Futbol Tarihi ve Galatasarayın 7-0 Skoru Hakkında Bilgiler

ya ne diyimki şimdi halen sidik yarıştırır gibi yok o büyük o küçük
kardeşim benim 13 yaşında cimbomlu yigenim var 1 uefa kupası 1 süper kupa gördü
6 lig kupası sevinci yaşadı
he bide dayım var oda fenerli 56 yaşında allah uzun ömürler versin oglu kadar sevinemedi garibim :D
( burada siz avrupa maclarına agu derken biz avrupayı dize getiriyorduk)

valla onu bunu bilmem siz önce şükrü saraçoğlu stadının ortasındaki Galatasaray bayrağını indirin ondan sonrasını biz hatırlarız

unutulmaz maçlar vardır 7-0 ı şeyimizden uydurmuyoruz gerçektir. tıpkı sizin 6-0 yendiğiniz kadar gerçek.
sizin 4-3 3-2 6-0 4-0 la övündüğünüz gibi bizde 5-1 7-0 2-0 3-1 lerle övünürüz.

17 şampiyonlukla övünürsünüz. Siz tesadüf diyorsunuz ama biz 16 şampiyonluk + sayısını bende biliyorum Türkiye kupasları + eufa+super kupayla övünüyoruz.

Sizlerin ancak müzede görebildiği Türkiye kupasını biz artık ya boşver türkiye kupasını bizde çok var diyebiliyoruz

sinirlenmeye gerek yok iki takımında birbirinden artısı çok fazla

valla onu bunu bilmem siz önce şükrü saraçoğlu stadının ortasındaki Galatasaray bayrağını indirin ondan sonrasını biz hatırlarız

unutulmaz maçlar vardır 7-0 ı şeyimizden uydurmuyoruz gerçektir. tıpkı sizin 6-0 yendiğiniz kadar gerçek.
sizin 4-3 3-2 6-0 4-0 la övündüğünüz gibi bizde 5-1 7-0 2-0 3-1 lerle övünürüz.

17 şampiyonlukla övünürsünüz biz tesadüf diyorsunuz biz 16 şampiyonluk + sayısını bende biliyorum Türkiye kupasları + eufa+super kupayla övünüyoruz.

Sizler ancak müzede görebildiğiniz Türkiye kupasını biz artık ya boşver türkiye kupasını bizde çok var diyebiliyoruz

sinirlenmeye gerek yok iki takımında birbirinden artısı çok fazla
2.jpg

7scf.jpg

haklısın arkadasım fenerlıler sadece galatasaray takımını yenmekle ovunebılır kupalarımıza bakmaz hiççç:)
super_cup_2000.jpg
1_44e132e2cae82.jpg

herkes bunun tesadüf olmadıgının farkında.farkında olmayanlar fanatiktir.ama bu şekilde her konuda ısıtıp ısıtıp önümüze atarsanız birşey kazanamassınız.Türk futboluna da birşey katamassınız..

herkes bunun tesadüf olmadıgının farkında.farkında olmayanlar fanatiktir.ama bu şekilde her konuda ısıtıp ısıtıp önümüze atarsanız birşey kazanamassınız.Türk futboluna da birşey katamassınız..

zorunamı gıdıyo uefa ve super kupa almamız... (yorum yapmıyorum artık)​

zorunamı gıdıyo uefa ve super kupa almamız... (yorum yapmıyorum artık)​

adamım sen ya okudugunu anlamıyorsun ya da nesin çıkartamıyorum.benim yazımdan Galatasarayın uefayı almasının zoruma gittiğini nereden cıkartıyorsun?bunun bir tesadüf olmadıgını söylüyorum.tesadüf oldugunu söyleyenlerin de senin gibi gözü kapalı takım tutanlardan oluştugunu soyluyorum.sizin bu kadar sene bu kupanın arkasına sıgınmanız size birşey kattı mı?

gerçekleri tarih yazar tarihide galatasaray

we are the best galatasaray

Geri