Gökten İndiği Sanılan Kitaplar - CEVAP -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GemaR

Banned
Reaction score
0
Aslında Atatürk'ün dini bizi ilgilendirmez ama yine de hepsine verilecek cevaplarımız (kanıtlarımız) var...​

9703adsiz.JPG

>>İZLE<<

Şu resimdeki söze dikkat edin lütfen; "Fakat bu prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır."

Bu cümle için kısa bir belgesel bile yapmışlar ve "Facebook" isimli paylaşım sitesinde hızla yayılıyor. Geçen gece o video çıktı karşıma ve büyük bir ısdırapla izledim. Ama hüzünlenmemin sebebi, bu videonun paylaşılması değil; Atatürk'ten, torunlarının bu denli nefret etmesi, ona bu kadar düşman olmalarıydı.

"Fakat bu prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutmamalıdır." şimdi bu cümle üzerine yoğunlaşacak olursak, herşey açıklığa kavuşacaktır! Öncelikle benim aklıma gelen ilk ayrıntı şu oldu; altyazıyı koyan şahıs noktalama işaretlerine pek dikkat etmemiş. "Fakat bu prensipleri, gökten indiği sanılan, (VİRGÜL) kitapların dogmalarıyla asla bir tutmamalıdır."

Bir de böyle okuyun cümleyi. İşte Atatürk te böyle okuyor bu cümleyi. Kitapların dogma olduğunu kastetmiyor; kitaplardan çıkarılan saçma ve uçuk dogmaları kastediyor. Ancak bunu elbeette daha açık ifade edemez. Laiklik ilkesine aykırı bir durum söz konusu olacak. Ben bu videoyu paylaşanlara şunu söyledim; "Siz Atatürk' ün bunu bu şekilde söylediğine tamamen inanıyosunuz; peki onun, ellerini açıp ta Allah' a yalvarmasını gösteren fotoğraflara, camide okuduğu hutbelere, kıldırdığı cuma namazlarına, içirdiği şehadet şerbetlerine vs. neden inanmıyosunuz?

Onların cevabı şu oldu; "Zamana ve zemine göre hareket etmiş. Nabza göre şerbet içirmiş. Taki iktidarı, mutlak gücü eline geçirene kadar.O zaman bence gerçek niyeti ortaya çıkmış."Videoyu izlerken ağladım ama bunu okuyunca da epey güldük.Bu kadar yobaz olunur mu! Benim aklıma böyle bir düşünce geldi. Ama bunu bir arkadaşım daha farklı biçimde yorumladı; "Kur'an gökten kitap halinde mi inmiştir yoksa vahiy ile peygambere gelip kitap haline mi getirilmiştir? İncil ve Tevrat'ın gökten kitap olarak indiği kabul edilir. Atatürk işte bu konuşmasında bunu vurgulamış. Kuran' ı daha nasıl övebilir!" O da haklı olabilir. Ama şu bir gerçektir ki; Mustafa Kemal kesinlikle dinlere karşı bir tutum sergilememiştir. Aksine; dinlere hizmet ederek, Türk Milleti'ne daha refah bir yaşama alanı sunmuştur. Bu mükemmel bir zekadır. Laiklik ilkesini hiçbir şekilde bertaraf etmeden devletin üniter yapısının ilim ve mantığa dayandığını bu denli vurguluyor. Büyük bir başarıdır bence!

-Bu konuyu daha önce saptırmış arkadaşa ve yandaşlarına cevap vermek için açtım.Yanlış bilenlerimiz var günahını alanlar var.Atatürk'ümüzü sevlerin hoşlarına gideceği gibi bazılarınında keyfini kaçıracaktır bu 3.
paylaşımım ordan biliyorum.
Gazimiz hurafeleri o dönemde kendine adet edinmiş din adamlarına mesaj veriyor.Ne demek çocuğun üstünden atlama boyu uzamaz.Bidaatleri bir kenara bırakmamız gerektiğini Hz.Muhammed(sav) in yolundan gitmemizi öğütlemiştir Gazimiz.Atatürkümüz ne solcu nede ateistti samimi ve dindar bir Türk evladıdır.İftira atanlara rağmen her zaman rahat ve huzurdadır atamız inşaAllah...

