Fyonb Hakkında Bilmedikleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 - Hackhell daki en sagLam counter oyuncusu dıyorLar senin için Peki counter kadar iyi olduğun baska bir oyun varmıdır ?

2 - Zamanının cogunu oyun oynayarak ve ders calısarak mı gecıyorsun ? Ozel birisi varmı hayatında vakit ayırdıgın ?

3- Okul bittikten sonraki ideallerin nelerdir ne yapmayı planlıyorsun geleceğe dair ?

: )

1 - Hackhell daki en sagLam counter oyuncusu dıyorLar senin için Peki counter kadar iyi olduğun baska bir oyun varmıdır ?

2 - Zamanının cogunu oyun oynayarak ve ders calısarak mı gecıyorsun ? Ozel birisi varmı hayatında vakit ayırdıgın ?

3- Okul bittikten sonraki ideallerin nelerdir ne yapmayı planlıyorsun geleceğe dair ?

: )

bunu söyLeyen arkadaşLarın iLtifatLarı bunLar önceLikLe sağoLsunLar =)
geneLLikLe fps türü oyunLarı severek oynamışımdır..cs'yi oyundan saymak saygısızLık oLur biraz çünkü zamanında bana para kazandıran bir şeyin oyun oLarak niteLendiriLmeyecek kadar ciddiye aLmam gerektiğini öğrendim =)
cs'de dahiL oLmak üzere hiçbirinde iyiyim demedim şimdiye kadar demek de yakışık aLmaz zaten =) ama 96'dan beri pc'de fps oyunLarLa haşır neşir durumdayım bu yüzden diğer oyun tarzLarına oranLa daha iyiyim diyebiLirim..oyun adı veremeyeceğim ama akLına geLen her fps oyununda varım diyebiLirim uLash

maLesef uzunca geçen öğrenciLik hayatım boyunca ders çaLışmak gibi kötü adetLerim oLmadı uLash =)
geçen öğrenim döneminde de mezun oLunca ders çaLışmaya ara verdim =)
asLında nette ve pc'de gizLi kapakLı şeyLer karıştırıyorum zamanımın çoğunLuğunu bunLarLa geçiriyorum =)
zamanında birisine haddinden fazLa vakit ayırdığım için ömrümün sonuna kadar birisine zaman ayırmasam da bana manevi oLarak boşLuk yaratmayacak bir kıvama geLdiğimden doLayı özeL birisi yok =)

önceLikLi hedefim tabiki okuLu bitirmekti =) bunu başardım en büyük engeLi aştım tabiki..her zaman ideaLimde yöneticiLik yapmak vardı bunun içinde gerekLi oLan dipLomayı aLmış buLunmaktayım..hayatımın geri kaLan kısmını kariyer oLarak yönetici vasıfıyLa tamamLamak istiyorum kesinLikLe..kısa bir dönem sonra bu ideaLimin başLangıcı da gerçekLeşecek..

Hemen yakalamisken sorayim o zaman :)
(Tesekkur ederim herkes anlayabilse keske ne guzel olurdu)

Hindistanda cs turnuvasi varmis katilalim dedik
4 harita uzerinden dust2 inferno train ve nuke

infernoda cs savunmasini nasil yapmamiz lazim digerlerini hallettikte (5er kisilik clanlar)

soruya gel ya :D

Hemen yakalamisken sorayim o zaman :)
(Tesekkur ederim herkes anlayabilse keske ne guzel olurdu)

Hindistanda cs turnuvasi varmis katilalim dedik
4 harita uzerinden dust2 inferno train ve nuke

infernoda cs savunmasini nasil yapmamiz lazim digerlerini hallettikte (5er kisilik clanlar)

soruya gel ya :D

inferno'da kLasik yerLeşme 2b 3a şekLindedir :) A daki yerLeşmeLer 1 kum 1 panjur 1 nip şekLinde oLmak üzere a'da kiLer tarafından böLünmeLidir :) b ise biri kasaLarda gömüLü diğeri kemer ya da küçük tarafından b yoL izLeyecek şekiLde pozisyon aLmaLıdır :)

t'Ler geneLLikLe iLk eLi sayıca az oLan yerLere rush atarak başLatırLar bu yüzden oyunun iLk eLini 3 kişi b de duracak şekiLde yerLeşmenizi tavsiye ederim :) ayrıca bu oyun içerisinde rakibinizin biLdiği sizin eco oLmak zorunda oLduğunuz bir rounda da tekrar etmeLidir :) eco eLi aLmak bazen 1 round aLmaktan daha fazLasıdır =)

baktınız iLk iki eLi verdiniz 3.eLi mutLaka hg rush şekLinde yapın ki 4.round'da yani siLaha daha çabuk kavuşun :)

şimdiden gL

Bi ara detayli konusalim diger haritalar hakkinda da fikirlerini almak isterim.
Birde hintli abicim turk olsa nereden gelecegini az cok kestiriyorumda elemanlar dengesiz mac tecrubem yok bunlara karsi :)

Merhaßa Fyonß

ßir dergide yazsaydın eğer ne tür yazıLar yazardın?
Foruma geLdiğin zaman iLk ne yaparsın?
Senin hakkında ßiLmediğimiz 6 şey söyLermisin?
Seni sana sorsaLar Hakkında iLk söyLeyeceğin şey nedir?
Sigara ve diğer mamuLLerde uyarı oLarak sen ne yazardın?
Hayatta neye karşısın?
Aynaya ßaktığın zaman kendi kendine ne diyorsun?
ßence Dünyadaki en önemLi şey.......(doldururmusun)
En güzel sözcük nedir sence?
neLer seni usandırır?
En çok kuLLandıgın argo sözcük nedir?
Sendeki beni anlat :p(istersen anlatmayabiLirsin:))
Şimdilik bu kadar umarım sıkıLmazsın
3_3_8v.gif

Merhaßa Fyonß

ßir dergide yazsaydın eğer ne tür yazıLar yazardın?
Foruma geLdiğin zaman iLk ne yaparsın?
Senin hakkında ßiLmediğimiz 6 şey söyLermisin?
Seni sana sorsaLar Hakkında iLk söyLeyeceğin şey nedir?
Sigara ve diğer mamuLLerde uyarı oLarak sen ne yazardın?
Hayatta neye karşısın?
Aynaya ßaktığın zaman kendi kendine ne diyorsun?
ßence Dünyadaki en önemLi şey.......(doldururmusun)
En güzel sözcük nedir sence?
neLer seni usandırır?
En çok kuLLandıgın argo sözcük nedir?
Sendeki beni anlat :p(istersen anlatmayabiLirsin:))
Şimdilik bu kadar umarım sıkıLmazsın
3_3_8v.gif

-kesinLikLe teknoLoji ya da donanım ürünLeri inceLemeLeri üzerine yazıLar yazardım
-iLk oLarak sorumLu oLduğum böLüme bakarım,daha sonra konuLarıma,hemen ardından yönetim böLümüne
-bayanda yeşiL göze inanıLmaz zaafiyetim vardır,harikaya yakın makarna yaparım,saatim oLmadan dışarıya çıkamam,neredeyse süLaLede teLLi ensturman çaLamayan tek erkek benim,düz yazıda marmara böLgesinde derecem vardır ve eL yazım oLdukça güzeLdir =)
-zaman kaybı...
-meseLa koLayLa çok güzeL gittiğini yazardım ya da sabah kahveyLe aç karnına feLaket tat vereceğine dair uyarıLarda buLunurdum ki müşteri memnuniyetini sağLayaLım değiL mi
-kesinLikLe eşitsizLiğe
-güzeLLi güzeL yapan benim çirkinLiğimdir..o yüzden çirkin oLmamın biLe bir amacı var :p
-dünyada en önemLi şey paradır tabi =) bunun için neLerini verenLer biLiyorum
-anne
-ısrar,ısrar ve ısrar
-sttir
-hayatımdaki ender sinirLi günüm senin forumdaki iLk gününe denk geLmesi itibari iLe ertesi gün vicdan azabı çekmeme sebebiyet vermiş birisisin =)

güzeL soruLarın için ayrıca teşekkürLer

ßu güzeL cevapLar için ßen teşekkür ederim :)
Hiç reziL oLdum dediğin ßir anın var mı?(kısacık anlatsana noluuurr:p)
Annenden en çok duydugun söz nedir?
Sence poLitika nedir?
hayatta anLam veremediğin şey ...
İnsan sarrafımısındır?
Seni deLi eden soruLar?
Sana nasıL hitap ediLmesinden hoşlanırsın?
Çorabını Kıyafetine göremi giyersin :p
Sinirini yatışmak için ne yaparsın?
Değer verme ßiçimin nasıLdır?
Eski fotograflarına baktığında neLer hissediyorsun ?

Tamam mı devam mı? :p

ßu güzeL cevapLar için ßen teşekkür ederim :)
Hiç reziL oLdum dediğin ßir anın var mı?(kısacık anlatsana noluuurr:p)
Annenden en çok duydugun söz nedir?
Sence poLitika nedir?
hayatta anLam veremediğin şey ...
İnsan sarrafımısındır?
Seni deLi eden soruLar?
Sana nasıL hitap ediLmesinden hoşlanırsın?
Çorabını Kıyafetine göremi giyersin :p
Sinirini yatışmak için ne yaparsın?
Değer verme ßiçimin nasıLdır?
Eski fotograflarına baktığında neLer hissediyorsun ?

Tamam mı devam mı? :p

-hatırLadığım kadarıyLa yok reziL oLduğum oLay ya da oLduysam da hafızamndan siLmek için baya uğraşmışım işe yaramış ki hatırLamıyorum inan =)
-soğutma hadi..annem geneLLikLe haftasonLarı yanıma geLir sağoLsun yemeğimi yapar ama o yemeğe de çağırmak için yemek yapmaktan daha fazLa efor sarfeder =)
-poLitika zaten kandırmak,doLandırmak demektir =) bizden uzak oLsun =) "politika kansız savaş, savaş ise kanlı politikadır" mao zedung
-iki yüzLüLük..
-soruma soru iLe karşıLık geLen tüm soru edatLarı,sıfatLarı vb =)
-kuzen diye hitap ediLmesine öyLe aLıştım ki başka bir şeyi vucut kabuL etmez daha zaten =)
-hayır kıyafeti çoraba göre giyerim =)
-ses çıkartmam,konuşmam inzivaya çekiLirim,tartıştıkça daha da sinirLenirim çünkü.1-2 saat sesim çıkmaz
-şuursuzca değer veririm,kutup yıLdızına dokunur yer küreye yeniden ayak bastırtırım =)
-kesinLikLe büyümenin saçma oLduğunu..

devam devam =)

umutsuz wakamıyım ? üstün zekamıyım ? biyonik adammıyım ? kotümüyüm ? ne kadar kotüyüm ? ne kadar kotü olabilirim ki ben yaa ?

Keleş te Colt ta Fln Nasıl Sektirmiyorsun Her Zaman Merak etmişimdir ilgin İçin TeşekkürLer :)

SeCReT W1TNeSs

CS i neden bu kadar seviyorsun warrock, falan var onlar daha iyi

Keleş te Colt ta Fln Nasıl Sektirmiyorsun Her Zaman Merak etmişimdir ilgin İçin TeşekkürLer :)

SeCReT W1TNeSs
maksimum 3 kurşunLa iş bittiği için gerek kaLmıyor sektirmeye :)
hea oturup basmaktan kastınsa eğer onun da bir usturubu var canım =)

CS i neden bu kadar seviyorsun warrock, falan var onlar daha iyi

tamamen aLışkanLık meseLesi,meseLe cs de biLe bir ton ekLenti var ama hiç oynamadığım modLarı biLe oLmuştur yok bio yok deathmacth faLan..bana göre cs'nin gerçek anLamı ve tadı maçtan geçmektedir =) kendi içerisinde biLe bu kadar tutucu oLurken başka oyunLara kapaLı oLmak çok normaL benim açımdan =)

Sence MutLuluğun resmi nedir?
Takıntıların varmı?
ParanoyaLarın ?
Yeni ßir yıLda yeni umutLarın nedir?
ßeğendiğin köşe yazarLarı?
Kimdir iyi insan?
Kahven nasıL oLsun :p

Kendine iyi bak kolay geLsin :)

Sence MutLuluğun resmi nedir?
Takıntıların varmı?
ParanoyaLarın ?
Yeni ßir yıLda yeni umutLarın nedir?
ßeğendiğin köşe yazarLarı?
Kimdir iyi insan?
Kahven nasıL oLsun :p

Kendine iyi bak kolay geLsin :)

-yetinebiLmeyi biLmek bütün resimLeri mutLu kıLar kanımca,yetinebiLmek,açgözLü oLmamak en büyük erdemLerdendir kanımca..
-her hangi paranoyam yoktur ama sanırım kısa zamanda edineceğim bir tane =)
-geLen gideni aratmasın =)
-iyi insan benciL değiL senciL oLandır =)
-orta oLsun =)

Aboouww sen neymişsin dai :)

hemen soruma geçiyorum,

Sanat sanat için midir? yoksa toplum için mi? görüşünü alayım =)

Aboouww sen neymişsin dai :)

hemen soruma geçiyorum,

Sanat sanat için midir? yoksa toplum için mi? görüşünü alayım =)

sanat tabiki topLum içindir =)
o yüzden sanat için soyunmam haLkım için soyunurum anLamı çıkartmayınız Lütfen

Yanlış cevap para için olacaktı :)

Peki, kendini bi markete benzet desem, bu hangi market olur? Neden? (Bim, Carefour, Migros, mahalle bakkalı)

Ben böyle şeyleri kişiselleştiririm de :melek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri