Gögüslerini Bedavaya Getirdi

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
Göğüs estetiği yaptırmak için İnternet'ten çağrı yapınca erkekler para yardımı için kuyruğa girdi.
news_51180.jpg

Londra'da bir İnternet sitesinde göğüslerine estetik yaptırabilmek için para yardımı çağrısında bulunan evli ve çocuklu İngiliz hemşire 23 yaşındaki Karen Fielding'e erkeklerden para yağdı.

Ameliyat için gerekli parayı toplayan genç kadın, Çek Cumhuriyeti’ne giderek göğüslerini 34DD ölçüsüne büyüttü.Karen Fielding, göğüs estetiği yaptırabilmesi için ‘Kadınların göğüs estetiği için yardım kampanyası’ adı altında internet sitesi üzerinden erkeklerden yardım talebinde bulunmuştu.

Fielding, 100 yabancı erkekten alınan toplam 2 bin 500 sterlin ile Çek Cumhuriyeti’ne uçarak gögüslerini büyüttürdü. 34B olan gögüs ölçüsünü 34DD’e çıkaran genç kadın, “Bir sabah siteyi açıp 2500 sterlin hedefine ulaştığımı görünce havalara uçtum” dedi.

Lancashire’da yaşayan Fielding’in eşi Brett Fielding ise yabancı erkeklerin Karen’ın göğüslerine ‘sahip’ olmasından rahatsız olmadığını söyledi​

Dünyada Ki Fakir İnsanLar İçin ßi Site AçıLsa Ve Yardım ßekLense ßu Kadar Hıt aLmazdı..Ama Mevzu ßahis Hemşirenın GögüsLeri oLunca aßazaLar Direk oLaya ßaLıkLama AtLıyor..

ne enayiler var dünyada.. bana ne yahu elin karısının memesinden diyen de çıkmamış:)

türkiyede olsaydı medya maymununa çevirmişlerdi. maddi açıdan köşelik olurdu para karşılığı ilişki teklif eden bi sürü sapığı olurdu.

çocuk esirgeme kurumunda çalışıorum.. orda kalan çocuklar için de giysi yardımı filan yapılsa.. acaba kaç kişi katılır ki..
yazık cidden çok yazık..

adamlar yaşam standartlarının üstünde yaşıyorlar tabi böyle boş işlerle uğraşacak vakitleri de paraları da var bizim insanımız gibi kira derdi gıda alma derdi yaşam mücadelesi gibi dertleri yok ...

O kadının kocası ki bence değil ben erkeğim diye geçiyorsa onun erkekLiğine tükürüyüm ben.
Babasıda sevinmiştir erkek oLdu diye ama ne biLsin oğLan oLduğunu :)
Klasik oLdu ama =)

kadinin kocaya bak. thuuu. simdi kadin yeni gousleri yardim edenlere gosterecek "bakin bunlar sizin sayenizde oldu seklinde," kocasida hepsine tesekur eder. Yardim edenler bir karsilik bekler haliyle. kocasida o yolun yolcusu haliyle karisindan once ise koyulur... vs vs. way ben bu dunyanin dibine kibrit suyu :)

güzeL fikir asLında

dünyada bu kadar abaza oLduğuna göre kadın işini iyi bilmiş

MozoLe Miяach;4195973' Alıntı:
Dünyada Ki Fakir İnsanLar İçin ßi Site AçıLsa Ve Yardım ßekLense ßu Kadar Hıt aLmazdı..Ama Mevzu ßahis Hemşirenın GögüsLeri oLunca aßazaLar Direk oLaya ßaLıkLama AtLıyor..

Daha Doğru ßi Tespit oLamazdı. . .

abazakılda son nokta başka hayır olaylarına girilse sanmıyorum bu kadar kısa sürede böyle para toplansın kocayada ne demeli bilmiyorum

Geri