FutboL mu? karınız mı?(İLginç)

''Erkeklerin yüzde 94'ü ne kadar kötü durumda olursa olsun tuttukları takımdan asla vazgeçmeyeceklerini söylerken, yüzde 52'si iyi gitmeyen bir evliliği bitirmek konusunda tereddüt etmeyeceklerini belirtti.''
aslında bu mantıklı çünkü kötü durumda olan takımın seneye daha iyi olacağını düşünüp umutlanıyo insan ama eşi için aynı durum geçerli deil bu sene kötü aramız seneye iyi olcak diye bişey yok ama zaten insan eşinden bile daha çok sevecekse futbolu evlenmesin bence gitsin stadta yatsın...

ikisindende vazgeçmem zaten benim gibi futbol holiganı beşiktaşlı birini bulursam ne yapıp edip evlencem başka yolu yok maçı izleriz sora o bana yemek yapar :D

bu durumda evlenmiorum snaırım ama belki bulurum yaws:D:eek::umutsuzilluminatismileyi:

en azından tuttuğun takım karın kadar masraflı olmu yo ya : D

size tavsiyem ikisini bir arada götürün :D

zaten insan eşinden bile daha çok sevecekse futbolu evlenmesin bence gitsin stadta yatsın...
doğru söze ne hacet :p

yahu başka bahane edecek mevzu yokmu bayanların alış veriş ve pembe dizi furyalarına nedemeli sizce

zaten aklı başında bir adam futbol maçına karısını tercih etmez sorunlu erkekleri araştırıp araştırıp duruyorlar ya hu memlekette adammı kalmadı siz böle karamsa rsınız

BEN DE FANATİK SAYILIRIM AMA HER GÜN DE MAÇ OLMAZ HAFTADA BİR GÜN DİNLENME VAKTİMİZ VAR ONUDA BAYANLARIN ÇENESİ VE ALIŞ VERİŞLERİYLE GEÇİRMEK İSTEMEM ZATEN 1.5-2 SAAT ALTI ÜSTÜ BU KADAR BÜYÜTECEK NE VAR BAYANLARIN SÜSLENME ZAMANININ YANINDA DEVEDE KULAK KALIR

Geri