Görünüş Mü İç Güzellik Mi ???

Görünüş Mü İç Güzellik Mi ???

• Kullanılan toplam oy
    87
alla alla 18 gun once ic güzellik ondeydı demek = )

ama ben oyumu kullanmısım ilk sayfada yeter :D

İç güzelliğide olmalı ancak ben balık burcuyum ve biz dış güzelliğe hayranız napim

Görünüş ile iç güzellik.. =)

iç güzellik dış güzelliğe bakarsn ne güzelller var ki ama gel gör ki yaptıklarıda hiç mi iş olacak şeyler değil iç güzellik derim

Dış güzelliğinden çok iç güzelliği olsun.. Ama dış güzelliği de önemli tabiki...:)

dış güzellik cok önemli degil..ama koluna taktın mı yakışacak biri olmalı en azından =)

ic güzelligine gelince o kadar k*hpe bi dünyada yasıyoruz ki aylar boyunca tanıdıgın sevdigin cok farklı biri olabiliyor...

erkek bir kadının dış guzeliğinden etkilenir vede yakınlaşır ..devamında her iki insanında iç guzeliği ortaya çıkar yani her insanın iç guzeliği vardır kimi yansıtır kimi ise bunu saklar ...

bence ikiside önemli:D:D

dış güzellik = ))

bi insana yakınlasmak icin önce ic güzelligi cözemessiniz icini cözmek icin dış güzelligine göre yakınlasırsınız.. ne yanı cirkin ama ici güzel nolucak cirkin diye yaklasmıcaksınız ...

dış guzellik ic güzelligi farketmek icin bi paravandır ; )

ispik sana katılıyorum......

iç güzelliği diyenlere ;
Aşağıdakilerin içi huyu suyu çok güzel olsa ne olur

20070409_7395413.jpg

ben şahsen insanın dış güzelliğine sonra iç güzelliğine bakarım tabiki bu hemen anlaşılamıyo ama yalnız kalmakta olmuyo:)

İçi Güzel Olsun..... içi guzel olsun dıs gorunumu guzel olmazsa bende kafasına poset takar ole gezerım :D

Geri