Gökhan Zan Transferi iyi mi

Gökhan Zan Transferi Doğru Mu ?

• Kullanılan toplam oy
    100

ARCHANGEL!

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Sizce Galatasaray Gökhan Zan Transferini Yapmakla İyi Bir iş Yapmış oldu mu ? Yorumlarınızı Bekliyorum

Bence iyisini Yaptı

TEŞEKKÜR EDELİM TEŞEKKÜR ALALIM

sakatlık sorunları yaşamasına rağmen bonservis bedeli ödenmeden alınabilecek TR deki en iyi oyunculardan biri..

bence iyi bir transfer olmmus

Zaman Gösterecek ELbette Ama Sonuçta MiLLi Takım Oyuncusudur Ve Daha ÖnemLisi Bonservissiz GeLmiştir, YerLidir, İsterse 11De Oynamasın Yedekte Otursun KLübe ZenginLeşsin O BiLe YeterLi...

Pek beğendiğim bir topçu değil ama yerli olmasından dolayı tercih edilebilir;)

berbat olarak görüyorum umarım haksız çıkarım

bedava dan zarar gelmez iyi oldu bence

HayırLı UqurLu oLsun..

aLLah Saßır Versin Hepinize.. =D ßeLeş MaL Her Zaman KaLiteLi DeqıLdır Unutmayın..

Ucuz Etin Yahnisi Yenmez MisaLi = )

Bence Burda Kazanan Bjk , Kaybeden Gs . . .

= )​

tabii ki harika bir transfer canım bu anketin açılması bile yanlış 4x4 buz adam şey pardon gökhan zan :D oyumu doğru transfere veriorum muhteşem transfer sekmesi olsa ona verecektim

Allah'ım sen bizi kurtardın ya çok büyüksün çoookkk

Gökhan ZAN Galatasaray'a yakışmaz, 2 beden büyük gelir bu takım ona.

cam adam hayırlı olsun size bakalım kaç maç dayancak :)

SoηєR!uм;4405925' Alıntı:

Ucuz Etin Yahnisi Yenmez MisaLi = )

Bence Burda Kazanan Bjk , Kaybeden Gs . . .

= )​

beşiktaş kendi parlattığı oyuncuyu kaybetti bence Galatasaray ise baktı olmuyor yedek kulübesinde oturtur olur biter oyuncuya ödenen ücretse mevzu nasılsa bir kişiye ödenecek ve yedeklerde olacak takımda Beşiktaşsa en az 1m euro'ya satabilirdi ben anlamadım nasıl kazandı bjk nasıl kaybetti gs :D

beşiktaş kendi parlattığı oyuncuyu kaybetti bence Galatasaray ise baktı olmuyor yedek kulübesinde oturtur olur biter oyuncuya ödenen ücretse mevzu nasılsa bir kişiye ödenecek ve yedeklerde olacak takımda Beşiktaşsa en az 1m euro'ya satabilirdi ben anlamadım nasıl kazandı bjk nasıl kaybetti gs :D

YoLdan Gecen 1o adama Sor 9u YanLıs Transfer Diyicek Sana !
Bjk Bu Adamı eLden Çıkarmak İçin Ugrasıyordu Yeni Kontrat İmzaLamadıLar.
BeLeşe Gs aLdı.
Haa Gsnin Tek Sevineceği yer BeLeş oLmasıdır Bana Göre .
Bu Adam Yedekte Otursa Yararı Yok Para Yiyicek.
iLk 11 Çıksa ÖzeLLikLeri BeLLi Daha Fena .
Benim GörüşLerim BunLar.Saygı Göstermeni BekLiyorum.

Transfer Yapmış oLmak İçin YapıLmıs bi oLay !!!

Zaten öyLe bir oLay varki BizLerde ,
En Sevmediğimz adamLar Transfer ediLse biLe.OnLardan Hemen oLumLu Bi yön ÇıkartabıLıyoruzz = )

NasıL Bir Duyguysa Bu ?​

SoηєR!uм;4406865' Alıntı:

YoLdan Gecen 1o adama Sor 9u YanLıs Transfer Diyicek Sana !
Bjk Bu Adamı eLden Çıkarmak İçin Ugrasıyordu Yeni Kontrat İmzaLamadıLar.
BeLeşe Gs aLdı.
Haa Gsnin Tek Sevineceği yer BeLeş oLmasıdır Bana Göre .
Bu Adam Yedekte Otursa Yararı Yok Para Yiyicek.
iLk 11 Çıksa ÖzeLLikLeri BeLLi Daha Fena .
Benim GörüşLerim BunLar.Saygı Göstermeni BekLiyorum.

Transfer Yapmış oLmak İçin YapıLmıs bi oLay !!!

Zaten öyLe bir oLay varki BizLerde ,
En Sevmediğimz adamLar Transfer ediLse biLe.OnLardan Hemen oLumLu Bi yön ÇıkartabıLıyoruzz = )

NasıL Bir Duyguysa Bu ?​

Herkesin görüşlerine saygım sonsuz benim kötü bişeyde yazmadım zaten sadece merakımdan sordum Gs'nin zarar edişi konusunda.
Haklı olduğun yerler var ama bence Gs güzel transfer yaptı özellikle Türk futbolunda defansif özelliklerde bir futbolcu yetiştirme sorunu varken ayrıca transfer yapmış olmak içinden ziyade bence yabancı sınırını güzel bir şekilde değerlendirme amacıyla alındı ve Gökhan zan'da o kadar yabana atılacak bir topcu değil şahsen ben bjk'dede beğenirdim milli takımdada sadece biraz dikkat eksikliği var :D
Neyse bakalım zaman gösterecek inşallah iyi olur bizim için :D

gs geçen sezon defanste bi hayli sıkıntı yaşadı üstüne bu sezon servette gitti en azından her bölge için alternatif olması gerektiğini gösterdi geçen sezon gs'ye
sonuç itibariyle ilk11 oynamıcak bile olsa yabancı kontenjanı kullanılmadan aynı zamanda bonservis bedelide ödenmeden yedek kulubesine yapılmış iyi bi transfer olur
benim kanaatim gs iyi bi iş çıkarmıştır herkese hayırlı olsun...

tehlikeli oyuncu güvenir koyarsın defansa maç kaybettirir

Avrupa şampiyonasında ne hatalar yapmıştı

gökan zan çok hata yapan bir futbolcu bence yanlış transver.....xD

Geri