bulunmak İstemekteyİm Ve Sİz Moderator ArkadaŞlar Nereye Uygun GÖrÜrsenİz Oraya ModeratÖr Olabİlİrİm Ama Yetersİzsemde Saygi İle Karsilarim.(adult BÖlÜmÜ Olmasin Rİca Etsem Olursam EĞer) SaĞolun TesekkÜrler İyİ Seyİrler

:):):):)
güsel espri :)

Burda İÇtenlİkle Yapilan Asalamalari SÖyledİm Ben EĞer ArkadaŞlarda Bunu Espİrİ Olarak Anliyiyorsa Dİyecek Bİrsey Yok......

sen çalışmalarına devam et dostum ilerde düşünülebilinir..

başarılarının devamı dilerim..:;)

maverçi'gin dedigi gibi bana görre biraz erken ama daha çok çalşırsan neden olmasın herhan gibir bölüm seç kendini o bölüm üzerinde ıspatla

yol gösteren arkadaşlara burdan tesekkür ederim sağolun benim kızdığım nokta sadece alay geçilmesi mod arkadaşlardan ricam o arkadaşları uyarmaları bu forumda olmadı fakat önceki formumda oldu cümleten sağolun iyi günler

bence daha çok erken ama olur ya mod lar artı verır ıhtıyaç verırlerse bende desteklerım ama ıhtıyaç yoksa bırazdaha çalişip yol katetmen gerkebılir sevenclos ustadın dediği bı lafı

ÇaliŞ Bakalim Bİraz Önce Kendİnİ Bİ GÖster. İŞte O Zaman Kİmse Senle Öyle KonuŞamaz. Ne İstİyorsan Hakederek Al.

NeRe MoD oLCaN..KeNDiNi ßiRaZ aÇiKLa NeRe MoD oLCaKSaN oNuDa YaZ..ßiZDe..SaNa..

oLuMLu YaDa oLuMSuZ..YoruML'aRiMiZi..YAPaLiM..KoLaY GêLSîN.

geyik mizah bölümüne moderatör olmak istemekteyim.(fıkralar bölümü)

Teşekkür Sayısı: 46

--------------------------------------------------------------------------------
36 mesajına 103 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 3 Gün 15 Saat 47 Dakika 41 Saniye

ihtiyaç olan yer varsa ol ama nerede olmak istiosan ilgili olman gerek :)

squlachi ve dark_blader oraya yetiyor

geçin dalganızı arkadaşlar

peki anket bölümüne olabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri