Gökçek: Çölaşan'a üzüldüm, bir hafta yas ilan ettik

ISHYnum846

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Gökçek: Çölaşan'a üzüldüm, bir hafta yas ilan ettik

melih.jpg

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Emin Çölaşan'ın gazetedeki yazılarına son verilmesi üzerine bir değerlendirme yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kararı duyunca çok üzüldüğünü söyledi.

Gökçek,
"Ankara'daki amblemli bayrakları yarıya indirdik. Bir hafta süreyle yas ilan ettik"
dedi.

Büyükşehir Belediye Meclis üyelerini Kesikköprü Barajı'na götürerek Ankara'ya su taşıyacak proje hakkında bilgi veren Melih Gökçek, basın mensuplarının Emin Çölaşan'ın Hürriyet'teki işine son verilmesi hakkındaki düşüncelerini sorması üzerine, kazandığı tazminatları işaret ederek "Çocuklar topsuz, vatandaş dönersiz kaldı. Ben de gelir kaybına uğradım. Emin Çölaşan'a emekliliğinde başarılar dilerim" karşılığını verdi.
CİHAN
Kaynak
:durdurun :durdurun :biggrin :biggrin

koltuk davasına bi o partiye bi şuna bi ona ortalada dönen odur, ne haddineki böyle konusmalar yapabiliyo

Melih gökçek ucuz espriler yapmayı bırakıp önce suyun hesabını versin

haladır milletin önüne çıkıp başkalrı hakkında söz söyleyebiliyo ya :(.......... türkiye hak ediyo bence :S

ankaralılar bidon kafalı dır diye yazıodu bi yazar zaten i.melih ' de en cok türk milletinin hafızasına guvenmıo mu?:D

neyse bu adamın bole terbiyesizce , piskin piskin konustugunu gordukce tuylerım dıken dıken oluyor ınsanda bıraz seref ve haysiyet olur ama nerdeeee!!

Azuahahahaaa tam komedi ya biz de mevlit okutacaz, yemek verecez, helva karacaz, herkesi bekleriz Kocatepe'ye :D:D:D

Contract Killer' Alıntı:
Azuahahahaaa tam komedi ya biz de mevlit okutacaz, yemek verecez, helva karacaz, herkesi bekleriz Kocatepe'ye :D:D:D

puhahhahahahahah

bizde siyah bayrak çektik evin dış cephesinide siyaha boyatcaz ankaradaki güvenparkın önünede çölaşanın heykelini dikcez sonrada mum yakıp ağlıycaz herkesi bekleriz ahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ankaralılara helal olsun onları yonetcek bı ınsan degıl bı komedyen secmısler :hhmanD

Boyle bos konusmaması lazım sıyasılerın
Bu konu hakkındada yorum yapıyosa emın bey canını cok yakmıs olmalı herhalde bılemıycem =)

R€B€L' Alıntı:
Ankaralılara helal olsun onları yonetcek bı ınsan degıl bı komedyen secmısler :hhmanD

Boyle bos konusmaması lazım sıyasılerın
Bu konu hakkındada yorum yapıyosa emın bey canını cok yakmıs olmalı herhalde bılemıycem =)

hocam sen komadaydın aramıza yeni döndün sanırım
emin efendi melih gökçeğe bi servet akıttı haberin yokmu.kim kimin canını yakmış acep
ama açık konışıyım emin amcanın verdiği tazminatlarla alınan dönerlerin tadı bi başka güzel oluyodu yaa.artık bunlardan mahrum kalcaz tuuhhhh

bide sen ankaralı deilsin anlaşılan.ankarada şu an herşey gayet yolunda.sularımızda akıyo.bitersede canı saolsun melih amcanın:) hoş adam suyu içip bitirmediya:) bu adam 1994 yılından bu yana ankarada belediye başkanı seçiliyo herkez safda bi sizmi uyanıksınız melih gökçeğe laf ediyosunuz STANDUPçı başkan:clap :clap

crescent_h' Alıntı:
emin efendi melih gökçeğe bi servet akıttı haberin yokmu.kim kimin canını yakmış acep
ama açık konışıyım emin amcanın verdiği tazminatlarla alınan dönerlerin tadı bi başka güzel oluyodu yaa.artık bunlardan mahrum kalcaz tuuhhhh

bide sen ankaralı deilsin anlaşılan.ankarada şu an herşey gayet yolunda.sularımızda akıyo.bitersede canı saolsun melih amcanın:) hoş adam suyu içip bitirmediya:) bu adam 1994 yılından bu yana ankarada belediye başkanı seçiliyo herkez safda bi sizmi uyanıksınız melih gökçeğe laf ediyosunuz STANDUPçı başkan:clap :clap

tabi ya su olmasın ne gerek var senin için suya ...

artık her bi tarafınızı elinizle yıkar , sonra parmaklarınızı yalayarak yersiniz yemekleri ... senin için sorun teşkil etmiosa afiyet olsun...
:)

Ey çaresizlikten AKP'ye oy veren asil Türk milleti damarlarındaki asil kana ne oldu. Bu tarihi sorumluluk sizin o kömürlü nohutlu ellerinizde aittir. Umarım bunun karşılığını bir gün ödersiniz

crescent_h' Alıntı:

ankara senin gibi asimile edilmiş beyinler yuzunden bu hallere düştü
nasıl olur da ankrada hersey yolunda dersin?
8 gun su akmadı g.osmanpasa da oturuyorum
bu kadar rezilligin ustune nasıl olurda su bitsin canı saolsun i. melih gocegin dersin
94 den beri sizin gibi ankarayı dusunmeyenler kendi cıkarlarını dusunen top bebek ve komurle kandırılan basit ankara halkı yuzunden bu adam seciliyor
kavsak kopru hatalı alt gecitler ve fıskıyeden baska ne yaptı soyle bana
madem bu kadar ovuyosun baskanı o zaman marifetlerini anlat biz de bilelim
ama sakın bana karayalcın zamanında temeli atılan projeleri sayma gozumde komik duruma dusersin
ankara da olumlu nekadar olusum varsa karayalcın baslatmıstır
i. melih gokcek ise harcamıs bitirmistir
kendi adamlarına verdigi bitmek bilmeyen cogunlukla yol (kavsak) ihaleleriyle birilerinin cepleri dolmus olan ankara halkına olmustur
ama sende haklısın senin gibi ankarada duyarsız insan cok
ha aklıma gelmişken i. melh gecen tv de soyluodu kavsakkaya(kavsaklarla kafayı bozmus adam) barajı yaptım gecen sene diye. ne kadar akıllıca bir iş yapmıs koskoca baskent e 58 milyon metrekup luk kucuk bir baraj!
yazık.. kızılırmaktan zehirli su getirmek yerine gerede projesini yapsaydı o zaman susuz kalsaydık helal olsun i.melih amcaya mevlam yagdırmadı hadi duaya cıkalım sonra da doner yiyelim derdim

crescent_h' Alıntı:

Yok yok maddıyettan cok manevı can yakmadan bahsettım ben =)

Ne guzel o zaman bol bol sular ıcınde yasarsınız hersey ne kadarda guzel ben tvlerde yanlıs goruyorum demek kı yada ankaradakı arkadaslarım yalan yanlıs anlatıyo bana, denız falanda goturuverın angaraya :hhmanD

iyi forumlar dılıyorum :clap

ya warya walla komedisiniz yaa

Thorpedo

bizim içinde su çok önemli fakat önlem önceden alınınca hiçbi sorun yok.burda boş lakırdı yapıcağına git sende al önlemini.bizimde susuz geçirdiğimiz günler oldu ama hiç sıkıntı çekmedik çok şükür bu sanaydı Thorpedo

facetoface

benim beynime laf ediceğine kendi beynine bak.hala birilerine peşkeş çekmek için iş yapan adamları bile kötülüyosunuz.saplantılı insanlar sizi.bana ankarayı düşünmeyen kişi demişsin bak bu lafınada çok güldüm ben ankarada yaşıyorum ankarayı düşünmesem kendimi düşünmemiş olurum en başta.top bebek ve kömürden bahsetmişsin.ben topla bebekle oynıycak yaşı çoktan geçtim evimizde doğalgazlı:D bana duyarsız demişsin duyarlılıktan kastın buralara bişeyler yazmaksa ÇOOOK DUYARLISIN gözlerim yaşardı.son olarak suyun bittiğinde gel kardeş ok.buda sanaydı

R€B€L

sen tv den seyredersin bende yaşarım.şu anda ankarada susuzluk yok rahat ol sen rahat uyu tmm:D bide sen ırak savaşını filan görmüyomusun hiç tv de hayır onlarada bukadar duyarlı bi biçimde yaklaşırsan vay americanın haline:D buda senindi

SULARI AKAN ANKARADAN SELAMLAR...

Geri