free cccam açıyorum

memik27

New member
Reaction score
0
free cccam arkadaşlar hop1:50 hop2:1520 hop3:5630 benim server üzerinden herkanalı izlersiniz.

c line lerinizi bekliyorum

arkadaşlar c: linelerinizi özelden gönderin.

selam hocam bu yaptıkların için teşekkür bir pas ala bilirmiyiz saygılar

üstad banada cline yollayabilirmisin -----

ben de CLine alabilir miyim ?

Teşekkürler

Mümkünse ben de C: line alabilir miyim ?

Teşekkürler

biz de yararlana bilirmiyiz saygılar emeğe saygı

pm kısıtlaması var mail atarmısın cline satırını change yapalım -----com

Msn adresı vermek yasaktır bırdaha uyarılmayacaksınız?

arkadaşım öncelikle tehdit etmeden insanları uyarmayı ögren derim. msn adresinin yasak oldugunu bilmiyorum saçma sapan pm kısıtlamalarınızada bi anlam vermiş değilim 50 mesaj sınırı koymussunuz bu kadar saçmalık olmaz bununla hangi arkadaş ilgileniyorsa böyle garip bişeyi tekrardan gözden geçirsin bitane pm atacagız diye 50 tane saçma sapan mesajmı yazalım sırf mesaj hakkını doldurmak için biraz geniş kapsamlı duşunurlurse sevinirim.

arkadaşım öncelikle tehdit etmeden insanları uyarmayı ögren derim. msn adresinin yasak oldugunu bilmiyorum saçma sapan pm kısıtlamalarınızada bi anlam vermiş değilim 50 mesaj sınırı koymussunuz bu kadar saçmalık olmaz bununla hangi arkadaş ilgileniyorsa böyle garip bişeyi tekrardan gözden geçirsin bitane pm atacagız diye 50 tane saçma sapan mesajmı yazalım sırf mesaj hakkını doldurmak için biraz geniş kapsamlı duşunurlurse sevinirim.

KuraLLar böyLe koyuLmuş herkez uyuyor sende uymalısın...ayrıca kuralları okuman senin görevin ...

http://www.hackhell.com/duyurular/7005-forum-kurallari-onemli.html

Okumadıysan tavsıye edıorum..

pm atamıyoruz sen pm atabilirmisin c:line değişimi yapalım

Banada server bilgilerini gönderebilirmisin

biz de yararlana bilirmiyiz saygılar emeğe saygı teşekkürler

derbi az kaldı ccam isteyen varsa bana ulassın profilimde mail adresim var

Üstad bende paylaşım alabilirmiyim.
Şimdiden teşekkürler..
Sevgiyle Kalın...

Geri