Futbol Tarihi ve Galatasarayın 7-0 Skoru Hakkında Bilgiler

adanalı

New member
Reaction score
0
f22f7edcfe893b6d9da9ad192e640d32.jpg

Bu bilgileri burada paylaşma nedenim artık Tarihimiz ile olan tartışmalara dur demek içindir, bu tür konular da bile birbirinizi kırıyorsunuz. Lütfen artık bunlara son verin, Futbol tarihimizi bilmeyenler bile mesajlar yazıyor ve üyeleri tahrik etmeyi başarıyor. İşte Futbol tarhimizde ki kayıtlar.

artık geçmişe mazi galatasaraya gazi diyorlar arkadasım.7-0 la yetinirseniz 1arpa boyu bile yol alamassınız.fenerbahce şampiyonlar liginde 0 puan aldıgı zamana bakın.ne kadar gelişti takım 2001-2002 sezonundan beri.gruplardan cıkmayı basardı 100.yılında.o sıralar fenerbahcenin grubunda yer alan ve 2 mactada 2-1 feneri maglup eden leverkusen takımı şimdi vasat bir takım olarak uefada galatasarayın karşısında.galatasaray da süper kupadan sonra düşüşe gecip bugun leverkusenin karsısına onun gibi sadece ''adı hafızada kalan,vasat bir takım'' olarak cıkacak

ben gs nin 7 kişi kaldığı Fnerbahçe maçındaydım abicim...öyle dedikleri gibi 7-0 olmadı...Milan Rapajiç ,Revivo'nun kornerden gelen ortasına ceza sahasının dışından sol ayağının üst dışıyla vurda mandraken de baktı top girdi çıkmadı daha...Sonra gs 7 kişi kaldı ama maç 1-0 bitti...arzu eden olursa 4-3 ..3-2...6-0...4-0 lık maçlarında hatırlatmasını yaparım...

ben gs nin 7 kişi kaldığı Fnerbahçe maçındaydım abicim...öyle dedikleri gibi 7-0 olmadı...Milan Rapajiç ,Revivo'nun kornerden gelen ortasına ceza sahasının dışından sol ayağının üst dışıyla vurda mandraken de baktı top girdi çıkmadı daha...Sonra gs 7 kişi kaldı ama maç 1-0 bitti...arzu eden olursa 4-3 ..3-2...6-0...4-0 lık maçlarında hatırlatmasını yaparım...

5-1

beşi bir yerdeyi biliyorsundur umarım 5-1 4-0 7-0 ( 7 kişiyle ) :durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

[VIDEO]oq5T4YK3MSw[/VIDEO]

yav amma komiksiniz...yok öyle bir maç hiç bir kayıtta yok...ne tarihi belli ne oynayan adamlar kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz....tarihe geçenler 4-3 lük 6-0lık Fenerbahçe zaferleri...Hatta öyle maçlar vardır ki sonucu sadece 1-0 dır ama etkisi 8-0 gibidir...mesela Aykut'un mesela.Samuel Jhonson 'un birer golleriyle alınan Fener galibiyetleri bile asla unutulmayacak...Bunların sızısını ömür boyu taşıyacaksınız....6-0 zaten başla başına olay(bu arada 6-0 lık maçta 6s hocası kimdi ya) ...Ama sizin için en kötüsü tüm maçlar içindeki Fenerin galibiyet üstünlüğü...Fenerbahça bütün sene hiç bir gs maçı kazanmasa dahi farkın kapanması için 50 sene gerekiyor...daha ne diyelim biz

yav amma komiksiniz...yok öyle bir maç hiç bir kayıtta yok...ne tarihi belli ne oynayan adamlar kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz....tarihe geçenler 4-3 lük 6-0lık Fenerbahçe zaferleri...Hatta öyle maçlar vardır ki sonucu sadece 1-0 dır ama etkisi 8-0 gibidir...mesela Aykut'un mesela.Samuel Jhonson 'un birer golleriyle alınan Fener galibiyetleri bile asla unutulmayacak...Bunların sızısını ömür boyu taşıyacaksınız....6-0 zaten başla başına olay(bu arada 6-0 lık maçta 6s hocası kimdi ya) ...Ama sizin için en kötüsü tüm maçlar içindeki Fenerin galibiyet üstünlüğü...Fenerbahça bütün sene hiç bir gs maçı kazanmasa dahi farkın kapanması için 50 sene gerekiyor...daha ne diyelim biz
:) unutma 6_o yenıldıgımız macta kac kısıyle oynadık ve hakem facıası vardı arkadasım 7_0 kayıtlarda yok dıyosun al sana kayıt​
kayıt yukarda dostum iyi bak goreceksın buda gazoz kapagı degıiiiil:) fıçı bira kapagı olsun zor acılsın :))))

bazıları gerceklere mazi der kendileri cok eski bile olsa yeni gibi onunla avunurlar ama cok görmeyin onlara baska basarısı olmayanlar bunun ile yetinirler..:D

COLOR="Blue"]
:) unutma 6_o yenıldıgımız macta kac kısıyle oynadık ve hakem facıası vardı arkadasım​

hakemlerden canı yanan kim acaba?son 10yılda en cok penaltı atan ofsayattan gol atan hangi takım acaba? :) buarada elle en fazla gol atan biziz bunu siz soylemeden yazayım :)
bakın ilk mesajımda örnek verdim ama.fenerbahce 6-0lık galibiyetten sonra hep birşeyler katmıştır futboluna.galatsaray uefa kupasını,süper kupayı aldı taktir ediyoruz.aynı sene sevilla da ispanyada la liga dan bir alt lige düşmüştü.aradan gecen 7 yılda sevilla yerinde saymamış 2kere uefayı 1kere de süper kupayı almıştır.galatasaray ise bu yıllarda tromsoya elenmiş,bordo'nun ikramıyla bir üst tura zor cıkmıstır.fenerbahce ise şampiyonlar ligi organizasyonunda 4şampiyondan oluşan gruptan 2.sırada cıkmıstır ve her şampiyonu da yenmiştir.benim tavsiyem yerinizde saymak,eski başarıları yinelemek yerine bunları egale etmek için çaba göstermenizdir..​

demek az daha geri gitsek yontma taş devrine kadar ulaşacaz..=)
neyse şaka bi yana ne diyelim tebrik ederiz..

ee arada oluyor boyle action maçlar.bu macı unutmuyorum 6-7 fenerli arkadasla izlemiştik bir de bizden kucuk bi gs lı vardı.siz düşünün artık..hakan da hayatının top kontrolünü yapmış ha :) yani illa bize de 6-0lık videoyu koyduracaksınız buraya :) o macın devrearasında hasan şaşın arkadaslarına bi yakınması var ''bişey yok bunlarda abi ya'' diye.sonrası malum.. :) şimdi sorsam en son ne zaman yendiniz feneri diye internetten araştırmadan cewap veremessiniz.hele kadıköyde en son ne zaman diye sorsam o zaman google da bile zor bulursunuz :) bi sürü borcunuz var.şu samiyende attıgınız şişelerle bi lincoln daha alıp bize kafa tutabilirdiniz ama suç sizde.geçen sene hiçbir müsabakada fenerbahceyi yenememeniz de cabası :)daha boyle sayarsam sabahı bulacak.burda koyayım noktayı.

unutma 6_o yenıldıgımız macta kac kısıyle oynadık ve hakem facıası vardı arkadasım .....

bu soruyu sorana gülerim..6-0 lık maçta hakem baktı facia geliyor 2-0 ken ortegayı attı oyundan fener 10 kişi 4 tane daha yazdı tahtaya etti mi 6-0 son maçta maç bitsin diye dua ediyordu butun gs liler...resmen 8-9 çakardık ama dua edin cska maçımız vardı...orda da çıktık işi bitirdik..elalemin şeyinin sayesinde gollerinin sayesinde yani tur atlamadık....hala kalkıp 7-0 dan bahsetmeyin yok öle bir şey yalanın dik alası ayrıca gören kim içinizde ama ben 6-0 ı gördüm sizler gördünüz daha neler neler göreceksiniz Allah büyüktür

tek bısey soyluyorum kupanız varmı avrupada yok o zaman konusmayın :)

Geri