FreeX Tv Key

ganere

New member
Reaction score
0
En son Freex TV Keyleri Denedim Çalışıyor

freextv 2
DW: DEDC5B15197065EE2A9F14DD6591554B

XDream TV
DW: 4469EA97C945707EB279D1FCF087269D

FreeX TV
DW: CB1FFCE60737B3F155FC9AEB781E38CE

:hhsigara :hhsigara :hhsigara :hhsigara

slm.dostum benim makina technosat 19700 D CaCI bu keyleri nereye yazıcam bide bizim makinalarda eskiden yani 3 hafta öncesine kadar bu 3 kanalı açıyordu şimdi ise makina açıldıktan 3-5 dakka sonra kapatıyor kendi kendine kanalları yani şifreye giriyor.ben bu keyleri kullanabilirmiyim ? kullanırsam nereye yazarsam işe yarar? yardımcı olursan çok memnun olurum şimdiden teşekkürler

slm dostum digital tv kartı almak istiyorum hangisini tavsie edersin bana tv kartları hakkında bilgi yollarmısın mailim xxxxxxxxxx cevap vermeni beklyorum şimdiden teşekkürler

staples_62' Alıntı:
slm dostum digital tv kartı almak istiyorum hangisini tavsie edersin bana tv kartları hakkında bilgi yollarmısın mailim xxxxxxxxxxx cevap vermeni beklyorum şimdiden teşekkürler

sitede mail adresi vermek yasaktır! mesajını editle sana tavsiyem skaystar 2 dir.

noobest' Alıntı:
slm.dostum benim makina technosat 19700 D CaCI bu keyleri nereye yazıcam bide bizim makinalarda eskiden yani 3 hafta öncesine kadar bu 3 kanalı açıyordu şimdi ise makina açıldıktan 3-5 dakka sonra kapatıyor kendi kendine kanalları yani şifreye giriyor.ben bu keyleri kullanabilirmiyim ? kullanırsam nereye yazarsam işe yarar? yardımcı olursan çok memnun olurum şimdiden teşekkürler

Dostum Makinede yazılım hatası var gibi görünüyor Tekrar yazılım atmayı dene kolay gelsin

Benbasit bir soru sorucam,,,,Şifreli kanalların şifresini nasıl kırabilirim,,yani xxx kanallara babam şifre koymuş da :S

Geri