Fotoğraflarımı kurtaramıyorum!

bluewolf41

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bilgisayara geçmişte attığım fotolar vardı ve D klasöründe saklıydı. Pc ye format attıktan sonra D klasöründeki fotolarımın çoğunluğunun altındakı yazılar (yani fotolara verdiğim isimler) yeşil renkte oldu ve artık büyük ebatta açılmıyor. bilgisayardan anlayan bi arkadasıma sordugumda, var olan fotolar windows un içine yedekleme tarzında bişey yapıyormuş. format atınca fotoların o yedeklemesi silinmiştir dedi. bunu halledebilecek bir program varmıdır? cok onemlı foto ve videolarım vardı. çözmeye çalışıyorum ancak beceremedım. yardımcı olacak bırı varsa yardım etsın lutfen:confused1::confused1:

inceledim ancak akşam eve gidince bi bakıcam. güzel bir programa benzıyor. C ye format atmadan önce D klasöründe var olan foto ve videolarıma verdiğim isimler mavi renkle yazılı gözüküyordu. C ye format attıktan sonra fotolar ve vıdeolar duruyor ancak alt kısmındaki isimlendirmelerin rengi maviden yeşil rengine dönmüş. ayrıca büyük ebatta açılmıyor. resimleri küçük boyutta göster deyince alt köşede küçük boyutta gösteriyor. nasıl iş anlamadım?

onceden hangi programi kullaniyordu fotolari acmak icin mesala picassa acd falan gibi mi? yoksa picassa ile acmaya calis belki sorun sistemde dll hatasi var mi acinca fotolari

fotolar var ama sen tam ebatinda acamiyorsun kurtarma derdin yok yani...

fotolarin boyutundadegisiklik var mi sag tik ozelliklerden bak

google'dan güzel bir recoveryi programı indirip sorununa kesin çözüm bulabilirsin eğer bulamassan bana özelden msj at ben sana güzel bir program veririm .. resimelrin eski halini alır.. edeklersin bi format daha çkarsın gıcır gıcır olur pc ;)

Geri