Gökçek'ten Kılıçdaroğlu için yeni iddia

hayalarından kanserim diye rapor alıp yapmadı ama ne hikmetse evlendi....

iddayı atan melih gökçek, insanın aklına şu kelime geliyor "DİNİME SÖVEN MÜSLÜMAN OLSA" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

RTE nin oğlu askerlik yaptımı arkadaşlar. Bu günlerde face de bir video dolaşıyor bilmem seyrettinizmi.

Konuyla ilgisi yok ama yine de yazayım. Bilal Erdoğan bedelli askerlik yaptı 20 gün boyunca komutanlarla çay kahve içe içe. Diğer oğlu da testis kanseri teşhisiyle çürük raporu aldı ama 2-3 sene sonrasında da gönül rahatlığı ile evlendi.

eee. dinsizin hakkında imansız misali; böyle sığ ve seviyesiz gereksiz işlerle ilgili bir poltika izlersen. Birileride aynısını sana yapar.her iki tarafta İddialar doğrudur yanlıştır yorum yapmıyorum. ama referandum mitinglerine gidip halka paketin içeriğini anlatıp ''şu sebepten hayır deyin'' demek yerine işi senin kaç tane kotun, gömleğin, villan,havuzun vs.. var deyip gereksiz işlere kaydırırsan. Başkasıda senin sahip olduklarını saymaya başlar. bundan ne çıkar.? hiç birşey. Ne boş işler, bu konuda yorum yapmak bile boş yani, Allah akıl fikir versin...​

Bu akp borazancılarının Kemal Kılınçdaroğlu korkuları son zamanlardaki umutsuzluğumu bitirdi. Keyif ve afiyet ile seçimi bekliyorum. Kılındaroğu'nun bilmem kaç liralık gömleği meseleleri oldu. Kooperatif hissesi villa oldu. Koskoca SSK genel müdürüne küçücük tamiratı soruyorlar. Düştükleri acizlik ve çaresizlik bunlara yeter. Akp gemisi batmış, bu borazancılar da gemi bayrağına sarılmış, son umutla çırpınıyorlar. Güzel! Çok Güzel!

Geri