İMLA Kurallarına uymazsak ne olur?

Orada dikkar edin sanılan kitaplar edikten sonra duraksıyor Türkçe imla kurallarına göre yazıya geçirilirken virgün konuyor oraya.Eğer konulmazsa bambaşka bir cümle çıkar ortaya örneğin inşaAllah.

--- >“ Baba ocağına dönmüştü.
Baba, ocağına dönmüştü.”
--- > Benim gibi çalışmazsan, kazanamazsın.
Benim gibi, çalışmazsan kazanamazsın
--- > Oku baban gibi, eşek olma.
Oku, baban gibi eşek olma.

Farkı anlayabildinizmi cümleleri tekrar tekrar okuyun anlarsınız.
Videoyu izleyin bakın orada duraksıyor sonra devam ediyor.Tabi daha sonrasında İslamı öven sözler söylüyor daha önce burda paylaşmıştım ama orayı videoda sansüremişler mühim değil.Kur'an ı daha nasıl yüceltsin bazı yobazlar var Kur'andan bihaber her yaptığını Kur'an da var diyerek nefsi hareket edenlere sesleniyor.Bence çok zekize ve yapılması gereken de budur..

Selametle...

sen ne saçmalıyorsun acaba..?bu videolar youtube da masonlar aleyhine videolar paylaşan bir adamdan çıkıyor..videolarda diyor ki masonlar için..tüm yayın organlarıyla bizi halkı uyutuyorlar ve arkadan iş çevirmeleri kolaylaşıyor..bu temaya bakarsak bu videoların youtube gibi bir mason şirketinin yayınlarında bulunması imkansızdır..masonları savunmuyoruz tabii ki ama mantıken bu imkansızdır..bu videoları paylaşan arkadaş cemaat sempatizanı olup Anıtkabir de dahi masonik işaretlerin bulunduğunu bile iddia edebiliyor..sen de gelmişsin burda Atatürk ü dinsiz yapmaya çalışıyorsun..fettullah gülene feto bile dedirtmezken şu sitede Atatürk'ü ateist yapmanızı kınıyorum..bir kere Atanıza saygınız yok ki babanıza kardeşinize vatanınıza saygınız olsun.birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz ama siyonist sisteme hizmet ettiğinizin farkında bile değilsiniz..o kadar uyumuşsunuz..bu arkadaşın yazısının kaldırılmasını ve ceza almasını reca ediyorum..Bu ne cürret yeter artık!

sen ne saçmalıyorsun acaba..?bu videolar youtube da masonlar aleyhine videolar paylaşan bir adamdan çıkıyor..videolarda diyor ki masonlar için..tüm yayın organlarıyla bizi halkı uyutuyorlar ve arkadan iş çevirmeleri kolaylaşıyor..bu temaya bakarsak bu videoların youtube gibi bir mason şirketinin yayınlarında bulunması imkansızdır..masonları savunmuyoruz tabii ki ama mantıken bu imkansızdır..bu videoları paylaşan arkadaş cemaat sempatizanı olup Anıtkabir de dahi masonik işaretlerin bulunduğunu bile iddia edebiliyor..sen de gelmişsin burda Atatürk ü dinsiz yapmaya çalışıyorsun..fettullah gülene feto bile dedirtmezken şu sitede Atatürk'ü ateist yapmanızı kınıyorum..bir kere Atanıza saygınız yok ki babanıza kardeşinize vatanınıza saygınız olsun.birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz ama siyonist sisteme hizmet ettiğinizin farkında bile değilsiniz..o kadar uyumuşsunuz..bu arkadaşın yazısının kaldırılmasını ve ceza almasını reca ediyorum..Bu ne cürret yeter artık!

Keşke konuyu okusaydın....

şu videonun linkini atsana bi pm den

Yukarıda resmin altında izle yazıyorya....

Aynı içerik daha önce de yayınlandı ve rahatsızlık yarattığı için kapatılmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri