Fuzbing gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bırak ya olm bi paylaşım yapın foruma faydanız olsun.dark a laf edene de laf etme direk dark a söle o kendi ne yapacağını bilir uğraşmayın lamerlerle :D

KHANCYBER' Alıntı:
bu şerefsizin ailesinde var bozukluk...işte çarpık kişilik dedikleri bu ...11.000 kişi önünde rezil olmayı göze alan forum soytarısı karşınızda...biraz daha sabret senin kasayı genişleticekler birazdan tüm hackhell girebilecek kadar büyük olucak....şimdiden yağlanmaya başla rahat olsun...çok fazla değil biraz sonra internet cafeye gidip oradan girersin donanım bölümüne konu açarsın yeni bilgisayar alıcam tavsiyeniz nedir diye...

erkeklik ekran karşısında klavye üstünde olmuyor bay cımbıltı :D

abi koptum yaa kaaan abi süpersin bugün formundasın valla

:D:D:D

ama abi bi tavsiye fazla küfür etmeyelim!

o p** yüzünden biizim başımız derde gircek

edit:kaan abi s en bizim dark abinin msn si vardır bi sööle sene gelsin bi atış serbest fln desin bize öle takılalım:D

klavye dışında istediğin yerde erkekliği görürsün...ama sonra foto.larını adult bölümde yayınlarım ona göre

mit_label yeni bilgisayar alıcak olursan haberim olsun PM at (tabi atabilirsen)tanıdık bilgisayarcı var banlananlara indirm yapıyor çok iyi birisi kendisi :D (tüh keşke bende PC alırken banlandım deseydim :)

abi burası kızışıyo biri dark abiye haber versin

az kaldı
kopcak burası bari işi varsa gelsin atış serbest desin

bilen arkadaşlar dark abiye msn de ulaşsınlar!

mit_label nedir yani bu senn yaptıın alla alla yürü git ya adam akıllı ol çık şurdan git

yuemtas dinlemez o

kesin şimdi dark abimiz bi plan yapıyodur

makinayı dikmi yoksa yandanmı sokacağı hakkında:D

ah şimdi seven abi olsaydı
ona bi ayar çekerdi burda
feleyi şaşardı
walla
:D:D:D:D

__________________partizan sende gelmişin ama yazı yazmıyon?:D

lanet olsun yardım edin lamer var kapansın bu konu sıkıldım artık bi daha tövbe açmam yeni konu tövbee.

tamm sen dur kaparlar biraz dan da biraz dark abiye zamn ver ayarlamalar yapıyo ş,imdi:D:D
l
harbi olum sen likabel olum o makinaya veda et:D

mu ha ha ha

kapandı.. locked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri