Fyonb Hakkında Bilmedikleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeaDerLyCa

New member
Reaction score
0
Bu Başlıkta Fyonb' a istediğiniz Soruları (aşk,para,bilgisayar,Counter Strike,hackhelldeki durum,vaziyet,hal,hatır vb...)Sorabilirsiniz...

Fyonb Hakkında Sorulan Her Soruyu Fyonb size Cevaplandıracaktır....
Buyrun Mikrofon Sizde....

6d07f3886c653ac39a1c5dee58376b80.jpg

NOT: Bu Başlık Her Hafta Yeni Bir İsimle Güncellenecektir....
Her Telden Bölümü Yöneticileri
Ethnic & Jewel Ortak Yapımı

Kuzen Kendini Tanıt ßakaLım ßize ;)

ßirde ßu Pozitif enerjiyi Nerden ßuLuyorsun

Büyük ihtimalle herkesin beklediği soruyu sorucam :)

Cs ' de ProF oLduğunu biliyoruz ...

ilk CS'ye nerde nasıl başladın ? Hangi olay başlamana sebeb oldu ? ve hatırlıyorsundur umarım ilk oynadığında kaç adam vurup kaç kez ölmüştün :) ?

Kuzen Kendini Tanıt ßakaLım ßize ;)

ßirde ßu Pozitif enerjiyi Nerden ßuLuyorsun

kuzen asLından ben bot'um bora'nın denediği prototiptim ama iş çığırından çıkınca kendi haLime bıraktı o da beni =)

iki günLük dünya derim kuzen her seferinde ağLayıp gama yasa batmanın ne aLemi var değiL mi =)

Büyük ihtimalle herkesin beklediği soruyu sorucam :)

Cs ' de ProF oLduğunu biliyoruz ...

ilk CS'ye nerde nasıl başladın ? Hangi olay başlamana sebeb oldu ? ve hatırlıyorsundur umarım ilk oynadığında kaç adam vurup kaç kez ölmüştün :) ?

cs'ye 1999'da net kafe ortamında başLadım..haLf Life'tan kaLma bir Lan oyun aLışkanLığımız zaten vardı..sonra hL'nin bir modifikasyonu oLan cs'nin kafeye geLdiğini öğrendik,nedir ne değiLdir diye kurcaLarken oyun inanıLmaz bir haL aLmaya başLdı..o zamanLar onLine oyun yoktu tabi..cs oynayacaksanız kafede buLuşacak ve Lan turnuvaLarına katıLacaktınız..cs'nin cs ve oyun keyfinin de oyun keyfi oLduğu zamanLardı kısacası o zamanLar..sonra bir bakmışsın ki deneme amacıyLa oturduğun oyunun başında kos koca 10 sene geçmiş ve haLa iLk günki gibi oynamaktasın..tam anLamıyLa bir hastaLık =)

kaç adam vurduğumu hatırLamıyorum ama iLk öLümümü dün gibi hatırLarım..cs_assault'da havaLandırma oLan çatıdan düşerek yerLe bir oLmuştum :)

..єЯDєM..;4807541' Alıntı:
Kuzen sen hıc sinirlenmez misin =) Her zaman pozıtıf enerjı dagıtıyorsun cevrendekılere

önceLikLe sağoLasın kuzen bu benim için çok büyük iLtifattır eksik oLma =)
yok asLında duyguLarımı çok uçLarda yaşarım..saman aLevi gibi parLar sinirLerim asLında,o zaman da kırıcı oLmaktan çok çekinirim,o yüzden beLki de sinirLenmemek için bir nevi savunma mekanizmasıdır bu pozitif arayışLarım :)

Ne iş yaparsın ? Kaç yaşındasın ?

öğrenciLik hayatım 2009 yazında sona erdiği için hayatımdaki son ayLakLık dönemini geçirmekteyim..işLetme mezunuyum,yüksek Lisans yapıp yapmama arasında git geLLer yaşamaktayım..yaş oLarak da yirmi beş yaşının içerisindeyim..

Kanas Zoom Çat nasıl yapılı onuda anlatabilir misin :p

1. sorum:
Ben olmasam cs'de hiçbirşey olamayacağını, benim sayemde buralara geldiğini bile bile bunu hiçbir yerde belli etmemeye, ismimi geçirmemeye özen göstermeye utanmıyormusun ?

2. sorum:
Anneannesi İtalyan, büyükbabası hırvatistanlı, portekiz babadan olma, taylandlı anadan doğma, almanya doğumlu, new york büyümlü, fransa okullu bir türk çocuğu aslen nerelidir ?

1. sorum:
Ben olmasam cs'de hiçbirşey olamayacağını, benim sayemde buralara geldiğini bile bile bunu hiçbir yerde belli etmemeye, ismimi geçirmemeye özen göstermeye utanmıyormusun ?

şimdiye kadar ustam infadır dedik de madaLya taktıLar sanki,baktım popüLarite inkar etmekten,senciL değiL benciL oLmaktan geçiyor hemen geri bastım...

2. sorum:
Anneannesi İtalyan, büyükbabası hırvatistanlı, portekiz babadan olma, taylandlı anadan doğma, almanya doğumlu, new york büyümlü, fransa okullu bir türk çocuğu aslen nerelidir ?

kesinLikLe birLeşik uzak doğuLu aLaska göçmeni bir baLkan oLur

bu "kuzen" nerden gelio dai? :D

en kısa haLiyLe anLatmak gerekirse samimi oLduğum arkadaşLarıma kuzen diye hitap ederim daha doğrusu onLarın bana hitabı bu şekiLde oLduğundan ben de karşıLık oLarak kuzen diye cevap veririm hep =)
ama hikayesi uzundur =)

Osman bana hala darginmisin? :)

2 günLük dünya dargın oLmaya ne hacet =)

Nickinin anlamı nedir?

kısaca anLatmak gerekirse
nick'in son üç harfi benim isim 2.isim ve soyadımın baş harfLeri,iLk harf kız arkadaşımın 2. harf ise kız arkadaşımın soyadının baş harfi.. ayrıca sonda buLunan harf ikimizin ortak soyadını temsiL etmekte idi..bu durumda 2.harf ise kız arkadaşım 2.ismi oLacak soyadı 5.harf ve benim soyadım oLan harf iLe ortak oLacak idi =)

yani soyadım oLan b ortak parantezine aLırsak eğer ilk iki harf kız arkadaşımın 3.ve4.harf benim isimLerimiz son harf de soyadımız oLacak idi =)

benimde benimkini anlatasım geldi,

infatuate'in anlamı :

baştaki i harfi dedemin italyan olmasından, 2. harf olan n harfi büyükannemin norveçli olmasından, 3. harf olan f harfi anneannemin fransız olmasından, 4. harf a'nın büyükbabamın alman olmasından, 5. harf t'nin 7. neslimin tacikistandan gelmesinden, 6. u'nun teyzemin kızının ukraynalı olmasından, 7. harf a'nın babamın amcasının oğlunun afrikalı olmasından, 8. harf t'nin bugün türkiyede yaşamamdan we 9. harf e'nin ismimin yani esranın başharfi olmasından geliyor :sigara:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri