Görenleri şaşırtan iPhone çokk güzel girin bakın kacmaz...!!!

umutd07

:_:_мєтαℓ ƒıятıηα_:_:
Altın Üye
Reaction score
0
Bir Alman firması tarafından üretilen altın kapmala iPhone görenleri şaşırtıyor. İşte resimlerle altın kaplama iPhone....

b69ezc.jpg

21jt7pu.jpg

v7zghf.jpg

2ljopvq.jpg

2hi1b2h.jpg

2dl7xv7.jpg

ir Alman firması tarafından tasarlanan elmas işlemeli altın kaplama i-Phone, Hollywood ünlüleri ve rap yıldızlarının gözdesi oldu.

‘Sayn Design' tarafından tasarlanan 16 GB kapasiteli ‘iPhone limited Diamond deluxe Edition' Los angeles’ta 8 bin 500 dolara satışa sunuldu. Sadece 200 adet üretilen altın kaplama elmas işlemeli i-Phone, özel sertifika ve 24 aylık garanti ile satılıyor. 24 ayar altın kaplama üzerinde, 0.86 karatlık 99 adet elmas taş yer alıyor. Nano teknoloji ile geliştirilen ürünün çiziklere karşı da güçlendirildiği belirtildi.:biggrin:biggrin:clap:clap

...BİR TESEKKÜRÜ HAKKETTİM HERALDE...

Ee Hadi...

iphone var bende amerikadan geldi çok manyak bişi teefon ya

8 bin 500 dolara satışa sunuldu. Sadece 200 adet üretilen altın kaplama elmas işlemeli i-Phone, özel sertifika ve 24 aylık garanti ile satılıyor. 24 ayar altın...walla benim için hayal beaa 8 bin 500 doları nerden bulcam ben...

иιgнт gσиєя;3090151' Alıntı:
iphone var bende amerikadan geldi çok manyak bişi teefon ya

bende denedim ama gelmedi...

kek kelimeyle:

müthişşşş

keşifLere ta$ındı...

o kadar para verılırmı yaa varmı benım telefonum gibi bir tel fındık bile kırıyor diğer özelliklerını saymama gerk yok zaten :)

çok güzel bi telefon ama trilyoner olunca isallah tsk :D :D :D

Ben okadar parayla gider araba alırım daha iyi:)

Normalini alamıyoruz bırak altın kaplamasını.. :D

Artık teknoloji ürünleri beni sarmıyor ben şahsen sanatsal görünümden yanayım bu arada altın değilde
gümüş ve bakır sarısına haryanım

Geri