Gökçek bir raunt daha istiyor

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
fft5_mf86257.Jpeg

Ankara Belediye Başkanı Melik Gökçek, Kılıçdaroğlu’yla yaptığı tartışmayı değerlendirdi: Beni kumpasa getirdiler, Kılıçdaroğlu’yla tekrar bir televizyon kanalında tartışmak istiyorum

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Beni kumpasa getirdiler. Kılıçdaroğlu ile tekrar bir televizyon kanalında tartışmak istiyorum" dedi.
Gökçek, konutunda gazetecilere, CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu ile arasında geçen televizyon programıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Tartışma programını yöneten Gazeteci Uğur Dündar’ın "yanlı" bir tutum izlediğini öne süren Gökçek, "Sayın Dündar, sürekli Kılıçdaroğlu’nun yanında yer alarak onu destekleyici ifadelerde bulundu. Beni kumpasa getirdiler" dedi.
Vatandaşların da bu durumu izlediklerini dile getiren Gökçek, program öncesi kendisine iletilen konuların dışına çıkıldığını iddia etti. Yapılan program ile Dündar’ın, "tarafsızlık karizmasının yerle bir olduğunu ve çizildiğini" ileri süren Gökçek, Kılıçdaroğlu ile "Tarafsız bir televizyon kanalında, Uğur Dündar’ın yönetmediği bir programda yeniden tartışma yapmak istediğini" söyledi.
Programda, Kılıçdaroğlu’na sorduğu 13 soruya net cevap alamadığını ileri süren Gökçek, şunları kaydetti:
"Kılıçdaroğlu 13-0 mağlup oldu. Çıkacağım televizyon kanalında Kılıçdaroğlu sanık olacak, ben savcılık yapacağım. Hangi televizyon kanalında isterse onda çıkacağım. TRT gibi tarafsız bir kanal olabilir. Ben agresif değildim, bilinçli olarak tavır koydum. Size ’hortumluyorsunuz’ demişlerse sessiz kalamazsınız, bu mümkün değildir. Ben üslubumdan zerrece pişman değilim. Çünkü kumpas böyle bozulurdu."
Gökçek, bir gazetecinin Uğur Dündar’ın bir televizyon kanalında yaptığı açıklamadaki "kendisine sabır taşı ödülünün verilebileceği" yönündeki sözlerinin anımsatılması üzerine, "Kendi yandaşları verebilir. CHP’ye iyi bir yandaşlık etti. Adının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçtiğini duyuyoruz. Bence ona kumpas ödülü verilmesi lazım" dedi.
Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına ilişkin bazı yorumlar yapılmasına ilişkin görüşlerinin sorulması üzerine, "Bu tür yorumları CHP yanlısı basın yapıyor. Bunlar bir de parti içerisinde beni sevmeyen muhalif kişiler tarafından yapılan yorumlardır" diye konuştu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la Kılıçdaroğlu ile yaptığı tartışma programına ilişkin herhangi bir görüşmesinin olup olmadığının sorulması üzerine Gökçek, "Sayın Başbakan programı izlememişler. Ben de bu konuya ilişkin olumsuz bir şey görüyor musunuz, hissediyor musunuz" dedi.
Gökçek, programa herhangi bir sakinleştirici alıp çıkmadığını belirterek, "Ben Kılıçdaroğlu gibi bazı sakinleştiriciler kullanmıyorum, almıyorum. Kılıçdaroğlu’nun bazı sakinleştiriciler aldığını duydum. O da ne kullanıyor, ne alıyorsa bize de söylesin" diye konuştu.
Gökçek ayrıca, "yayın sırasında çok terlediği ve sıkıntılı göründüğüne" ilişkin değerlendirmelerle ilgili "Ben Kılıçdaroğlu’nun durumunda değildim. Benim sarf ettiğim efor, iki kişiye karşı mücadeleydi" dedi.

KAYNAK

gene yaygara yapmak için mi acaba...
hepsini izlemedim izlediğimden de bişey anlamadım gökçek hep lafa karışıyodu tartışmaya karşılıklı olur gökçek sadece konuşmaya gelmiş

kılıçdaroğlunun elinde hiçbir belge yoktu gökçekde bunu bildiği için hep bu noktadan vurmaya çalıştı kılıçdaroğlu ise sürekli o konuya da gelicez efendm dedi ama bi türlü gelmedi....2 taraf da boş konuştu saçma sapan bişeydi ortada yine bi sonuç yok sadece starın reytingi arttı.....

ben yazacaktım sen benden önce davranmışsın.

züğürt ağada hani bir güreş sahnesi vardı. pehlivan gidip ağaya yeniliyodu. melih ağa karşısına öyle biri çıkacak zannetti galiba

[

sonraki sahnelerde ne oluyordu hatırlayın
gerçek pehlivanın birisi gelip yeniyordu köyün ağasını
ağada ziyafeti bozuyordu
istermisin film gerçek olsun
gökçekte şimdi ankaraya kömür yardımını kesmesin

sonraki sahnelerde ne oluyordu hatırlayın
gerçek pehlivanın birisi gelip yeniyordu köyün ağasını
ağada ziyafeti bozuyordu
istermisin film gerçek olsun
gökçekte şimdi ankaraya kömür yardımını kesmesin

birak kessin ya pencereyi acinca ortam ucuz kömür kokuyor gitti güzelim ankara havasi.

bakın kılıçdaroglunun haklı oldugu yerler vardı

ancak dünkü düello onun için mi yapıldı yoksa kılıçtaroglunun iddiaları için mi yapıldı 168 avroya sayac alındı diyodu

melih gökcek ilk sözü aldı ne dedi konu dısından tartıstırmam dedi adam bastan acık acık söyledi ama ugur dündar naaptı izin vermiyecem dedigi halde adamın konu dısında konusmasına izin verdi hemde daha programın basında

kılıçtaroglu gelmiş yok piller söyle yok efendim dogalgaz söyle melih gökcek ben bunlara cevap vermiyecem demiyor ki konumuz bu degil diyor bunları tartısmaya gelmedik ki diyor

adam kılıçtaroglunun iddiaları ile ilgili belgeleri getirmiş onları konusacagız diye o kalkmıs baska seylerden bahsediyor

soruyorum size konu dogalgaz pillerimiydi yoksa sayacların 168 avroya alınmıs olmasımıydı

soruyorum size konu cumhurbaskanın akrabasına verilen ihaleymiydi degilmiydi

programı seyreden insan daha bastan kılıçtaroglunun kaçtıgının göstergesi

ey melih gökcege laf atan insanlar daha programın basında yaw adam ilk soruyu sordu kılıçtaroglu neden göstermedi belgeleri

ufak bir akıl yürütme bakın simdi eger kılıçtaroglunun elinde melih gökcegin en basta sordugu soruları yani kılıçtaroglunun attıgı iftiraların belgeleri olsa çıkartıp göstermezmiydi tabiki gösterirdi gösteremedi konuları baska yere cekti

sonra gelmişler melih gökcek cirkef yok söyle yok böyle konuyu saptırdı bunu yapan kılıçtarogludur daha en bastan tarafsız gözle seyreden biri eger art niyetle melih gökcegi acıgını arar sekilde seyretmiyosa görür

ugur dündarda bile bile canak tuttu melih gökcegi kızdırdı sonrada vay efendim sakin olun vay efendim söyle olun

ugur dündar televizyoncu tarafsız falan degil adam tarafsızlıgı her iki tarafa aynı konusma süresi vererek saglıyacagını sanıyor okadar televizyoncu işte

tarafsız gözle seyreden biri kılıçtaroglunun ortaya attıgı iddiları yanıtlıyamadıgını rahatlıkla anlar

bakın sadece programın basını seyredin anlarsınız ne demek istedigimi

:goz: peki devamını hatırlayalım arkadaşlar
köylüler hakkı olan mahsülü satarak istanbula yerleşmişlerdi
agada baktıki onu aga yapan yücelten köylülerin kendisi imiş
köylüler olmadan boş köyde agalık para etmedi köyü satıp odaa istanbula gitti ve çiğköfte satmaya başladı en sonunda
seçimlerden sonra ankarada altgeçitlerden birinde elinde tepsi gözlüklü tıknaz bıyıklı birini görürseniz şaşırmayın

:goz: peki devamını hatırlayalım arkadaşlar
köylüler hakkı olan mahsülü satarak istanbula yerleşmişlerdi
agada baktıki onu aga yapan yücelten köylülerin kendisi imiş
köylüler olmadan boş köyde agalık para etmedi köyü satıp odaa istanbula gitti ve çiğköfte satmaya başladı en sonunda
seçimlerden sonra ankarada altgeçitlerden birinde elinde tepsi gözlüklü tıknaz bıyıklı birini görürseniz şaşırmayın
Gayette sasiririm o degil 7 sülalesi alt gecitlere düsmez.

melihin bu kadar zor durumda kalacağını bilseydim dokunmazdım diyor sayın kılıçdaroğlu :D

melih bey bir raunt daha istiyor, tayyip senin kalemini kırmıştır bile oglim. :D bu dır dır edenler ne zırvalıyor, dengir fıratı da gereksiz yere savunup durdunuz, ne oldu?

kılıçdaroğlu, kılıcıyla-dar etmeye devam ediyor :)

düşmezler tabiiki
benimki bir ironi idi
iddia ediyorum yine
malvarlıklarındaki artışlar tarafsız kurullar tarafından araştırılsın
belediyelerin parayla ilgili tüm işleride
bir gün Türkiyede bu gerçekleşebilirseki
olmalı
yapmalıyız
yaptırmalıyız
çünkü yedikleri kaynaklarını sömürdükleri bizim ülkemiz
500 milyar doları bulan borç
aslında nasıl olmuş
kimler yemiş
kimlere yedirmiş
öğreniriz o zaman işte

Bırakın arkadaşlar nekadar uğraşırsanız uğraşın yinede olmaz anlayamazlar çünkü en eski konulardandır dini sömürmek bir arkadaşımız yine bu forumdan bir arkadaş Allah ile aldatılanlar demiş yani bunları siz değil ancak tayyip kabul ettirir çünkü dini sömürü ile aldatan kişinin söylediğinden gayrısı yalan onlara göre ancak ve ancak tayyip ve takımı çıkıp diyecek ki biz Türk halkını dini ile aldatıp parasını yiyoruz o akıllanırlar. Ee böyle bişeyde olmayacağına göre dahada soyulmaya devam edecekler. Yani durmak yok soyulmaya devam.

Kumarda kaybeden tekrar kaybettiğini kazanmak istermiş. aynı bu hesap. melih gökçek. şşşşşşşş bakele KAYBETTİN. sindirim sisteminmi bozuldu. soda iç hazmı kolaylaştırır.
Diyeceğim o ki bu ülkede sömürülecek insan çok olduktan sonra, bunlarda çıkar böyle ciritatar ortalık yerde. kömür, altın, para, tost ayran, çikolata vs. ile kandırılanlar. aynaya baktığınızda ne hissediyorsunuz acep, merak ediyorum. yüzünüz kızarıyormu.

Melih melih hahahahah
bommmm
aaa bir balon patladı.
balon gözlüklü aynıda melih gökçek e benziyor.
bi bakayımmmm
heee bu melih gökçek.

Yenilen Pehlivan Güreşe Doymazmış

ben yazacaktım sen benden önce davranmışsın.

züğürt ağada hani bir güreş sahnesi vardı. pehlivan gidip ağaya yeniliyodu. melih ağa karşısına öyle biri çıkacak zannetti galiba

[

Ben de yazacaktım sen de lafı benim ağzımdan almışsın.:victory

BENDE BENDE YAZACAKTIM WALLA :durdurun:durdurun

bazıları diyordu yok i.melih kazandı filan diyee yenilmediyse niye tekrar istiyor!!!

Ben baykal ve Talipin kapışmasını bekliyorum..Medya biraz daha sıkıştırısa onlarda cıkar tv ye.Kılıçdaroğlu tekin değil.kaç kişiyi hacamat etti...

Geri