görüntümün yayınlanmasını kesinlikle istemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elvisfun

New member
Reaction score
0
msn de herkes camerada sex yapmiştir..beni anlarsiniz umarim..nasıl kandırıldım bilmiyorum ama..kameraya soyundum ve karşidaki erkekmiş görüntülerimi kaydetti..byrada yayınliyacağini söyledi..olmaz deyince para istedi..rica edyorum bunlara izin vermeyin..teşekkürler

Soyunurken Aklın nerdeydi nasıl kandırlıdın bilmiyorsun ha kesin msn den sana ilaçlı kola resmi yollamıstır ...

haktır sana hak değil hackhell cümle alemde yayınlanmalı ...

bende istemiorum ama genco dopu olsun maximus olsun benim boy boy resimlerimi yayınladı :sigara:

valla dostum bende iki kişiyi kandırdım bende buraya verecektim ama o iki kurbanlardan biri sen misin bilmiyorum:D:D ama sensen bile koymıcam korkma:D

valla bi söz vardır Kendin ettin , kendin buldun.... ben karışamam , yönetici arkadaşlarla muhattap olacan

CHI€F' Alıntı:
Soyunurken Aklın nerdeydi nasıl kandırlıdın bilmiyorsun ha kesin msn den sana ilaçlı kola resmi yollamıstır ...

haktır sana hak değil hackhell cümle alemde yayınlanmalı ...

bende istemiorum ama genco dopu olsun maximus olsun benim boy boy resimlerimi yayınladı :sigara:
puhahahahahahaha ilk mesaj komikti bu daha komikk koptum yaaa:D

Kendin ettin kendin buldun diyelim arkadaşlara:)

Senin gibi birçok kendini mahdur hisseden var,Senin kim olduğun da belli değil ki,
Bir resmini koyda bakalım hangi akılsızsın.:)

yaw yapmıstır bi hata onu yapan sizin ablanız yada bi akrabanız olsaydıı......

üzücü bi olay benim nişanlı bi arkadasımı kansız sevgilisi öpüşme sevişme görüntülerini yayınlamıştı sonuç=1 ölü ama ölen kız arkadasım oldu... ben adultun kalmasından herzaman yanayım... bu insanlıgın rezaletinden gaybın ne demek oldugunun bilinmemesinden dinimizin tam uygulanmayışından kaynaklanıyor... çıkar yol yok aslında.. adminler bile bişey yapamaz... durumun için çok üzüldügümü belirtmek isterim... çünkü öyle insanlar varki karılarının görüntülerini yayınlıyorlar... bu forumda kalksa diger forumlardan kalmıyor adult.... 24 saat testesteron slgısı bazılarının sadece bacak arasında kalıyor.. oysa insan oglu tükrük gibi bi salgıda salgılıyor ama sürekli .... neyse ben bu konuda doluyum senin çıkar yolunuda bilmiyorum bilemiyorum bilinmez bişey... Allah düşmanımın başına bile böyle iğrenç bişey vermesin. rezaleti diz boyu konu açman neye yarar be virane.. sık kafasına derdim amaaa demicem çünkü senin davan ayrı bi olay...

kendi yaptıgın hatanın cezasını bu forumdakılere odettiremezsin

video nezaman yayınlanıyo..??

bravo arkadaşlar ya harika cevaplar yazmışsınız herşeyden önce karşınızdaki düşmanınız bile olsa aman dileyene vurulmaz derler çökmüşsünüz beyler açıp keyifle izlersinizde sizler bunları

sen resmını bı sekılde ulastır yardımcı oluruz...

cunku bı gunde onlarca belkıde webcam goruntulerı gelıo sensın dıye hepsını kaldıramayız dımı

pfss admin gibi konustum be :p

başlık kapanmıştır buraya forumla ilgili başlıklar açılabilir sadece

kuyuya taş atıp gitmiş arkadaşımız..

kimsin nesin bilmiyoruz tanımıyoruz nerden bilcez senin videonmu yayınlandığını..

''msn de sex yapmayan yoktur'' yazmışsın da ben yapmadım. üstelik burda verilmezse başka yerlerde verilir. önüne geçemezsin. yapmadan önce düşünmeliydin.

+ reac'cığımla aynı anda yazdık yine, kalplerimiz bir ;=)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri