Fotoğraflarla 1 Mayıs

uğruna jop yemeyi göze aldıgın bu vatanı savunmanın

yenilgisi demektir.

doguda sehit verildiğinde benim yüregim parcalanmıyor mu sanıyorsun.

gencecik insanlar ölüyor

insan değerlidir.bir insanın büyümesi gelismesi yıllar alır ve hic bir mal varlık buna bedel olamaz.

ve ben. terorist pkk yi savunmadıgım ama kürt halkının ezilmesinden hor görülmesinden rahatsız oldugum halde telefonum dinleniyor

ben neyim?

benim arkadasım bana mesaj attı kız diyor ki telefonun dinleniyor sen kimsin söyle bana sonradan öğrenmeyeyim.

ben dost kaybedersem 100 milyarı kaybetmekten daha cok üzülürüm cünkü parayı yaratan insan

daha değerlidir her zaman.

bunları düsününce nasıl ben rahatsız olmayayım bu yapılanlardan.

1 Mayısta işcimize can damarımıza izin vermek için 'makul' u arayan bir zihniyet nasıl olur da benden vergi alırken 1 hafra icinde ödeyemediğim su yu elektiriği kesmeye bir o kadar hevesli olabilir sasırmamak lazım.

Solcuyum insanım doğalım düsünen ve sorgulayan bir bireyim varsın olsun dayak yiyeyim işkence göreyim yeter ki cocuklarım benim gördügüm bu igrenc dünyaya sadece tarih kitaplarında sahit olsunlar.

İstediğimiz cok mu dostlar.Neden sağ sol neden kürt türk neden suni alevi neden siyah beyaz...Hepimiz yaşamaya calısmıyor muyuz bir yerde.Ve hepimiz bir ekmeğe muhtac oldugumuzda birbirimize kitlenip birlik olup kurtulusu aramayacak mıyız?Neden bu eziyet...

Ülkücü,seriatci,sagcı solcu umrumda değil nasıl fişlendiği insan oldugumuzun farkında olalım lütfen ve birlik icinde yasayalım yarınlara güzel insanlar yetistirelim.

Bu kadar kötü olmamalıydı. Ben en çok cemaatin eylemcilere sopayla dalmasına üzüldüm.

bu 1 mayıs degil savas mayıs oldu.bu insanların akıl fikirleri yokmu acaba.ne isterler garip vatandasların market camlarından,atmlerden,polislerimizden?ozgurluk diyorlar kım bu ulkede tutsak?kim esaret altında yasıyor soruyorum herkese.yazıklar olsun savas alanına çeviren tas atan misket atanlara molotof kokteyli atanlara yazıklar olsun bu ulkeyi huzursuz edenlere,bolmeye çalısanlara......

Geri