Fuzbing gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ

ےσℓđ
Reaction score
0
tüm modlara ve yöneticilere bi şikayetim olacak fuzbing REDFOX un ve majesties ın de bildiği üzere Fuzbing forum kurallarına uymayıp önce virüslü dosya gönderdi sonra da modlardan birisine hangisine hatırlamıom küfretti.banlanmasını rica ediyorum.herkese kolay gelsin

bende senın su ımzanı kaldırmanı rıca edıyorum 1280 cozunurlukte bıle benı rahatsız edıyor baskalarını dusunemıyorum...

ewet abi imza abartılı ama
bence şu anda imza deyilde
Fuzbing denilen k,işi önemli tabi
arkadaşta bunları okumayıpla kalmasın imzasını deyiştirsin:D

arkjadsım arkadaslara uyarı çekmek yerine imzandaki resim kural hatası sen chat yapaerk gi roperlere sunu banla de bakem ilk msj ban atmak veya açtırkamak için yazı yazmayın dior sende isteme böle şeler adamlar açlısıyor varsa kural hartası banlanlar

blackwolf' Alıntı:
arkjadsım arkadaslara uyarı çekmek yerine imzandaki resim kural hatası sen chat yapaerk gi roperlere sunu banla de bakem ilk msj ban atmak veya açtırkamak için yazı yazmayın dior sende isteme böle şeler adamlar açlısıyor varsa kural hartası banlanlar

bıde ne dedıgını anlasam :eek: banamı yazdın bunları onu bıle anlamadım arkadasım :eek:

ok yeni küçük resim bulana kadar imzam böle :D Fuzbing ile ilgili gereği yapılsın lütfen moda küfretti bence banlansın

Dark +1 ben de 2defa okudum ama ne demek istedi çözemedim arkadaşın:)

bende çözemedim ne dediğini ama neyse ilgilendiğiniz için sağolun hackhell bi pislikten kurtuldu :D imzadan bahseden olmasın artık ok?????

FLeTCh' Alıntı:
bende çözemedim ne dediğini ama neyse ilgilendiğiniz için sağolun hackhell bi pislikten kurtuldu :D imzadan bahseden olmasın artık ok?????

900*560 boyutlarında resımı ımzaya koymadıgın surece kımse konusmaz merak etme :eek:

fuzbing gitmesin kalsın....vah vah yazık oldu çocuğa.... :D

onu forumda moda küfretmeden virüslü dosya paylaşmadan önce düşünecekti.

Dark abi boşver ya fuzbing i tanıdığını sanmıyom bu merdanenin laf olsun diye msj yazmış işte :D

blackwolf' Alıntı:

Eleman sen azeri filansın galiba :) Yazdığını bilimum fbi ve cia kanıt bulma programlarına tarattım ve çözülmüş Türkçe hali ortaya çıktı :)

-- Arkadaşım, diğer arkadaşları uyarmak yerine önce kendi imzana bak! Kurallara uymayan sensin.Sen chat yaparken gidip operatorlere daha ilk mesajında şunu banla diyebilirmisin? ilk mesajı ban attırmak yada ban açtırmak için kullanmayın, boş mesaj yazma.Kurallara aykırı bişey varsa zaten adamlar banlarlar...

neyse bence konuyu uzatmanın anlamı yok çöpe gidebilir tabi dark isterse :D

ewety bencede nasıl olsa banlandı silelim konumuzu:D

lem Tycon hay allah seni ne etsin:):):)kopardın olm beni...hala daha gülüyorum:)

Tycon' Alıntı:
Eleman sen azeri filansın galiba :) Yazdığını bilimum fbi ve cia kanıt bulma programlarına tarattım ve çözülmüş Türkçe hali ortaya çıktı :)

-- Arkadaşım, diğer arkadaşları uyarmak yerine önce kendi imzana bak! Kurallara uymayan sensin.Sen chat yaparken gidip operatorlere daha ilk mesajında şunu banla diyebilirmisin? ilk mesajı ban attırmak yada ban açtırmak için kullanmayın, boş mesaj yazma.Kurallara aykırı bişey varsa zaten adamlar banlarlar...

pekı banamı yazmıs onu anlayabılenınız oldumu? :eek:

oo burası geyiğe döndü iyice hade bakalım :D Dark off die geyik çeviriyo herkes :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri