Ft: Türkiye'nin Büyüme Hızı AKP için Siyasi Koz

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
İngiltere'de Yayımlanan Financial Times Gazetesi, Türkiye'nin Yüksek Büyüme Hızının AKP Hükümeti İçin Genel Seçimlerde Önemli Bir Siyasi Koz Oluşturduğunu Belirterek, "Ancak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığına Aday Olması Halinde Bu Gücün Azalabileceği" Yorumunda Bulundu.

İNGİLTERE’de yayımlanan Financial Times gazetesi, Türkiye’nin yüksek büyüme hızının AKP hükümeti için genel seçimlerde önemli bir siyasi koz oluşturduğunu belirterek, "ancak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığına aday olması halinde bu gücün azalabileceği" yorumunda bulundu. Gazete, "Türkiye’nin büyüme hızının yüzde 6’nın üzerinde olduğu, bunun da sonbaharda yapılacak genel seçim öncesinde iktidardaki AKP’ye önemli bir siyasi güç sağladığını" yazdı. (Doğan Haber Ajansı)

AK Parti'li Başkan İddialı Konuştu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal, Ordu'da Gerçekleştirdikleri Hizmetler ile Geçmiş Hükümetlerin Yapamadıkları Hizmetleri Telafi Ettiklerini Belirterek, "AK Parti'nin Alternatifi Yoktur" Dedi.

745288_73450_o.jpg

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal, Ordu'da gerçekleştirdikleri hizmetler ile geçmiş hükümetlerin yapamadıkları hizmetleri telafi ettiklerini belirterek, "AK Parti'nin alternatifi yoktur" dedi.

Fatih Han Ünal, yaptığı açıklamada, Ordu ilinin 20-30 yıllık geçmişine bakıldığında işbaşına gelip geçen hükümetlerin hiçbir şey yapmadığının görüldüğünü savundu. Kentin geçmiş dönemlerde devletin getirmesi gereken 'yol, su' gibi hizmetlerin dışında hiçbir yatırım alamadığını söyleyen Ünal, "Biz gerçekleştirdiğimiz hizmetlerle geçmiş hükümetlerin yapamadıklarını telafi ediyoruz. Geçmiş hükümetler hiçbir şey getirmemişler ama götürmüşler. İnsanlarımızın umutlarını götürmüşler, geleceğini çalmışlar. Burayı göç veren bir bölge haline getirmişler. Bir yatırım ve yatırımcı da getirememişler. Ordu bunların telafisi için AK Parti ile büyük bir fırsat yakalamıştır. Vatandaşlarımızın bunun bilincinde olduğunu görüyorum. Bugün doğalgaz bile hayalinde yokken, onunla ısınmanın hesabını yapar duruma geldi. İlçelerde de toplam bin 800 toplu konut inşa ederek bir ilke imza attık. Bu kadar toplu konutu Ordu daha önce görememiştir. Üniversite için geçmiş dönem milletvekilleri sadece önergeler vererek toplumu heyecanlandırmaya çalışmış, ama verdikleri önergeleri kendi partileri bile kabul etmemiş. Üniversite onlar için hayal mahsulü oldu, ama biz gerçekleştirdik. Fiziki imkanlar için adımlar atılıyor. KÖYDES ile yol seferberliğine girdik. 773 köyün ve ünitenin yolu, suyu ve kanalizasyonu yapılıyor. Ordu köyleri tarihlerinde böyle bir hizmetle tanışmamıştır. Biz Ordu'yu yavaş yavaş yeniden imar ediyoruz. Önümüzdeki seçimde de AK Parti'nin alternatifi yoktur" diye konuştu.

(MAK-SA-CC-Y) (İhlas Haber Ajansı)​

ONUR&bozo' Alıntı:
cok hızlı buydumuzdenmi....450milyar dolar borcumuz var...acaba

Çok merak ediyorum Neye Dayanarak 450 Milyar Dolar Borcumuz Var diyebiliryorsun bir başkası 380 bir diğeri 300 ya kendinize gelin kulaktan dolma bilgilerle siyasi yorumlar yapmayın kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz girin imf nin sitesine bir bakın bakalım ne kadar borcu var türkiyenin

Bu arada 450 Milyar Dolar Borcumuz Olduğunu Ispatlarsan Banka Hesabına 450 YTL Yatıracam...hodri Meydan

ONUR&bozo' Alıntı:
cok hızlı buydumuzdenmi....450milyar dolar borcumuz var...acaba
hakkaten bunu neye dayanarak söyledin çok merak ediyorum:)
şuan imf borcumuz 14.7 milyar dolardır
http://arsiv.sabah.com.tr/2006/02/16/eko127.html

diğer borçlarla beraber ole abartı birşey çıkacağını zannetmiyorum çünkü bu hükümet piyasadan para çekip borca verdi o yüzden millet hala fakir ya;)

yolcu 680 akp nin genclik kollarından oldugun cok belli bu kadar belli etme kardes yahu
eger bi buyume olduysa o da cem uzanın malları sayesinde olmustur

ya büyüme olmamıştır,
sadece eldeki devlet malları, araplara şeyhlere ingilizlere yunanlılara işte ne kdar millet varsa onlara satılmıştır,
kimse büyüdük diyerek milleti kandırmasın
tekrar söylüyorum elimizdeki bizim olan şeyler satılmıştır
buna büyüme diyorsanız siz devam edin demeye,

büyüme nasıl olur,
yeni iş alanları açılır yeni fabrikalar kurulur, insanlara iş imkanları saglanır he tamam derim o zaman büyüdük...

ases' Alıntı:
hakkaten bunu neye dayanarak söyledin çok merak ediyorum:)
şuan imf borcumuz 14.7 milyar dolardır
http://arsiv.sabah.com.tr/2006/02/16/eko127.html

diğer borçlarla beraber ole abartı birşey çıkacağını zannetmiyorum çünkü bu hükümet piyasadan para çekip borca verdi o yüzden millet hala fakir ya;)

450 milyar dolar değildir eminim ama sen gazete linki veriyosun ben sana resmi site linki veriym de incele ki dış borç sadece IMFden ibaret değil.IMF sadece bi ağaç bi de bunun ormanı var :)

yolcu680' Alıntı:
Çok merak ediyorum Neye Dayanarak 450 Milyar Dolar Borcumuz Var diyebiliryorsun bir başkası 380 bir diğeri 300 ya kendinize gelin kulaktan dolma bilgilerle siyasi yorumlar yapmayın kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz girin imf nin sitesine bir bakın bakalım ne kadar borcu var türkiyenin

Bu arada 450 Milyar Dolar Borcumuz Olduğunu Ispatlarsan Banka Hesabına 450 YTL Yatıracam...hodri Meydan

o kadar olduğunu savunmuyorum ama kabul et bu hükümette dış borcu düşürmedi.Hatta arttırdı.
Al sana T.C BAŞBAKANLIK HAZİNE MÜSTAŞARLIĞI RESMİ İNTERNET SİTESİ

http://www.hazine.gov.tr/stat/ti87.htm

Geri