Fotoğraf birleştirme (anlatım)

kurbalar sarmış burayı

geyik yapmayın arkadaşlar burda herkes kurbağa çıkmış diyiyo birisi el atsın bende girdim baktım kurbağa nasıl olcak bolemi kalacak bide o kadar teşekkür etmişler...:Sopa

Teşşekkürler Ama Resimler Gözükmüyor Imaghell Upload Edersen Daha Güzel Olur Emegin Için şimdiden Teşşekkürler..

01-07-2006, ==> bu konunun açılma tarihi yani ocak 7

şimdi bas bas bağırıyorum hackhell.netten giriş yapacaksınız diye cookies leri silip resimler için

hadi onu geçtim kurbada kurbağa diyen tecrübeli ve eski üyelerde var onu anlamadım

hadi şimdi ben tüm tutoriallerdeki binlerce resmi imageshell e mi yükleyeyim ???

en basit yolu söylüyorum

1- boş bi tarayıcı sayfası açın
2- bakmak istediğiniz kurbağa resminin üstüne sağ tıklayıp özellikler deyin ve ortadaki linki kopyalayın
3- yeni açtığınız tarayıcı penceresine adres kısmına yapıştırın ve enter ...

birdaha dikkatsizce ve araştırmadan kendisinden önce yazılmış mesajları okumadan kurbağalar başmış diyenin mesajı silinecektir !!!

magneta' Alıntı:
08-03-2006, 11:46 PM

fake ewet fake

imageshack ın bandwith ini çok harcayan buyuk bi site olduğumuz için bize böyle bi ban koydular

şimdi arkadaşlar cvookies lerinizi silin sonra hackhell.net ten giriş yapın bakalım bu resimler gözükecekmi ;)

magneta' Alıntı:
Dün, 03:15 PM

bak bu konunun 14. mesajında ne yazmışım !!!
Kod:
fake ewet fake 

imageshack ın bandwith ini çok harcayan buyuk bi site olduğumuz için bize böyle bi ban koydular

şimdi arkadaşlar cvookies lerinizi silin sonra hackhell.net ten giriş yapın bakalım bu resimler gözükecekmi ;)

мάgηєtά

cok tesekkurler arkadaslar

gercekten cok işime yaradı fakat son anda image resize da hata olustu neyse bidaha yaparız anıtkabiri yapmıstım..
resmi de buraya koyamıyorum image heelll de hata oluyor neden dir ??
bilmem ama..
tesekkurler

paylaşım için teşekkürler

işime yarayacak teşekkürlwer

teşekkürler ihtiyacım vardı

teşekkürler ihtiyacım vardı

kullanmakta olduğum panorama programlarında açı farklılıkları ara bölgeleri bozuyordu , bu paylaşımınız benim işimi gördü desem yeridir , Teşekkürler......

çoooooooookkkkkkkkkkk sağol ya ne zamandan beri arıyordum. Ama bişey sorucam resimi birleştirdikten sonra kenarlarını nasıl düzelticez

KEMAL88' Alıntı:
çoooooooookkkkkkkkkkk sağol ya ne zamandan beri arıyordum. Ama bişey sorucam resimi birleştirdikten sonra kenarlarını nasıl düzelticez

son resimde gördüğün gibi kenarları istediğin bi lasso aracıyla seçip del tuşuna bas bu kadar

мάgηєtά bak şu resimde olduğu gibi soruyorum
1yI72490.jpg

Geri