fotolarla Ermeni katliamı !!

infatuate

İstirahatte
Altın Üye
Reaction score
0
62e2dzs.jpg

Hınçak Gönüllü çetelerinden biri olan Hamazasp

6auekv5.jpg

Ermeni Hınçak alayı sekizinci bölük birinci takım kumandaları askerleri ve kızılhaç heyeti

542l2ed.jpg

Van ayaklanması sırasında Taşnak çetesine ait bir grup Ermeni

4vqx91y.jpg

Trabzon'da Ermeniler'den ele geçirilen silahlar

50423wo.jpg

Trabzon'da Ermenilerden toplanan silahlardan bir kısmı

4lihn2u.jpg

Sivas iline bağlı Merzifon kazasında ele geçirilen Ermeni çetecilere ait silah ve bombalar

6gaiuxu.jpg

Bursa vilayetine bağlı Çengiler köyünde yakalanan Ermeni çeteciler, onlara ait bir top, ateşli silahlar ve askeri üniformalar

6hf9lrc.jpg

Malatya merkezde Ermeniler'den alınan silahların bir kısmı

5499gmd.jpg

Ordudan hava değişikliği için terhis edilen ve 23 Temmuz 1915 de Diyarbakır'ın Lice kazasına bağlı Kum ve Çom köyleri civarında elleri ayakları bağlanarak Ermeni komitecileri tarafından şehid edilen askerler

66j2rd0.jpg

Diyarbakır'ın Şark nahiyesine bağlı Hızır İlyas köyü Mersani deresi (23 Temmuz 1915). Hono ismindeki ermeninin başında bulunduğu çete tarafından hançer ve kurşunla şehit edilen erkek, kadın ve çocuklar

6g314qb.jpg

Silvan civarında, Beşnik ermeni köyüne Van ve Tolorya'dan gelip, Doryan Dano ve kardeşlerinin başında bulunduğu Ermeni çeteleri tarafından 11 Haziran 1915 tarihinde Şeytankaya mevkiinde şehit edilen milis subayı Hamid Efendi komutasında bulunan erzak kafilesi, jandarması ve subayları

5znumow.jpg

Van'ın Rus ordusu tarafından işgali için isyan eden Ermeniler, Osmanlı askerlerine karşı siperlerde savaşırken

4kvxgty.jpg

Balta ile Katliam: İzmit'in Kollar köyünden Ermeniler tarafından balta ile katledilen müslümanlardan bir kısmının olaydan sonra çekilen fotoğrafı; 1- Boşnak Malik 2- Abdulmecid oğlu Ali 3- Ali oğlu Seyid (14 yaşında) 4- Ömer oğlu Abdulgani 5- Abdulgani oğlu Mecid 6- Abdullah oğlu Hüseyin 7- Bekir oğlu Yusuf 8- Osman oğlu İsmail

4z087eo.jpg

Tercan, Mamahatun'da, Ermeni mezalimi sonucu hayatlarını kaybetmiş kadın ve çocuklar

6au4qc0.jpg

Erzurum'da, boğularak öldürülmüş Türk çocukları

52kpr9j.jpg

Katledilmiş Türk erkekleri

5xionwh.jpg

Ermeniler tarafından katledilmiş Türk kadın ve çocukları

5xziee9.jpg

Ermeniler tarafından burunları kesilmiş, bıyıkları yolunmuş ve karınları yakılmış Türkler

643viuo.jpg

Subatan Köyü'nde, Ermeniler tarafından öldürülen kadın ve çocuklar

6g9tgya.jpg

25 Nisan 1918'de, Subatan'da Ermeniler tarafından öldürülen Türk çocuklar, kadınlar ve karınları deşilerek bebekleri çıkarılan anneler

6c423hj.jpg

Ermeniler tarafından başı taşla ezilmiş bir Türk

6gdwope.jpg

Erzincan Odabaşı'da, Ermeniler tarafından katledilen Müştak Efendi'nin ailesi

4ts991j.jpg

Erzincan'da, Ermeniler tarafından tecavüz edilerek kafası parçalananan bir Türk kadını

6fagver.jpg

Bayburt'da, zalimce katledilen Türk çocukları ve imamlar

686yxsn.jpg

Ermeniler tarafından propaganda mahiyetinde basılan bu kartpostallar, Anadolu'daki müslüman Türkler'i katleden çete reisleridir

4yug85e.jpg

Türkiye'ye karşı yayınlanan Ermeni broşürlerinden biri: Bu broşüre göre Türkler, 1.5 milyon Ermeni'yi katletmiş!... Ne yazık ki Batı dünyası Ermenilerin bu yalanlarına inanmaya devam ediyor...

67ir2bm.jpg

Rus devletinin savaşta cesaret gösteren ermenilere verdiği, üstünde "Tanrı Ermenileri korusun" yazılı madalya

6h6fkp3.jpg

Ankara Esenboğa Havaalanı'nda yaptığı saldırı sonucu 9 Kişinin Ölmesi ve 82 kişinin yaralanmasına neden olan ASALA militanı Levon Ekmekçiyan

689h2rc.jpg

15 Temmuz 1983 Tarihinde Orly Havaalanında Meydana Gelen Cinayetin Başsorumlusu ve ASALA'nın elebaşlarından Varujian Garabedian

4lxxm3o.jpg

1915'te Ermeniler Tarafından Katledilen Müslümanlar Anısına Dikilen Anıt. Van

4kbcz93.jpg

Ermenilerin yaptığı katliamların adına yapılmış anıt. (Iğdır)

ALINTIDIR​

yorumlar size kalmış ...

şerefsizler bide bize diyorlardı katliam ettiniz diye.bu resimler ne ?

bu yorum morum gerekmez bence herşey ortada türk düşmalığı bütün dünyada var her zamanda olacak ama bizde bu vatan millet sevgisi bu iman varken değil bu çapulculara dünyaya meydan okuruz biz NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....................

arkadaslar bir cok tarihci derki tarihin yarısı türklerindir.. gel de kıskanma:) olacak bu düsmanlıklar biz bizi bilelim gecmişimizi unutmayalım gaza gelmeyelim kimseye özenmeyelim ve türklügümüzden ödün vermeyelim.. gerisi kanıtlanabilirlik ve halledilebilirlik durumunda:D:D NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Cnm mütiş bir çalışma seni kutlarım.
tarihteki en utanç verici olaylardan biri :(
ermeni soykırımını savunanlarını birkez daha kınıyorum... keşke Bu kaynaklar olmasaydı çoçuklar ölmeseydi kadınlara tecavüz edilip öldürülmeseydi ermeniler tarafından ama malesef o günleri bu ülke yaşadı. Bunlara rağmen neden görmek istemiyorlar American yandaşları. Lanetler olsun bu ülkede yaşayıpta bu ülkenin çöküşünü isteyenlere. :angry Ama çıkarları gerçekleşmeyecek bu gençlikten korksunlar.

qerçek yazılıcak birşey kalmıyor şu resimleri qördükten sonra içimden qeçenleri yazıya dökemiyorum ama hala ermeni soykırımını haklı bulan varsa tekrar tekrar bakması lazım bu resimlere :(

adi şerefsizler bunler bee...ermeni köpekleri

allah belalarını verdi türkiyeden de kovuldular ama hala başımıza musaalt oluyorlar bazen keske yapılsaydı diyorum madem bukadar suçlanacaktık bari yapipta öle suçlansaydık herşey kayıt halinde ama yinede kendi yaptıklarını bize yüklüyorlar eminim yapsaydık üstünü kapatırlardı offf ya gecenin bir yarısı kötü oldum gerçekten yürek parçalayıcı bir durum allah sehitlerimize gani gani rahmet eylesin ama bir gün gelir bunların hesabı sorulur....

alayına rest bu kadar katliam bu kadar savaş bizi yıldırmamış hala bugün olsa

10 bin katı şehit vermeye hazırız

herkese rest ulan

bunlar tarih boyunca mahluktan başka birsey olamamışlar halada öyleler

sözlerim yanlış anlaşılmasın ama "ermeni=köpek,şerefsiz ya da bilmem ne" demek değildir.genelleme yaparak hepsine dil uzatmanız pek doğru bişi değil.evet tarihte kanı bozuklar çok olmuş bu milletten ama insanlığa yararlı,eli yüzü düzgün adamları da vardır.ne de olsa yüzyıllardır bizle yaşamışlar bizden bazı güzel şeyler kapmışlardır elbet.edindiğim bazı arkadaşlar da 2. gruba dahil ve kendileri ermeni.bu olay nasıl çözülür bilmem ama "Ermeniler köpektir." vs sözlerinden bir Türk olarak rahatsızlık duyuyorum onlar adına.uzun uzun anlatmak isterdim ama yapamayacağım sadece biraz hassasiyet bekliyorum umarım beni anlıyorsunuzdur.teşekkürler . . .

gayet güsel söylemişsin yalkın ama yüzyıllarca bizim topraklarımızda paşalar gibi yaşayıp sonrada bizim soyumuzu kırdılar demeleri ne olarak adlandırılır bilemiorum, bnmde en samimi arkadaşlarımdan 2si ermenidir we ciddi bi şekilde bu konuyu onlarla konuştuğumda ikiside bana öle bişe şey olduğuna inanmadıklarını söylediler, bu durumda tabikide bütün ermenilere soysuzlar ws diemeyiz sadece genelleyebiliriz, bu bütün kürtlerin terorist olmaması gibi bişey ..

Yok başımıza musallat oluyorlar falan abicim 20 dk da ermenistanı dümdüz edersin.Büyük Türk devletinin önünü açarsın dünya da mal gibi bakar gücü yeten gelsin.Barışçı bir milletmişiz once her yere egemen ol barışçılığını o zaman göster.Millet sana yapılanı sen yapmışsın gibi gösteriyo biz hala barışçıyız. bu barış istemek değil aptallıktır bence. Hep barışın güvercini olduk bence artık savaşın kartalı olmak gerekir.Savaşmak güzel değil ama böyle ağlayıp sızlamaktan iyidir.

infatuate' Alıntı:
yüzyıllarca bizim topraklarımızda paşalar gibi yaşayıp

Demişsin ya gibisi fazla :saskin :saskin

elimde olsa topunu temizlerim ben bunların hiçde acımam şerefsizlere

Geri