Gökçek'e bir darbe daha!

Yenilen pehlivan güreşe doymaz.Bunların vurdukca vuracaksın kafalarına.ondan anlarlar

Karayalçın asla kazanamaz ankara başkentini PKK yalamalarına teslim etmez

:clap:clap:clap

Ankarayı tabiki PKK yalamalarına teslim edilmeyecek

Osman baydemirin kankası Karayalçın 3 .kez sandıkta cevabını alacaktır

Halkimiz ne yazik ki soyulmayi seviyor. Kim onu kaziklar kim onu dolandirirsa bas taci ediyorlar. Melih Gökcek ve destekcileride cok basit bir örnek.

İNŞALLh gökçek hüsrana uğrar.................

Halkimiz ne yazik ki soyulmayi seviyor. Kim onu kaziklar kim onu dolandirirsa bas taci ediyorlar. .

Bu teori pratikte işe yarıyor mu gerçekten.Sen birini dolandırdığın zaman o adam senle tekrar iş yapıyor mu yoksa gel beni bidaha dolandır abicim iyi dolandırıyosun mu diyor..

Melih Gökçek çaldı çırptı onu bilemem iftira atmak büyük günahtır ancak şu bir gerçek Ankara şimdiki halini Gökçek e borçlu yiğidi öldür hakkını yeme.

Bu teori pratikte işe yarıyor mu gerçekten.Sen birini dolandırdığın zaman o adam senle tekrar iş yapıyor mu yoksa gel beni bidaha dolandır abicim iyi dolandırıyosun mu diyor..

Melih Gökçek çaldı çırptı onu bilemem iftira atmak büyük günahtır ancak şu bir gerçek Ankara şimdiki halini Gökçek e borçlu yiğidi öldür hakkını yeme.

Evet Ankara su anda ki icler acisi halini ve isli havasini Gökcek'e borclu. Yigidi öldür hakkini yeme. Bu arada hala gökcegi desteklemenden teorimin dogru oldugunu düsünüyorum.

Geri